שיקחו מהמטרו של עזהמנהל בית החולים שיפא לתקשורת: המלאי האסטרטגי שלנו יגמר תוך 24 שעות
יש שם בשפע
שיקחו מהמטרו של עזהמנהל בית החולים שיפא לתקשורת: המלאי האסטרטגי שלנו יגמר תוך 24 שעות
שאלת כבר את המדינות השכנות אם יש להם מקום פנוי למשהו כמו מיליון או שניים איש חסרי בית ורכוש?מה פתאום.
שולחים אותם למדינות שכנות. בלי משחקים.. כבר חצי עזבו שם
בצורה חכמה אבל פשוט בזמן הקרוב לא להותיר להם ברירה אלא שיצאו החוצה
אני מקווה שהעולם הפסיק להאמין ליללות של העזתים.שיקחו מהמטרו של עזה
יש שם בשפע
לא צריך לשאול,שאלת כבר את המדינות השכנות אם יש להם מקום פנוי למשהו כמו מיליון או שניים איש חסרי בית ורכוש?
מניחים עם הגבול של סוריה ומצרים. שהם יחליטו אם להכניס או להשאיר בגדר (מעבר לגדר כמובן).שאלת כבר את המדינות השכנות אם יש להם מקום פנוי למשהו כמו מיליון או שניים איש חסרי בית ורכוש?
אז אני מבין שירדנו מהקטע של הצעות רציניות לראש הממשלה ועברנו לבדיחות.לא צריך לשאול,
צריך לשים אותם באיראן. יהרגו אחד את השני.
נכון, אסאד יטפל בהם טוב, יהיה ביניהם 'כימיה'.מניחים עם הגבול של סוריה ומצרים. שהם יחליטו אם להכניס או להשאיר בגדר (מעבר לגדר כמובן).
למה שנשאל? סוריה היא מדינת אוייב. עזה היא מקום אוייב. בשניהם אין לנו טיפת התחשבות ומחוייבות
אפשר גם ללבנון.
שהעולם ה"נאור" ידאג להם
תושבי עזה הם איום קיומי עלינו.
מה בדיחות? מה הבעיה לשים אותם באיראן או סוריה?אז אני מבין שירדנו מהקטע של הצעות רציניות לראש הממשלה ועברנו לבדיחות.
מעניין מאיפה אתה ממציא את הנתונים האלו בלי שום בסיס במציאות(הבעיה בצרפת שעד היום היה או שמאל שהוא בעד ערבים ויהודים - או ימין שהוא נגד ערבים ונגד יהודים = נגד מיעוטים זרים. נקווה שעכשיו תהיה תנועה שתבדיל יהודים כן ערבים לא...)
כשאתה אומר ׳לשים אותם׳, למה בדיוק אתה מתכוון?מה בדיחות? מה הבעיה לשים אותם באיראן או סוריה?
כמו שכל הערבים שגרו בארץ ברחו לכל מיני מקומות בקום המדינה ונשארו שם.
יש לי שאלה
לא הצלחתי להבין
הרי במסיבה ברעים היו כ3000 אנשים
איך זה הגיוני שמצאו 260 גופות ונחטפו משהו כמו 200 איש.
איפה השאר?
הצליחו לברוח?
לא כל ה-3000 היו במסיבה בו זמנית.יש לי שאלה
לא הצלחתי להבין
הרי במסיבה ברעים היו כ3000 אנשים
איך זה הגיוני שמצאו 260 גופות ונחטפו משהו כמו 200 איש.
איפה השאר?
הצליחו לברוח?
כי רוסיה היא ממש יונה עם עלה של זיתחדשות 12: רוסיה קוראת למועצת הביטחון של האו"ם להצביע ביום שני על הפסקת אש הומניטארית בין ישראל לחמאס.
רוב תושבי עזה זה הרבה מספיק כדי להילחם בחמאס, מעניין שהם לא עושים את זהביידן: "רוב תושבי עזה - משפחות תמימות שלא רוצות שום קשר לחמאס"
היו כמה אלפים בו זמניתלא כל ה-3000 היו במסיבה בו זמנית.
מדובר על אירוע שהתמשך כמה ימים, אנשים נרשמו אליו - ואז באו והלכו מתי שרצו.
ממש תמימיםביידן: "רוב תושבי עזה - משפחות תמימות שלא רוצות שום קשר לחמאס"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: