בקצב הזה נראה לי כל הצפון רייק לא?700,000 תושבים עזבו את צפון הרצועה לדרום
ואיך בכלל נשאר להם אנשים שם אחרי כל ההפצצות
ואחרי שהיגרו המון
ואחרי שחצי מתחבאים במנהרות מתחת לאדמה(טירוריסטים)
לא מצליחה להבין את החשבון של האוכלוסיה שם
בקצב הזה נראה לי כל הצפון רייק לא?700,000 תושבים עזבו את צפון הרצועה לדרום
כל מה שיהיה מעכשיו יהיה חדש לגמרי.
שירית אביטן: בזמן ששרי הקבינט החליטו שלא להחליט באשר לגורלה של רצועת עזה ביום שאחרי מיטוט שלטון החמאס, רה"מ נתניהו וראש המל"ל הנגבי מוסרים למנהיגי המערב שנוחתים פה תוכנית די ברורה: ישראל לא מתכוונת לשלוט ברצועה ביום שאחרי. האפשרות המרכזית - העברת השליטה לידי הרשות הפלסטינית.
הסתבכו הציטוטים, אבל הנקודה ברורה..הרי מסרנו להם במתנת-מוות עבורנו ובדמי ילדנו (והתוצאה 1300+ הרוגים רק משמחת תורה השנה..)
את עזה באוסלו ושוב בהתנתקות.. קיבלנו אלפי יהודים שנשחטו.
ה' ישמור אם זה התוכניות
אם החיילים ידעו זאת בברור שזו המטרה לא יודע מה הם יעשו
יש עוד מאות אלפים בצפון הרצועהבקצב הזה נראה לי כל הצפון רייק לא?
ואיך בכלל נשאר להם אנשים שם אחרי כל ההפצצות
ואחרי שהיגרו המון
ואחרי שחצי מתחבאים במנהרות מתחת לאדמה(טירוריסטים)
לא מצליחה להבין את החשבון של האוכלוסיה שם
יש למישהו תיעוד של זה?הסברה הטובה ביותר לישראל.
כתב NBC נקלע למתקפת רקטות בשדרות. הסרטון צבר כבר מעל ל-10 מיליון צפיות ברשת
עלה ע"י @ליטאי פשוטיש למישהו תיעוד של זה?
תוכלו להעלות לאשכול תיעוד המלחמה?
ניר דבורי ב׳ערוץ 12׳: הצבא מוכן וערוך לכניסה הקרקעית. כל ההכנות בוצעו. העיתוי נמצא עכשיו רק בידיים של הדרג המדיני. הצבא הכין תוכניות פעולה חדשות. פיקוד הדרום נאלץ להכין הכל מחדש. שני קצינים בכירים מאוד מנוסים הכינו את התוכניות, והם צמודים כעת למפקד פיקוד הדרום.לריענון תוכניות קיימות והחלפת תוכניות שנפלו בהמוניהם לידי חמאס
הוא מריח בחירות אחרי המלחמהנפתלי בנט:
אני מסתובב בעוטף ואני לא שומע קצב אש חזק של צה"ל, רק מידי פעם שומעים בום.
נכון, הוא ישב איזה שנה בשקט בלי להוציא הגה, ופתאום מלא ראיונות עוזר ומתייחס לתושבי הדרום...הוא מריח בחירות אחרי המלחמה
גם כשהיה באופוזיציה זה היה בזמן הקורונה הוא חילק מ-ל-א עצותנכון, הוא ישב איזה שנה בשקט בלי להוציא הגה, ופתאום מלא ראיונות עוזר ומתייחס לתושבי הדרום...
מעניין מה קרה....
כנראה לצרכי מו''מלמה הם לוקחים גופות של מחבלים מעזה?
בשטח אין לך זמן ויכולת לבדוק מי הוא מה (אחרי שבועיים המצב של הגופות לא משהו). אוספים כל מה שיש. את הישראלים קוברים ואת המחבלים שומרים לצורכי מו"מ.במסגרת פשיטות קרקעיות שעורך צה"ל בגבול, אתמול נאספו כ-90 גופות משטח רצועת עזה, רובן של מחבלים והשאר של אזרחים ישראלים
למה הם לוקחים גופות של מחבלים מעזה?
כי כשאוספים לא יודעים מיד מה מחבלים ומה לא, אחרי המיון עולים על זהלמה הם לוקחים גופות של מחבלים מעזה?
בשטח אין לך זמן ויכולת לבדוק מי הוא מה (אחרי שבועיים המצב של הגופות לא משהו). אוספים כל מה שיש. את הישראלים קוברים ואת המחבלים שומרים לצורכי מו"מ.
זה באמת מעניין את העזתים הגופות שלהם? הרי לא אכפת להם מהחיים שלהם אז למה שיהיה להם אכפת מהגופות?כנראה לצרכי מו''מ
או שהזיהוי נעשה בתוך הגבול
איך האיש הזה לא מתבייש להסתובב ברחוב?נפתלי בנט:
אני מסתובב בעוטף ואני לא שומע קצב אש חזק של צה"ל, רק מידי פעם שומעים בום.
הגדרה חזקה ביותרפגרים של מחבלים,
תודה. אגב, מה זה שורה?כי כשאוספים לא יודעים מיד מה מחבלים ומה לא, אחרי המיון עולים על זה
שמעתי מחבר שהתנדב ב'שורה' כי הם מצאו בבדיקות לזיהוי, כמה פגרים של מחבלים, וזה כבר אחרי מיון
מחנה הרבנות הצבאיתתודה. אגב, מה זה שורה?
הוא לא מסתובב ברחוב אלא רק בעוטף ששם אין כמעט אנשים עכשיואיך האיש הזה לא מתבייש להסתובב ברחוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: