מה פתאום, מעבירים כדי שנוכל להפציץ בעזה ברוגע בלי לחשוש שזה יפגע בחטופים...אז מה, מעבירים כדי שאיראן תנהל את המשא ומתן?
מה פתאום, מעבירים כדי שנוכל להפציץ בעזה ברוגע בלי לחשוש שזה יפגע בחטופים...אז מה, מעבירים כדי שאיראן תנהל את המשא ומתן?
למה זה אמור להלחיץ אנשים?התנצלות
מקודם פירסמתי הודעה ב
מלחמת חרבות ברזל • עדכונים בלבד!
לא מאומתת על חיסול בכיר מאוד בדרום רפיח
אחרי כמה דקות קיבלתי עידכון שזה לא נכון
ואין פרטים מדוייקים על התקיפה שם
ומחקתי את העידכון
סליחה באם מישהו נלחץ
אני פשוט מקבל עידכונים ומעביר הלאה את כל ההודעה
באם יש מקור עיתונאי וכו' אני מעביר/כותב גם את זה
באם ההודעה לא מאומתת אני מצרף את זה גם כן
קורה שיש טעויות
(מקווה מאוד שלא טעיתי ובאמת יש שם חיסול בכיר מאוד)
אבל לפי העידכון שקיבלתי אחר כך
העידכון פשוט לא נכון
אז התנצלות בפני כל באי האשכול
על הלחץ שגרמתי להם
כי זה גורר מטחי רקטות.למה זה אמור להלחיץ אנשים?
צחוק צחוק, אני ממש מקוה שלא יעבירו אותם לשום מקום לא בשביל שום דבר, חייבים דבר ראשון לדאוג להחזיר אותםמה פתאום, מעבירים כדי שנוכל להפציץ בעזה ברוגע בלי לחשוש שזה יפגע בחטופים...
אין לי מושגלמה זה אמור להלחיץ אנשים?
חוסל סגן ראש ועדת הרווחה של מחלקת הביטחון האזרחי של גדודי הנוחבה בדרום מערב בית חנון "אבו כוסה".
צה"ל ממשיך בייעול חמאסמיכאל שמש: אחרי שנגמור לטפל בכל המשרדים המיותרים אצלנו צריך להתחיל לדבר על הג׳ובים המיותרים של החמאס מה זה לעזאזאל ״מפקד מערך הירי הרקטי של גזרת צפון חאן יונס״ נשמע כמו תפקיד פקטיבי לחלוטין. מזל שצה״ל הוריד אותו.
הוא התנצל על האכזבהלמה זה אמור להלחיץ אנשים?
זה אמיתי?
קשור למלחמה??
משרד ההגנה הסורי: יירטנו 8 כטב”מים ששיגרו טרוריסטים (המורדים באידליב – א”ע) לעבר חמאה וחלב.
אבו עלי
לא מבין את הודעת הדוברותדובר צה״ל: בדומה לגבעתי בליל אמש, לוחמינו פועלים במשך שעות בפעילות דומה ומשמעותית בשטח רצועת עזה.
יאני עוד חודש כשהכוחות כבר יגיעו עד רפיח זה יהיה עדיין במסגרת הפשיטות ולא "כניסה קרקעית"...דובר צה"ל: "כוחות צה"ל ימשיכו בפשיטות הקרקעיות ברצועה גם הלילה - וזה יימשך ביתר שאת בימים הקרובים".
לא חשבתי על זה,יאני עוד חודש כשהכוחות כבר יגיעו עד רפיח זה יהיה עדיין במסגרת הפשיטות ולא "כניסה קרקעית"...
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין פשיטות לבין כניסה קרקעית?יאני עוד חודש כשהכוחות כבר יגיעו עד רפיח זה יהיה עדיין במסגרת הפשיטות ולא "כניסה קרקעית"...
אכן, הזמן והמרחק שנכנסומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין פשיטות לבין כניסה קרקעית?
נראה לי שפשיטה זה כמה שעותמישהו יכול להסביר מה ההבדל בין פשיטות לבין כניסה קרקעית?
משך הזמן?
זה אמיתי הדבר הזה?מושב אחיסמך
ביקשו לסגור דלתות ולהשאר ממוגנים.
העניין בבדיקה
פשיטה מוגבלת בזמן. נכנסים נקודתית למטרה מסויימת במקום מסויים לפי מידע מודיעיני, יוצאים בסיום המשימה.מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין פשיטות לבין כניסה קרקעית?
משך הזמן?
יח"צ / בלבל את האויב וכו'מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין פשיטות לבין כניסה קרקעית?
משך הזמן?
שיגדיר ״חיים משותפים״החלטות מעין אלו מרסקות את מרקם החיים המשותפים במדינה".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: