חרבות ברזל הנספח השבועי • 2

מצב
הנושא נעול.

טאבו

משתמש סופר מקצוען
ואז בטח הם יהרגו אותם!
זה ידוע שאחרי שישראל כולאת את המחבלים היא משחררת אותם לחופשי אחרי זמן מסוים.
שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות כמו שגזרו לאייכמן.

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות לאייכמן.
לא זוכר שאייכמן הוצא להורג בלינץ׳ של לה פמיליה.
בכ״א, כבר עכשיו חוקית אפשר להוציא אותם להורג. עד עכשיו זה מעולם לא בוצע, אולי הפעם זה יהיה שונה.
ולעניין ההוצאה לחפשי, נראה לי שאם יוציאו אותם לחפשי לעזה, סטטיסטית תוחלת החיים שלהם תהיה הרבה יותר קצרה מאשר אם הם ישארו כאן, בבתי הכלא המוגנים שלנו (שאמנם עשו טובה והיום הפסיקו בהם את החשמל כדי שלא יוכלו לטעון טלפונים, שכידוע אסור להחזיק בבתי הכלא. לפעמים אני מרגיש שבתי הכלא בישראל משתמשים בכללים ובשיטות של המשגיח שלי ביש״ק).

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות כמו שגזרו לאייכמן.

טוב
נראה אם יזוז משהו.

משהו יכול להעלות את ההצהרה המשותפת של נתניהו, גנץ וגלנט?

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
אנחנו חזקים, יש לנו לוחמים מעולים, אנחנו ננצח

היה מגוחך לשמוע את זה אחרי הכשלון של שמחת תורה...
נו נו.
1. הם לא שומרי תורה ומצוות, מה רצו שייתן שמועס לציבור?
2. הוא צריך להעלות את המורל לאנשים שיוצאים להילחם, זה א' ב' שצריך לעשות.
3. מחדלה היה, בטח. זה לא סותר את זה שיש לנו לוחמים מעולים.
לאיזו מטרה הסיפור הוסרט?
בשעה שזה קרה, הוא התכוון להסריט כדי שיישאר תיעוד שיש חמסים עם לב טוב?
או אולי הכל מתועד???
הם צלמו בלי סוף. את כל הזוועות והטירוף. מידי פעם, ממש מידי פעם רואים גם דברים כאלו.
גם הנאצים תיעדו את הזוועות שלהם, רק שאז היו להם הרבה פחות אמצעים לעשות את זה.

נערך לאחרונה ב:

השמחה שבשמחה

משתמש מקצוען
משהו יכול להעלות את ההצהרה המשותפת של נתניהו, גנץ וגלנט?

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
לא זוכר שאייכמן הוצא להורג בלינץ׳ של לה פמיליה.
בכ״א, כבר עכשיו חוקית אפשר להוציא אותם להורג. עד עכשיו זה מעולם לא בוצע, אולי הפעם זה יהיה שונה.
ולעניין ההוצאה לחפשי, נראה לי שאם יוציאו אותם לחפשי לעזה, סטטיסטית תוחלת החיים שלהם תהיה הרבה יותר קצרה מאשר אם הם ישארו כאן, בבתי הכלא המוגנים שלנו (שאמנם עשו טובה והיום הפסיקו בהם את החשמל כדי שלא יוכלו לטעון טלפונים, שכידוע אסור להחזיק בבתי הכלא. לפעמים אני מרגיש שבתי הכלא בישראל משתמשים בכללים ובשיטות של המשגיח שלי ביש״ק).
את הטרוריסטים שנמצאים בביה"ח מבינה עוד איכשהו איך אפשר להרוג אותם בדרך טבעית ונפלאה.
אבל לא חושבת שאת אלה שבבתי הסוהר המפנקים שלנו יהיה אפשרות להוציא להורג.
מדינת ישראל לא תתלה/תכוון אליהם כיתת יורים אף פעם.
הלוואי ואני טועה.

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
הרבה עדכונים יש מ'אבו עליאקספרס' והנה פתאום נפתח האתר שלו (הייתי בטוח שזה חסום בנטפרי..)
עכ"פ הבן אדם ממש לא טיפש. יש שני ניתוחים מדוייקים שכתב לפני חצי שנה בזמן ההזייה נגד הרפורמה
וכן 'תחזית' למערכה הבאה מול חמאס שכתב לפני כשנה. על הדרך ממש מסביר את ה'ראש' וה'לב' של המחבלים ימ"ש ומדוע הם שוב ושוב מנסים להכות למרות שחוטפים חזק
בין הדברים, שלהבדיל אלפי הבדלות אצל היהודים המון ''ישראלים'' מתרחקים מהמושג "עם וארץ ישראל' היהודית, בשונה מימ"ש הערבים שרק מקצינים את הדת. (דברים שנאמרו כבר אחרי מלחמת יום כיפור ע"י גדולי ישראל..)

*חייב לציין שעובדתית בפועל בשנים האחרונות יש נהירה עצומה שמחלחלת של המון עמך בית ישראל בארץ ליהדות.

דיני

משתמש מקצוען
שאלות רק כאן.
לגוש״ע, אני לא יודע. רק שמעתי שהאם נרצחה.
מהכתבה שהעלו כאן לעיל ניתן לדייק שככה״נ האב בחיים.
לפי הכתבה נשמע שהאב חי:

עדי ויטל-קפלון בת ה-33, ככל הנראה נחטפה מביתה בחולית יחד עם שני ילדיה, נגב בן הארבע ואשל בן החצי שנה. הם הושלכו ליד הגדר, וחברת משפחה בשם אביטל, שהצליחה לברוח משבי חמאס, מצאה את הילדים בלילה ולקחה אותם דרך השדות בחזרה לביתם.

הסבא של הילדים הקטנים סיפר: "ממה שהבנו היא נחטפה, או נמלטה או שוחררה, אבל היא זיהתה אותם אתמול בלילה על הגדר ולקחה אותם חזרה לישראל. חיילים מצאו אותה ועזרו להם להתקדם עד גבולות, ועכשיו הם בדרכם לירושלים, כי נגב פצוע קל עם רסיסים ברגל שלא טופלו, ואשל לא עבר בדיקה רפואית".

קפלון סיפר כי האזרחות הקנדית של עדי היא התקווה של המשפחה לכך שהחמאס עשוי לא לפגוע בה: "לא יודעים בוודאות שהיא בעזה, אבל מאחר שהילדים ואביטל נחטפו והג'יפים עמדו שם, קרוב לוודאי שגם היא. הילדים בהלם כללי. אחד הילדים איבד את בת הזוג ועוד אחד דואג לאשתו שבעזה. הנכדים לא מדברים, אבל נגב מספר שהיו הרבה קדיחות שאנשים רעים ניסו לקדוח. הממ"ד היה כולו מחורר בכדורים. לא עצמנו עין וגם עכשיו. אף גורם רשמי לא דיבר איתנו, יש כאוס רציני. יש תחושות קשות של דה ז'ה וו לתקופות היסטוריות רחוקות של פוגרום, טבח, זוועות".

"אני אחוז פלצות לחשוב ש-50 שנה אחרי מלחמת יום כיפור אנחנו בסיטואציה שהיא מתקפת פתע כל כך חמורה. יש המון שאלות קשות להנהגה ולממשלה אבל זה כל כך לא הזמן לשאלות. התחושות הן של שעת מבחן קיצונית לעם שלנו, ולגרד תעצומות נפש מכל פינה – לתמוך ולהיתמך".

עמרם ז.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
נו נו.
1. הם לא שומרי תורה ומצוות, מה רצו שייתן שמועס לציבור?
2. הוא צריך להעלות את המורל לאנשים שיוצאים להילחם, זה א' ב' שצריך לעשות.
3. מחדלה היה, בטח. זה לא סותר את זה שיש לנו לוחמים מעולים.

הם צלמו בלי סוף. את כל הזוועות והטירוף. מידי פעם, ממש מידי פעם רואים גם דברים כאלו.
גם הנאצים תיעדו את הזוועות שלהם, רק שאז היו להם הרבה פחות אמצעים לעשות את זה.
בתוך כדי שהם מנסים להציג את עצמם צדיקים
רואים בסרטון איך הם חוטפים עוד ילד על הגב ומטשטשים את הפנים
נאצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה