חייבים "נכבה v2.0"''כמו ב48''. תושב עזה מתאר איך מאות אנשים נוסעים מצפון הרצועה לדרום.
רק להבין את המשמעות, בכל רצועת עזה חיים נכון להיום כ2,100,000 תושבים. בחשבון פשוט מדובר בכמעט 30% מתושבי הרצועה שברחו מהבית.חמאס מנסה לשכנע את תושבי עזה להישאר בבתים; 600,000 כבר ברחו
וכאן מגיע האבל הגדול:תושבי עזה יכולים לברוח לכל מדינה שתהיה מעוניינת בהם.
התחילה להיות התראה כזו בכל פעם שיש אזעקה.קפץ לי עכשיו בפרוג.. מה זה?
צפה בקובץ המצורף 1475503
אלוקים שישמור לאיזה איזורים הם קרובים??דיווח ערבי: הזרוע הצבאית של הג'יהד האיסלאמי גדודי אל קודס בג'נין מכריזה כל כניסתם לקרב ומתכוננים להכנס לישובים ונקודות צבאיות.
למחוק את ג׳נין!אלוקים שישמור לאיזה איזורים הם קרובים??
הם לא קרובים לשום יישוב יהודי הם בשטח A יש יישובים יהודים קצת מרוחקים אבל לא מאדאלוקים שישמור לאיזה איזורים הם קרובים??
רק הבעיה היא שזה מתריע כל רגע.התחילה להיות התראה כזו בכל פעם שיש אזעקה.
הרעיון לכיתוב הזה ענק!
שאפו למי שעומד מאחוריו!
(הימור שלי @הדוויג )
אמיתי????לא רק אל על: בהנחיית משרד התחבורה תתגבר רכבת ישראל את תנועת הרכבות בסוף שבוע ותפעיל רכבות גם במהלך יום שישי בלילה ולאורך יום שבת.
חחחחאור רביד: יעקב פרי, ראש השב"כ לשעבר: "פועלים להקמת מסדרון הומניטרי להעברת ציוד רפואי, תרופות וטיטולים לחטופים"
ככל הנראה, הדבר מותר הלכתית.אמיתי????
קריטי הרכבת שתפעל בשבת??
חייבת לדעת בדחיפות
השארנו מחשב דלוק עם התראות פיקוד העורף על היישובים שלנו בלבד.
איך אני יכולה להיות בטוחה שעשיתי נכון? מבחינת שאני לא אקבל התראות על היישובים האחרים?
שמתי בחיפוש את שם העיר ולחצתי על קבלת עידכון באיזור זה.
בשביל זה יש גל שקט, לא?איך אחרי שיש חשש מחדירת מחבלים בשבת יודעים שהחשש התבטל?
אם יש מישהו מביתר עילית שיכול לענות לי האם הוא ידע על החשש בליל שבת ואיך נודע לו אחר כך שהחשש הוסר
זה השאלהבשביל זה יש גל שקט, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: