עדיין למרות הנ,ל לא הייתי רצה ישר להפוך כסאות. תבררי בעדינות ואז אחרי שכל הפרטים יהיו בהירים לך תוכלי לטפל בזה. סתם אגב אחרי החתונה שאני חיפשתי עבודה בינתיים עבדתי כסייעת בגן (עבודה שאני לא סבלתי...) יום אחד הגעתי לגן למחרת יום חופשי שלי וקיבלתי צעקות ממנהל החיידר שילד אחד נמצא משוטט בבוקר לפני מחוץ לגן ושאני חסרת אחריות וכו.... ובכלל לא הייתי בגן באותו יום .... אז קחי בחשבון שצריך לברר הייטב . אם אכן זה מה שקרה יכול להיות שהסייעת הזו פשוט חסרת ניסיון והבנה בילדים זה לא דווקא בא מרוע ...הוא לא היה ערום!
עמד לבוש לגמרי 'רק' המכנסיים ומה שמתחת [גטקס וכו'] היו מופשלים כמעט עד הברכיים.
ולכל התוהות אולי הוא הוריד, אולי הוא נעמד שם כו'
דבר ראשון, עם קצת טקט ומחשבה היא היתה מעמידה אותו במקום נסתר, בשרותים או בחדרון בצד. אומרת לו להרים עד שיבואו לקחת אותו.
דבר שני, אני מכירה את הילדון שלי. הוא לא היה מוריד ככה. [שאלתי את זה את אח שלי. הוא אומר שהמכנס היה מופשל בצורה מקצועית, עם קיפול למעלה.]
הוא היה מחכה בשרותים עם דלת סגורה. מחזיק בדלת שאף אחד לא יפתח בטעות.
ככה הוא. אפילו בבית.
ולגבי מה שהילד אומר-
הוא מאלה שא''א לדובב אותם. נדיר שהוא מספר מה היה בגן.
הוא די מופנם ושקט. עדינול כזה.
במחילה ממך, מי שלא מבינה בילדים, קרי בנשמות שלא תתעסק איתם.עדיין למרות הנ,ל לא הייתי רצה ישר להפוך כסאות. תבררי בעדינות ואז אחרי שכל הפרטים יהיו בהירים לך תוכלי לטפל בזה. סתם אגב אחרי החתונה שאני חיפשתי עבודה בינתיים עבדתי כסייעת בגן (עבודה שאני לא סבלתי...) יום אחד הגעתי לגן למחרת יום חופשי שלי וקיבלתי צעקות ממנהל החיידר שילד אחד נמצא משוטט בבוקר לפני מחוץ לגן ושאני חסרת אחריות וכו.... ובכלל לא הייתי בגן באותו יום .... אז קחי בחשבון שצריך לברר הייטב . אם אכן זה מה שקרה יכול להיות שהסייעת הזו פשוט חסרת ניסיון והבנה בילדים זה לא דווקא בא מרוע ...
אני מקווה שאת צודקת. הענין דרוש ברור. אם הוא לא היה מצוין. שגם לא יהיה. אם הוא היה ,הוא דרוש טיפול. אי אפשר לומר לא נשמע, יש פה נשמה בסיפור. ובהחלט דורש תחקיר קטן.די תפסיקו!
היא לא העמידה אותו בכוונה שם!
היא בטח לא ידעה בכלל איפה הוא עומד
30 זאטוטים מסתובבים בין הרגלים והיא לבד אובדת עיצות.
עם כל הרחמים והזעזוע- תתאפסו!
בן כמה אח שלך שאת בטוחה שכל המידע שהוא מסר לך מדוייק?
מה נראה לך? היה לה ענין לבזות אותו? להעניש אותו או אותך?
תרגעי.
אני בטוחה שזה לא היה כמו שזה נראה לך.
היא בטח לא ידעה בכלל איפה הוא עומד.
30 זאטוטים מסתובבים בין הרגלים והיא לבד אובדת עיצות.
עם כל הרחמים והזעזוע- תתאפסו!
בן כמה אח שלך שאת בטוחה שכל המידע שהוא מסר לך מדוייק?
תרגעי.
אני בטוחה שזה לא היה כמו שזה נראה לך.
לא אמרתי לא לברראני מקווה שאת צודקת. הענין דרוש ברור. אם הוא לא היה מצוין. שגם לא יהיה. אם הוא היה ,הוא דרוש טיפול. אי אפשר לומר לא נשמע, יש פה נשמה בסיפור. ובהחלט דורש תחקיר קטן.
ההשתתפות שאת כותבת פה איננה תואמת גיל.אמא'לה,בא לי לבכות!!!!
קרה לי סיפור דומה לבן שלי דוקא בגן בנים ב"חיידר" והרבה-החליף לו,ובנוסף לזאת התקשר אלי לעדכן אותי שזה מה שקרה ושאני אדבר עם הבן שלי להגיד לו שהכל בסדר.
אני במקומך לא הייתי מצדיקה כלל את הגננת,והייתי אומרת לו:
אני לא מאמינה,ככה העוזרת עשתה לך?זה לא יפה! אני כך כך עצובה שהתביישת ככה
וכולם הסתכלו עליך...תגידי לו כל מה שאת חושבת שעבר לו בראש באותו רגע,כדי שיראה שאת מבינה אותו. ותגידי לו שאת הולכת לדבר איתה ולהגיד לה שפעם הבאה בשום אופן לא תעשה לך ככה!!
הוא ממש הושפל ואת צריכה למחות ולמחות ושיראה שאת מוחה וירגיש זאת.
מחר-באה 10 דק' לפני הזמן,לוקחת אותו הראשונה ומדברת עם הגננ ועם העוזרת על מה שהיה.
שום הרגשה של גננת(נניח שהיא בהריון ומגעיל אותה) לא מצדיקה ככה להעמיד ילד חסר אונים!!
כואב לי עליו ועליך מ א ו ד!!
לא ברור לי מניין הוודאות המוחלטת בעניין ה27 זאטוטים שישבו בשקט, ללא שהיית נוכחת במקום. (ובפרט שכפי שכתבת הגננת לא הייתה בגן!)27 זאטוטים ישבו יפה ובשקט בריכוז וכל אחד שבאו לקחת אותו - קם ויצא. ככה זה בגן. אף אחד לא קם חוץ מהילד ה- 28 שהועמד בצד. ממתין. מלוכלך.
ובמחילה, אני מאמינה לאח שלי. הוא כבר עבר את הגיל של הניפוחים. הוא נער בן 16.
הוודאות המוחלטת ללא שהיית נוכחת במקום, בעניין ה27 זאטוטים שישבו בשקט. מטרידה. (ובפרט שכפי שכתבת הגננת לא הייתה בגן!)
סיטואציה כזו לבחור בן 16 היא מביכה, ויש סבירות שניפח מעט, דווקא עקב התסכול האישי שלו מהמצב שנקלע אליו.
עברתי סיפור דומה עם הבת שלי: בעלי (-לא נער בן 16...) בא לקחת את הבת מהמעון והוא מצא אותה בחלון מלאה קיא, בוכה ומיבבת. שבאתי לברר מה היה, הסבירו לי בנועם שאני אבין הגננת במצב מיוחד וזה גורם לה בחילה....לא אמרתי לא לברר
לא לבדוק ולא לטפל בילד
אבל אל תהפכו את הגננת לסדיסטית על חשבון זאטוט חסר אונים בן 3...
כתבתי לשביעית ע"כ באישי...דרך אגב, אף אחת לא כתבה , אבל מה עם הצניעות בסיפור פה???? כל ילדי הגן והבאים בשעריו אמורים לחזות בפלא...
יש גבול לטיפשותהסיפור מזעזע.
אבל , אם המכנס והגטקס היו מקופלים יפה, ברא שלי עובר, שהיא עשתה את זה כדי לשמור עליהם נקיים. שהילד לא יצטרך להסתובב ברחוב עם מכנס רטוב דוחה או נטול בגדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: