היתה התראה על ירושלים - מערב וירושלים - מזרחנראה שלא כל ההתראות מתעדכנות באתר של פיקוד העורף, וכנ"ל בהתראות צבע אדום במחשב.
האזעקה במרכז ירושלים לא עודכנה שם (אני במרכז ירושלים ושמעתי אזעקה, וכן משכן הכנסת נמצא במרכז ירושלים).
היתה התראה על ירושלים - מערב וירושלים - מזרחנראה שלא כל ההתראות מתעדכנות באתר של פיקוד העורף, וכנ"ל בהתראות צבע אדום במחשב.
האזעקה במרכז ירושלים לא עודכנה שם (אני במרכז ירושלים ושמעתי אזעקה, וכן משכן הכנסת נמצא במרכז ירושלים).
בצרפת הם היו מקבלים עונש מאסר לכמה שנים.ח''כ לימור סון-הר המלך ממפלגת עוצמה יהודית תיזום הצבעה ב-90 קולות לטובת הדחתם של חברי הכנסת תומכי הטרור שנעדרו מהמליאה בזמן דקת הדומיה
היתה התראה על ירושלים מזרח וירושלים דרום, ובירושלים מרכז היתה אזעקה ללא התראה.היתה התראה על ירושלים - מערב וירושלים - מזרח
ואני שואלת איפה ישראל?עוד סיבה למה לא יעזור לרחם על הפלסטינים ולתת להם סיוע הומניטרי:
החמאס גנבו היום מבית חולים 24,000 ליטר של דלק.
ותרתי שמעת מינה:
א. לבית חולים לא היה רק עוד 24 שעות לשרוד כמו שהם הצהירו (קשה להאמין שהפעלת בית חולים לוקחת 1000 ליטר דלק בשעה)
ב. כל הסיוע ההומניטרי שנותנים לנשים וילדים - הולך לרקטות והתחמשות של חמאס. כך שזה לא יעזור לתת להם סיוע.
איפה יש חלוקה של השכונות?היתה התראה על ירושלים מזרח וירושלים דרום, ובירושלים מרכז היתה אזעקה ללא התראה.
איפה יש חלוקה של השכונות?
לא הצלחתי לדוגמא לבדוק איך אני מוצאת את בית וגן.פורטל חירום לאומי | התרעות פיקוד העורף
בדף ההתרעות ניתן למצוא את היסטוריית ההתרעות במדינת ישראל וכן לאתר את אזור ההתרעה שלך לפי יישוב וכן להגדיר את אזורי ההתרעה בהם תרצו לקבל התרעה מהפורטל בזמן אמת.www.oref.org.il
צפה בקובץ המצורף 1477047
תחילה תרשום את העיר: ירושלים, ולאחר מכן תקפוץ שורה נוספת לכתוב את שם הרחוב.לא הצלחתי לדוגמא לבדוק איך אני מוצאת את בית וגן.
ברור!אז אני סתם מסויטת? מוזר שאני לא מעיזה לצאת??
(לא מלחיץ הכמויות ערבים שם??)
למי שמאמין שכל דבר ודבר מכוון מלמעלה באופן מדוייקברור!
את מדברת על השכונות הרגילות ממש, כולם מסתובבים כרגיל, ברגע הראשון כשראיתי את ההודעה שלך חשבתי שאת מתכוונת לשכונות במזרח העיר
במרכז בוודאי שאין מה לחשוש
(ברור שאני לא לוקח אחריות על כלום)
ראיתי את הסרטון. אין לי אותו אצלי.אמרו לי שיש סרטון ממצלמות האבטחה של אחד הקיבוצים (נראה לי סעד) שרואים את המחבלים מנסים להיכנס לקיבוץ ופתאום בלי הסבר ברור הם נבהלים ממשהו ומתחילים לברוח בבהלה, מכירים סרטון כזה?
ירושלים - דרום ליתר דיוק.היתה התראה על ירושלים - מערב וירושלים - מזרח
בסרטון רואים גם יריות מבפניםראיתי את הסרטון. אין לי אותו אצלי.
הם הולכים כי הם לא מצליחים לפוצץ את השער...
לא נראה שהם "מתחילים לברוח בבהלה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: