אני לא יודע אם מותר לומר מיקום, אבל אני מאמין שיש כאן עוד מהאיזור שמבינים על איזה בום אני מדברבאיזה אזור אתם?
באמת היה נפילת רסיס?
אני לא יודע אם מותר לומר מיקום, אבל אני מאמין שיש כאן עוד מהאיזור שמבינים על איזה בום אני מדברבאיזה אזור אתם?
באמת היה נפילת רסיס?
מה הבעיה לומר איזור?אני לא יודע אם מותר לומר מיקום, אבל אני מאמין שיש כאן עוד מהאיזור שמבינים על איזה בום אני מדבר
עיריהמה הבעיה לומר איזור?
עיריה?
השומר?
עזרא?
ז'בוטינסקי?
גם אני.עיריה
דיברתי הרגע עם גיסי מבני ברק, הוא גם טוען שהיה בום מטורף שבחיים לא שמעו שם.מחקתי את ההודעה כי אין עדכונים על נפילה
אבל אנחנו שמענו בום פסיכי קרוב אלינו
והנה עוד סיפור ניסי על איך בשניה האחרונה לא נפל טיל בבני ברקדיברתי הרגע עם גיסי מבני ברק, הוא גם טוען שהיה בום מטורף שבחיים לא שמעו שם.
יש מצב שזה היה ירוט של הרגע האחרון, כשהטיל כבר היה בחצי הדרך למטה.
כמה פעמים זה כבר קרה??ואאל אל-דהדו, כתב אל-ג'זירה: ההפצצה הישראלית שעזה נתונה כעת היא חסרת תקדים ומעולם לא ראינו דבר כזה בעבר.
בשבוע שעבר גם באשדוד הייתה אזעקה ולאחריה פיצוצים עזים, היינו בטוחים בוודאות שהן נפילות אך הן היו ירוטים. מישהו הסביר שהן ירוטים קרובים לקרקע ולכן יש פיצוצים חזקים ועוד פיצוצי משנה.לא, לצערנו אנחנו כבר יודעים להבדיל, וזה ממש לא התקרב לרעש של יירוט רגיל. היו גם רעשי משנה בשניות שלאחר מכן.
אנחנו יחסית קרובים לת"א/ר"ג (את האזעקות שלהם אנחנו שומעים כמעט רגיל), אז אולי היתה שם נפילה, אין לי מושג
כמדומני שזה היה גם אתמולקיבלתי הרגע הודעה-
סמח"ט גבעתי מתחנן-
תוסיפו הלילה מצוות
תורה,תפילה במניין ותהילים
כמדומני שזה היה גם אתמול
שאמר של"ע ההרוגים בלילה בשעות שיש פחות תורה
זה גם קצת הגיוני היות :קיבלתי הרגע הודעה-
סמח"ט גבעתי מתחנן-
תוסיפו הלילה מצוות
זה פייק.קיבלתי הרגע הודעה-
סמח"ט גבעתי מתחנן-
תוסיפו הלילה מצוות
אפשר הסבר?גורם מדיני אומר הערב כי הוסר האיום מתקפה קרקעית וכיבוש יישובים בצפון.
לפי מה שרומזים, הלילה בפרט והימים הקרובים בכלל - הולכים להיות קריטיים.קיבלתי לפני כמה דקות בקשה חדשה, כנראה יש דברים בגו.
כמה היה להם ?ניר דבורי: שליש מהרקטות זה מה שנשאר לחמאס מהרקטות שברשותו, שני שליש נוספים חלקם הוא ירה וחלקם נפגעו על ידי הכוחות.
תרענני כמה פעמים ויסתדר.אתר תהילים יחד לא עובד לי, גם לכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: