שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות כמו שגזרו לאייכמן.ואז בטח הם יהרגו אותם!
זה ידוע שאחרי שישראל כולאת את המחבלים היא משחררת אותם לחופשי אחרי זמן מסוים.
שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות כמו שגזרו לאייכמן.ואז בטח הם יהרגו אותם!
זה ידוע שאחרי שישראל כולאת את המחבלים היא משחררת אותם לחופשי אחרי זמן מסוים.
לא זוכר שאייכמן הוצא להורג בלינץ׳ של לה פמיליה.שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות לאייכמן.
שבוע הבא תעלה הצעת חוק להחיל את חוק 'הנאצים ועוזריהם' על המחבלים שהשתתפו בטבח ככה שיהיה מותר חוקית לתת להם גזר דין מוות כמו שגזרו לאייכמן.
נו נו.אנחנו חזקים, יש לנו לוחמים מעולים, אנחנו ננצח
היה מגוחך לשמוע את זה אחרי הכשלון של שמחת תורה...
הם צלמו בלי סוף. את כל הזוועות והטירוף. מידי פעם, ממש מידי פעם רואים גם דברים כאלו.לאיזו מטרה הסיפור הוסרט?
בשעה שזה קרה, הוא התכוון להסריט כדי שיישאר תיעוד שיש חמסים עם לב טוב?
או אולי הכל מתועד???
מה קרה לאבא של הילדים?
משהו יכול להעלות את ההצהרה המשותפת של נתניהו, גנץ וגלנט?
את הטרוריסטים שנמצאים בביה"ח מבינה עוד איכשהו איך אפשר להרוג אותם בדרך טבעית ונפלאה.לא זוכר שאייכמן הוצא להורג בלינץ׳ של לה פמיליה.
בכ״א, כבר עכשיו חוקית אפשר להוציא אותם להורג. עד עכשיו זה מעולם לא בוצע, אולי הפעם זה יהיה שונה.
ולעניין ההוצאה לחפשי, נראה לי שאם יוציאו אותם לחפשי לעזה, סטטיסטית תוחלת החיים שלהם תהיה הרבה יותר קצרה מאשר אם הם ישארו כאן, בבתי הכלא המוגנים שלנו (שאמנם עשו טובה והיום הפסיקו בהם את החשמל כדי שלא יוכלו לטעון טלפונים, שכידוע אסור להחזיק בבתי הכלא. לפעמים אני מרגיש שבתי הכלא בישראל משתמשים בכללים ובשיטות של המשגיח שלי ביש״ק).
אם לא מדברים עליו - כנראה שהוא בסדר...מה קרה לאבא של הילדים?
שאלות רק כאן.האב חי?
בראיון שהיה בתחילת השבוע עם האישה ששוחררה נאמר שיצרו קשר עם האבא וששני הילדים מאושפזים (אאל"ט, ככה זכור לי)האב חי?
לפי הכתבה נשמע שהאב חי:שאלות רק כאן.
לגוש״ע, אני לא יודע. רק שמעתי שהאם נרצחה.
מהכתבה שהעלו כאן לעיל ניתן לדייק שככה״נ האב בחיים.
בתוך כדי שהם מנסים להציג את עצמם צדיקיםנו נו.
1. הם לא שומרי תורה ומצוות, מה רצו שייתן שמועס לציבור?
2. הוא צריך להעלות את המורל לאנשים שיוצאים להילחם, זה א' ב' שצריך לעשות.
3. מחדלה היה, בטח. זה לא סותר את זה שיש לנו לוחמים מעולים.
הם צלמו בלי סוף. את כל הזוועות והטירוף. מידי פעם, ממש מידי פעם רואים גם דברים כאלו.
גם הנאצים תיעדו את הזוועות שלהם, רק שאז היו להם הרבה פחות אמצעים לעשות את זה.
גם באתרוג לא עובדלא עובד בנטפרי
כמה פעמים נגמר שם החשמל?נגמר החשמל...
גמרו אותו לפני כמה ימיםכמה פעמים נגמר שם החשמל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: