לא צוחק אלא שמח שעזרתם לי
דיפ קישואים ושום:
חומרים:
קישוא גדול
5-6 שיני שום שלמות
4 כפיות מיונז
סוכר (להתחיל עם כפית ולהוסיף אחרי טעימה אם מרגישים צורך)
קורט מלח
קצת כוסברה טחונה
עריכה: שכחתי לכתוב 2 כפות מים
הכנה:
שוטפים את הקישוא וחוצים לשתיים לאורך,
מניחים על תבנית שהקליפה כלפי מעלה.
מניחים בתבנית גם את השיני שום קלופים ושלמים.
קולים בתנור עד שהשיניים שחומות והחציל טיפה שחום ורך.
שמים בכוס של הבלנדר את כל החומרים ומועכים למחית אחידה.
אמור לצאת מרקם סמיך-נוזלי.
צפה בקובץ המצורף 952715
חידשת לי, תודה!(משרה במי סבון כנדרש)
100 אחוז שום, זה שום כתוש.אם יש למישהו מתכון לסלט שום שזה אומר מאה אחוז שום אשמח מאוד
וואו חלום!משתמשת בשום קלוף,
בשערי רווחה -העדה החרדיתוואו חלום!
זה מה שלוקח לי הכי הרבה זמן בהכנות לשבת
איפה את קונה ובאיזה הכשר?
במדריך הכשרות של העדה החרדית.חידשת לי, תודה!
איפה ראית שצריך לשטוף במי סבון?
תודה!!!!בשערי רווחה -העדה החרדית
באושר עד-הרב אפרתי
יש גם בעוד מקומות,בירושלים במכולת של 'מנחת יצחק'- בשמגר.תודה!!!!
אני במודיעין עיליתיש גם בעוד מקומות,בירושלים במכולת של 'מנחת יצחק'- בשמגר.
פעם ראיתי בבית שמש בחנות פירות ברמה ב'.
ועוד
אסור להשהות שום קלוף ללילה@avinewborn אם לא תמצאי את יכולה גם לעשות יום אחד כיום קילופי שום,
לקלף ככה 2 שרוולי שום ולהכניס לקונטיינר את השינים.
(את יכולה גם לכתוש ולשים קצת שמן זית ואז יהיה לך שום כתוש)
אז איך מוכרים שום קלוף?אסור להשהות שום קלוף ללילה
(יש אפשרות להשאיר אותם מחוברים לראש)
הכנתי לשבתמקווה שאצליח השבוע לצלם עוד סלטים, בנתיים מתכון אחד.
סלט חצילים ועגבניות שרי מיובשות בתחמיץ:
* חציל גדול
* 8 עגבניות שרי
פורסים את חציל לחצי וז לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך.
מושחים שמן זית על תבנית מניחים את הפרוסות חצילים ומושחים את הצד העליון של החצילים בשמן זית
אופים בתנור עד שמתרכך וטיפה משחים.
חוצים את העגבניות שרי ל2 ושמים בתבנית כשהצד החתוך (עם הגרעינים) כלפי מעלה, מכניסים לתנור- אני שמה אותם מתחת החצילים אם אין לי מוכן.
תחמיץ:
* 3 כפות חומץ
* 3 כפות סוכר
* ראש שום פרוס/קצוץ
* 1/2 כוס מים
* כפית קטשופ
* 4 עלי דפנה - לא חובה.
שמים הכל בסיר, מביאים לבעבוע קל,
מוסיפים את החצילים והעגבניות מערבבים ומביאים לרתיחה וצמצום הנוזלים. (לא לגמרי)
מכניסים למקרר- הכי טוב יום אחרי, אבל אפשר גם כמה שעות קירור.
צפה בקובץ המצורף 951458
תודההכנתי לשבת
טעים משהו משהו
רק לטעמי הייתי ממש מפחיתה סוכר
מרגיש לי מתוק..(באופן כללי בסלטים אני תמיד שמהפחות מהכתוב, רק בניסיון פעם ראשונה אני כן נצמדת למתכונים כדי ללמוד ת'טעם, אז יתכן שאני יותר רגישה לטעם המתוק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: