הפרוייקט הבא

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker קודם תודה על הפרויקט הנפלא!!!
נתון שמאוד חסר לי בכל הסלטים ואשמח אם יופיע זה - הקפאה
מה ניתן להקפיא / האם יש אפשרות להקפיא את הסלט..
בעז"ה נשתדל בחוברת לרשום אם מתאים להקפאה או לא
ומכאן ואילך, נשמח שבכל מתכון יצויין מתאים או לא מתאים להקפאה
סלטים טריים למשל די ברור שלא מתאים הקפאה
 

הגני

משתמש רשום

הייטקיסטית

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
סלט חציל קלוי

קולים שני חצילים על החציליה/ על האש בצורה אחרת.
לאחר שמתקרר מוציאים את תוכן החציל לכלי
מוסיפים כף וחצי מיונז
3 שיני שום
מלח פלפל
טוחנים בבלנדר יד
ועם החלה....... אחחחחחח תענוג של סלט.
עשיתי את הסלט עם שני חצילים קטנים והשום עשה אותו ממש חריף.
שימו לב להוריד מהכמות של השום בהתאם לגודל החציל.
 

בינה

משתמש מקצוען
סלט גזר וחמוציות
גזר- מגורד דק
בצל סגול- קוביות
חמוציות
גרעיני חמנייה

מערבבים עם מיונז, מלח, סוכר ומעט חומץ.

סלט טעים וממכר!
 

צלמת אלופה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אם יש למישהו מתכון לסלט שום שזה אומר מאה אחוז שום אשמח מאוד
לקלף שלוש ראשי שום לחתוך לפרוסות לכסות בשמן ןלאפות עם מלח ופלפל עד שמשחים מעט!!
(להיזהר שלא ישחיר כי אז נהיה מר)
להוסיף ראש שם אחד טרי ניתן להוסיף שיפקה אחד למאלה שאוהבים חריףףף

בתאבון :)
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אני מבינה שלא לכול יש זמן אפשרות לצלם
אבל בחוברת נשים מעדיפות מתכון עם תמונה.

אני לא רוצה שכל החוברת תהפוך למתכונים בלי תמונות

אבל אולי תעלי בלי תמונה.
לפחות לתועלת מי שנכנס ך]ורום
כשהחוברת תצא בעז"ה נראה אם ואיך לשלב בכל זאת מתכונים בלי תמונות
אולי אם יש מתכון בלי תמונה
ומישהי אחרת מכינה אותו
אז שהיא תצלם ותעלה תמונה עם ציטוט של המתכון?
 

היוש

משתמש מקצוען
לקלף שלוש ראשי שום לחתוך לפרוסות לכסות בשמן ןלאפות עם מלח ופלפל עד שמשחים מעט!!
(להיזהר שלא ישחיר כי אז נהיה מר)
להוסיף ראש שם אחד טרי ניתן להוסיף שיפקה אחד למאלה שאוהבים חריףףף

בתאבון :)
מי שרוצה זמן ומעלות,
אני שמה על 90 מעלות למשך כשעה.
 

חנה תהילה

משתמש מקצוען
אולי אם יש מתכון בלי תמונה
ומישהי אחרת מכינה אותו
אז שהיא תצלם ותעלה תמונה עם ציטוט של המתכון?
רעיון מצוין.
@hbecker אני רואה שהאשכול הולך ומשמין
בוודאי יהיה עבודה לא פשוטה לרכז הכל.
עבר לי רעיון שאולי כדאי לעשות אייקונים בחוברת בכל מתכון
נגיד לפי: דרגת קושי, כולל בישול, זמן הכנה, וכו' וכו וכ
 

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ואוו איזה אשכול אני נכנסת אליו כל הזמן, אין לי ספק שהפתח אותו שוב ושוב, תודה!
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
סלט חצילים עם תבלין על האש- סלט מוצלח מאד כל מי שטעם אהב!

פורסים חצילים לפרוסות,
ממליחים אותם ונותנים להם להזיע...
מטגנים/ אופים בחום גבוה עד להזהבה
אם אופים אז טובלים את הפרוסות בצלחת עם חצי שמן וחצי מים.
כשמוכן שמים בקופסא מתבלים בתבלין על האש, פרוסות שום חי ופטרוזיליה קצוצה (לא חייב)
מהמם!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
רעיון מצוין.
@hbecker אני רואה שהאשכול הולך ומשמין
בוודאי יהיה עבודה לא פשוטה לרכז הכל.
עבר לי רעיון שאולי כדאי לעשות אייקונים בחוברת בכל מתכון
נגיד לפי: דרגת קושי, כולל בישול, זמן הכנה, וכו' וכו וכ
קצת מורכב
נשקול את הענין

תכ'לס דרגה של "קשה" נשמע לי לא ממש רלוונטי לסלט.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מזכירה, בבקשה תמונות.....

ועוד משהו, מזכירה גם שבחוברת, היות והחוברות שלי מופצות גם החוצה, לתועלת נשים שלא בפרוג, נכניס מתכונים עם שמות.
זה יכול להיות רק ראשי תיבות של השם האמיתי, אבל לא שם ניק.
 

חנה תהילה

משתמש מקצוען
קצת מורכב
נשקול את הענין

תכ'לס דרגה של "קשה" נשמע לי לא ממש רלוונטי לסלט.
בכל מקרה לרכז את כל המתכונים יהי מורכב ממש.
כמות כזו של מתכונים.
אני מעריכה מאוד מאוד מאוד כבר מעכשיו את מי שתעשה/שתעשנה זאת.
רק חשבתי שאולי יצטרכו איזה מיון רציני בפנים שאידאלי בשביל מסה כזו של מתכונים.
תכ'לס דרגה של "קשה" נשמע לי לא ממש רלוונטי לסלט.
צודקת בהחלט,
ניסתי לכתוב על רעיון של מיון הסלטים.
אולי נעשה לפי מרכיבים?
כל סלטי החצילים?;)
תכלס יש המון כאלו, לדוגמא.:p
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בכל מקרה לרכז את כל המתכונים יהי מורכב ממש.
כמות כזו של מתכונים.
אני מעריכה מאוד מאוד מאוד כבר מעכשיו את מי שתעשה/שתעשנה זאת.
רק חשבתי שאולי יצטרכו איזה מיון רציני בפנים שאידאלי בשביל מסה כזו של מתכונים.

צודקת בהחלט,
ניסתי לכתוב על רעיון של מיון הסלטים.
אולי נעשה לפי מרכיבים?
כל סלטי החצילים?;)
תכלס יש המון כאלו, לדוגמא.:p
אני ארכז אותם
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker קודם תודה על הפרויקט הנפלא!!!
נתון שמאוד חסר לי בכל הסלטים ואשמח אם יופיע זה - הקפאה
מה ניתן להקפיא / האם יש אפשרות להקפיא את הסלט..
באופן כללי - סלטים מבושלים אפשר להקפיא (חוץ מסלט שמכיל תפו"א)
סלטים חיים - לא.
רטבים - נשמרים שבועות ארוכים במקרר.
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב, אני רואה שאם אחכה לתמונות - לא יהיו כתובים פה הסלטים שלי,
אז בינתיים בלי תמונות, אולי זה יחייב אותי לצלם...
(הבעיה הגדולה שאת רוב הסלטים אני מרכיבה בשבת...)

סלט פטריות
10-15 יח' פטריות חיות פרוסות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות (אפשר לוותר, אסל מוסיף הרבה צבעוניות, ועוד מרקם)
חצי כוס קשיו קלוי או בוטנים קלויים
רוטב:
4 כפות דבש
4 כפות רוטב סויה
4 כפות מיונז
2 כפות שמן
לערבב היטב (אם יוצא מידי סמיך, אפשר להוסיף קצת מים)

סלט כרוב לבן
כרוב לבן קצוץ
בצל ירוק חתוך לטבעות
חמוציות
גפרורי שקדים קלויים על מחבת יבשה או חצאי בוטנים קלויים במלח

רוטב:
1/3 כוס חומץ
4 כפות שמן
1 כף מיץ לימון
כפית סוכר
1 שן שום כתושה
מעט מלח
פלפל שחור

שמים בקערה כרוב ובצל ירוק ומערבבים
מפזרים מעל שקדים/בוטנים וחמוציות
שופכים מהרוטב בנדיבות.
 

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
באופן כללי - סלטים מבושלים אפשר להקפיא (חוץ מסלט שמכיל תפו"א)
סלטים חיים - לא.
רטבים - נשמרים שבועות ארוכים במקרר.
סלט שמכיל ביצים קשות (כמו קישואים/ חצילים בטעם כבד) עדיף להקפיא לפני הביצים, ולהוסיף את הביצים רק לאחר ההפשרה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה