סלט #3 חצילים בתחמיץ
חותכים חציל אחד גדול לפרוסות
ששוטחים על נייר אפיה משומן עם מלח גס מעל כדי להוציא את המרירות
אחרי חצי שעה בערך מכניסים לתנור עד שהחציל מתרכך.
קוצצים פלפל אדום מכניסים לסלט
הרבה שם, בערך 5 שיניים, תלוי כמה חציל יש.
מוסיפים 3/4 כוס חפ חומץ ורבע מים
סוכר פלפל שחור ופפריקה וסוגרים קופסא
החציל מקבל את הטעמים ונהיה לפלא.
בטח לא חידשתי פה כלום כי הכל פה מושקע נורא
אבל גם אנשים פשוטים בלי זמן רוצים להכין סלטים טעימים לשבת...
חותכים חציל אחד גדול לפרוסות
ששוטחים על נייר אפיה משומן עם מלח גס מעל כדי להוציא את המרירות
אחרי חצי שעה בערך מכניסים לתנור עד שהחציל מתרכך.
קוצצים פלפל אדום מכניסים לסלט
הרבה שם, בערך 5 שיניים, תלוי כמה חציל יש.
מוסיפים 3/4 כוס חפ חומץ ורבע מים
סוכר פלפל שחור ופפריקה וסוגרים קופסא
החציל מקבל את הטעמים ונהיה לפלא.
בטח לא חידשתי פה כלום כי הכל פה מושקע נורא
אבל גם אנשים פשוטים בלי זמן רוצים להכין סלטים טעימים לשבת...