יש גבול לטיפשות
מה טפשי בזה,
זה מה שאני הייתי עושה, אם לא הייתי מסוגלת לטפל. (לא כולל כל המסביב כמובן)
יש גבול לטיפשות
הסיפור מזעזע.
אבל , אם המכנס והגטקס היו מקופלים יפה, ברא שלי עובר, שהיא עשתה את זה כדי לשמור עליהם נקיים. שהילד לא יצטרך להסתובב ברחוב עם מכנס רטוב דוחה או נטול בגדים.
תראו לי גן אחד בו תחלופת הסייעות גבוהה, שהסייעות בו נבחרות בגלל יכולת מדהימה לגיל הרך.לא בגלל יכולת מדהימה וגישה מיוחדת לגיל הרך.
בדיוק, ולכן עיקר הטענה היתה מופנית כלפי הגננת. שהיא הרי יודעת את המצב ואת מידת ההתאמה לתפקיד.תראו לי גן אחד בו תחלופת הסייעות גבוהה, שהסייעות בו נבחרות בגלל יכולת מדהימה לגיל הרך.
ממקום מסייג ובוכה עם הילד, כאימא, אני יכולה לומר שאני איכשהו מבינה את התנהגות הסייעת, כבחורה.
לא שהייתי עושה דבר כזה, אבל בחורה שמנותקת מעולם של ילדים, ובנוסף פדנטית וחסרת יכולות התארגנות משובחות, יכולה להגיע לדבר כזה. כאימא או כאישה מנוסה יותר עם ילדים, או בכלל כאישה בוגרת יותר ושקולה, היא לומדת מה במקום ראשון ומה אסור שייעשה. בעיני זו יותר בעיה של מערכת שמכניסה אותן בלי הכשרה, מאשר הבעיה של העובדת. תגידו "אסור לה לעבוד עם ילדים", אבל זו החלטה שדורשת כושר שיפוט נרחב מאשר זה שיש לבחורה צעירה שלא חשבה הרבה על עתידה התעסוקתי וכישוריה. כשהיא באה להיות סייעת היא דמיינה את הכמה שקלים ולא כאלו סיטואציות.
אסור אסור אסור שיקרה.
לבכות, באמת, ולטפל במה שאפשר כולל הבהרה לסייעת ולגננת ולמי שאפשר. ולפעמים לבחור בגן אחר שמתנהל אחרת.
מפלצת - קרוב לוודאי שהסייעת היא לא. זו בעיה.
מנסיוני של ילד בגיל הזה בדיוק,זה ממש,אבל ממש מתאיםההשתתפות שאת כותבת פה איננה תואמת גיל.
השתתפות כזו במה שהיה מתאים לגילאי העשרה.
בגיל כזה צריך לעבד להם את מה שהיה באופן נעים וערב, גם או בגלל שזה לא היה כך.
באנגלית יש משפט שאומר "לב של ילד זה מלט רטוב". לטוב ולרע. זו בחירה של האמא מה להטביע בו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: