תקלה? אהממממ.....תקלה
לאור הרבה ידיעות חדשותיות שנמצאות בפוסט זה המגיעות מכתבים שאינן שומרים תו"מ ו"כביכול" נותנים תחושה של: "כוחי ועוצם ידי...", רציתי לבקש...
מדברים בימים האחרונים כל הזמן על שחיקת וכתישת החמאס ע"י צה"ל,
ואנחנו, ציבור המאמינים בני מאמינים יודעים שהכל אך ורק בעזרת ה' ית'.
ורציתי לחזק שלא לבטוח ביכולות צה"ל אלא לבטוח ברבש"ע,
תמשיכו להתפלל, תמשיכו ללמוד, אימרו תהילים וכו' - כי רק זה עוזר!
ואוו!בהשראת התגובה הכל כך חשובה הזו.
שיתוף - לביקורת - "אני הכי חזק, אני הורג את כל המפלצות!"
"אני הכי חזק, אני הורג את כל המפלצות!" צועק ילדי בגאון. חמוד. למה אני נותן לו לשחק במשחק המטופש הזה? אין לי מושג! ועוד מילא הוא היה משחק. תכלס' אני מחזיק לו את היד ומשחק איתה שירגיש שהוא משחק. "אני הכי אלוף בכיתה שלי! אני עוקף את כולם!" הוא צועק בצהלה. קצת מנותק, אבל בסדר. "אבא, אתה יכול...www.prog.co.il
אחרי כל ההודעות היומרניות המגוחכות שאנחנו קוראים חשוב כל הזמן לתזכר לעצמנו את האמת הפשוטה!
יפה מאד!בהשראת התגובה הכל כך חשובה הזו.
"אני הכי חזק, אני הורג את כל המפלצות!" צועק ילדי בגאון. חמוד. למה אני נותן לו לשחק במשחק המטופש הזה? אין לי מושג! ועוד מילא הוא היה משחק. תכלס' אני מחזיק לו את היד ומשחק איתה שירגיש שהוא משחק. "אני הכי אלוף בכיתה שלי! אני עוקף את כולם!" הוא צועק בצהלה. קצת מנותק, אבל בסדר. "אבא, אתה יכול...www.prog.co.il
אחרי כל ההודעות היומרניות המגוחכות שאנחנו קוראים חשוב כל הזמן לתזכר לעצמנו את האמת הפשוטה!
ואו ואו ואובהשראת התגובה הכל כך חשובה הזו.
מילה טובה עליו (ואני ממש לא תומכת בו פוליטית)איך האיש הזה לא מתבייש להסתובב ברחוב?
בסדר כל הכבוד לומילה טובה עליו (ואני ממש לא תומכת בו פוליטית)
במהלך הטבח בעוטף עזה הוא נכנס לקבוצת הוואטסאפ של כפר עזה והדריך את התושבים איך להתמגן מהמחבלים
שם להם ציטוטים מהקונטרס 'איך לנצח מלחמה'?נכנס לקבוצת הוואטסאפ של כפר עזה והדריך את התושבים איך להתמגן מהמחבלים
קצת כבודשם להם ציטוטים מהקונטרס 'איך לנצח מלחמה'?
אני רואה מהבית שלי את נחלין (משם עשו רעש)הכפרים הערביים סמוך לביתר עילית שוהים כעת בעלטה מוחלטת, בעקבות תקלה בשנאי החשמל. בימים האחרנים הם מיררו את חיי תושבי ביתר עילית ברעש רב
יתכן והם מחוברים לשנאי של עזה?
אולי הלב?אני מרגיש רעידות בבית בבית שמש אבל אני לא יודע אם זה מעזה או מהשכנים...
מקווה שאשתו לא הספיקה בינתיים לזרוק את השקית עם השמיכה והמצעים...מקווה שקשור לכאן...
מספר א.ב. תושב חשמונאים שהוא קיבל הודעה בשבת להתייצב לגיוס ביום א' לפנות בוקר. הוא משמש בתפקיד לוגיסטי ובזריזות הוא הכין לעצמו מזוודה עם ציוד ושקית גדולה עם שמיכה ומצעים. לדבריו, "לא ישנתי כל הלילה, הייתי עסוק בלארגן דברים ובבוקר כשבאו לאסוף אותי, לקחתי את המזוודה ואת השקית ושמתי את כל הדברים בפגאז' מאחורה. רק כשהגעתי לבסיס והוצאתי את השקית גיליתי שזה שקית זבל שאשתי שמה ליד הדלת".
צפה בקובץ המצורף 1479576 מנכ"ל מרצדס הודיע על תרומה של מיליון יורו מהחברה לארגוני ההצלה בישראל - איחוד הצלה.
מעניין כמה אחוזים זה מהרווח של דיימלר, חברת האם של מרצדס מהעסקת עובדי כפייה יהודים בשואה. (כנראה שזה פחות מהרווח מהעסקת אדולף אייכמן במפעלי מרצדס בארגנטינה לאחר השואה)
בנחלין, מוקדם יותר היתה להם הפסקת חשמלאני רואה מהבית שלי את נחלין (משם עשו רעש)
נראה שיש להם חשמל.
אולי התכוונו לחוסאן או שכבר הספיקו להחזיר להם את החשמל
וגם לזהות גופות של מחבלים ולהפציץ את הבית שלהם או מידע מודיעיני שיש להם בפלפון וכדוכנראה לצרכי מו''מ
או שהזיהוי נעשה בתוך הגבול
הפגנה מטורפת בנחלין
ליד ביתראיפה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: