יש שמות לתפילה?משפחת ביבס מבקשת מהציבור להמשיך להתפלל לחזרתם.
יש שמות לתפילה?משפחת ביבס מבקשת מהציבור להמשיך להתפלל לחזרתם.
אין עורך ליעקב ריבלין שיספר לו שנתניהו הוציא אתמול הודעה שבה הוא הצהיר שוב על חיסול החמאס?יעקב ריבלין בטורו ב׳בקהילה׳: סמוטריץ׳ ביצע תרגיל מבריק לרה״מ. הוא דחף בהסכם על שחרור החטופים סעיף שהיה נראה שולי. הסעיף קובע שלא ניתן יהיה להאריך את הפסקת האש מעבר לעשרת הימים המוסכמים, ללא ישיבת ממשלה נוספת שתאשר את ההארכה. אז הסעיף היה שולי כי היו ספקות כבדים אם החמאס יכבד את ההסכם לארבעה ימים. אבל סמוטריץ׳ ראה את מה שנתניהו ושרי הקבינט העדיפו לא לראות. הוא הבין שלחמאס יש תוכנית להוביל לעצירה מוחלטת של האש.
עוד מריבלין ב׳בקהילה׳: הסעיף שהכניס סמוטריץ׳ יחייב את נתניהו להופיע בפני הממשלה ולהסביר לשרים למה נדרשת הפסקת אש נוספת. האם מדובר בכניעה ללחצים של האמריקאים והמצרים שלא רוצים לראות את האש מתחדשת. נתניהו יצטרך לומר לשרים שיציגו בפניו שאלות קשות את האמת לאמיתה, דבר שהוא נוהג לעשות רק כשאין לו כל ברירה אחרת.
עוד מריבלין ב׳בקהילה׳: בניגוד לשבועיים הראשונים בהם הכריז השכם והערב על לחימה עד חיסול החמאס - בשבוע האחרון נדם קולו של נתניהו. הוא כבר לא מופיע במסיבות עיתונאים ומכריז שהולכים עד הסוף. הוא גם לא רוצה להכריז ההפך. הפיתרון הוא לא להופיע ולא לדבר. באוזן אחת הוא שומע את גלנט מצהיר על חידוש הלחימה, באוזן השניה הוא בשיחה עם ראש המוסד על התקדמות המגעים לשחרור החטופים. לבנתיים הוא לא נוקט עמדה רשמית ומחייבת, אבל התרגיל של סמוטריץ׳ יחייב אותו לחשוף את הקלפים
ירדן בן פנינה,יש שמות לתפילה?
א. אולי תבדוק באיזה שעה יצא ההודעה של נתניהואין עורך ליעקב ריבלין שיספר לו שנתניהו הוציא אתמול הודעה שבה הוא הצהיר שוב על חיסול החמאס?
או שכרגיל העיתון לא רלוונטי...
יעקב ריבלין שונא את נתניהו כבר 30 שנה, אין שבוע שהוא לא תוקף אותו, לפעמים זה ממש מביך הדיעות שלואין עורך ליעקב ריבלין שיספר לו שנתניהו הוציא אתמול הודעה שבה הוא הצהיר שוב על חיסול החמאס?
הגיע עד לחיילים בעזה??
ריבלין תוקף את נתניהו שנים ע"כ שהוא לחיץ ומדבר גבוהה גבוהה ("השמדנו את מגדלי הטרור" בתגובה להפצצת בנין ריק).יעקב ריבלין שונא את נתניהו כבר 30 שנה, אין שבוע שהוא לא תוקף אותו, לפעמים זה ממש מביך הדיעות שלו
והוא לא צודק???ריבלין תוקף את נתניהו שנים ע"כ שהוא לחיץ ומדבר גבוהה גבוהה ("השמדנו את מגדלי הטרור" בתגובה להפצצת בנין ריק).
אם היינו מתיחסים לניתוח האישיות שלו אולי היינו במקום קצת אחר.
במחילה, לא התאפקתי. קונספציה ולא קונספרציה. שתי משמעויות שונות לחלוטין.וואי איזה רפיסות ואמונה לקונספרציה בישראל
ברור שהערבים מבינים את החולשה ואולי גם הפיגוע היום זה חלק מהתוצאה ה"י
ואתה חושב שהוא מאמין לנתניהו?אין עורך ליעקב ריבלין שיספר לו שנתניהו הוציא אתמול הודעה שבה הוא הצהיר שוב על חיסול החמאס?
כמובן, אחרי משפט מהיר בבית משפט.הם מכירים את הישראלים טוב מאד.
נניח שישראל תעשה את זה, היא לא - כי היא כפופה לדעת הקהל העולמית,
בן ערובה אחד שיוצא להורג בשידור חי, חלילה, ישכיב את ישראל על ברכיה ויאלץ אותה לשחרר את כל האסירים עבור כל השבויים.
זה הזוי. איפה בנגביר? איפה כולם נרדמו? למה מחכים??ירושלים מוגדרת כישוב שלא זכאי בנשיאת נשק לתושביו.
הגיע עד לחיילים בעזה??
יש איזו הקלטה של עובד ערבי שאומר לבוס שלו: ישבתי מתחת העץ של הטין (תאנה בערבית) אולי נחש אותי נחש ואולי קרץ אותי קרץ ואני נבוח...
טין, קרץ, נבוח - הסבר המילים מהשיחה המפורסמת לאלעד - לשוניאדה
הסבר המילים המוזרות במשפט: "אולי נחש אותי נחש, אולי קרץ אותי קרץ ואני נבוח"leshoniada.co.il
בסופו של דבר הפוליטקאי הכי משופשף היום בצד הימני הוא סמוטריץיעקב ריבלין שונא את נתניהו כבר 30 שנה, אין שבוע שהוא לא תוקף אותו, לפעמים זה ממש מביך הדיעות שלו
אין ספק שהוא בחור פיקח מאודבסופו של דבר הפוליטקאי הכי משופשף היום בצד הימני הוא סמוטריץ
במערכת הבחירות הוא היחיד שתקף את נתניהו וידע איך להוציא ממנו על ארבע את תיק האוצר
בתור שר תחבורה סה''כ חצי שנה הספיק להוריד 3 כבישים לביצוע ביו''ש כאשר 2 מתוכם כבר נחנכו
צעיר אנרגטי נגיש לכל אחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: