משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
יש מקום לבטוח בה'!ואני חושב שיש מקום לחשש הרבה יותר גדול מאשר ביום ה30 שאז דיווחו שחוששים מירי רקטי וכדו'
חרה לי הניסוח...
יש מקום לבטוח בה'!ואני חושב שיש מקום לחשש הרבה יותר גדול מאשר ביום ה30 שאז דיווחו שחוששים מירי רקטי וכדו'
הוא לא חושב כך לרגע, אבל הוא יוצר נרטיב שהוא חפץ....לא הייתי לוקח כזה עו"ד שמאמין שהפרקליטות יבקשו סליחה.
מה יהיה? מייאשנשיא בית המשפט בראשון לציון השופט מנחם מזרחי התיר הצהריים (שלישי) לפרסום כי “משטרת ישראל יחידת להב 433, מנהלת חקירה פלילית הנוגעת לאירועי תחילת המלחמה שבמסגרתה נערכו מספר פעילות חקירתיות גלויות״.
מה יש המדינה הזאת כבר בבגידה שנים ארוכותמה יהיה? מייאש
אם לא הבנת, מייאש הרדיפה של המערכת את רה"מ, זה מייאש. כבר עובר את כל גבולות הטעם הטוב.מה יש המדינה הזאת כבר בבגידה שנים ארוכות
אומרים שאם כל המשרדי ממשלה יתאגדו בנתונים שלהם אפשר להעקיף את כל המדינה בגדר תייל ולכלוא אותם ולהוציא כמה אנשים בודדים אמיתיים
כל אחד רושם בכל משרד משהו אחר
לאחד אומר יש שמונה עשרה ילדים ולשני אין לו ילדים
לארנונה אומר שאין כמעט הכנסות ולמשכנתא יש לו הכנסות של 30 אלף בחודש
ככה זה המדינה
הבעיה שהם משגעים את המדינה ואת הימין העלוב.אם לא הבנת, מייאש הרדיפה של המערכת את רה"מ, זה מייאש. כבר עובר את כל גבולות הטעם הטוב.
זה ליל גלנט שלא שווה כלוםםםםארגוני השמאל הודיעו על ליל גלנט 2 - יפגינו הערב בקפלן בתל אביב, בקיסריה ובירושלים
אני מאמין ש13 יוותרו על נתח זמן מהשידור, הבעיה היא שזה לא יגרום ל14 להגיע ל3 ספרות...זה ליל גלנט שלא שווה כלוםםםם
כל ערוצי הטלויזיה בשידורים מהבחירות, אף אחד לא יוכל לספר על זה שההפגנות כבר עברו את ה3 מיליון משתתפים.
ואם הם יחליטו לשדר את ההפגנות במקום את הבחירות, אני מעריך שהרייטינג של 14 יגיע ל3 ספרות...
לא, החלפת רמטכ"ל נעשית במליאת הממשלה עם מינוי של רמטכל חדשהאם ישראל כץ יכול לפטר את הרמטכ"ל?
הם יעשו מסך משותף...זה ליל גלנט שלא שווה כלוםםםם
כל ערוצי הטלויזיה בשידורים מהבחירות, אף אחד לא יוכל לספר על זה שההפגנות כבר עברו את ה3 מיליון משתתפים.
ואם הם יחליטו לשדר את ההפגנות במקום את הבחירות, אני מעריך שהרייטינג של 14 יגיע ל3 ספרות...
מצחיקים הישראלים האלה! יורדים לכביש כאילו זה ההאירוע היום!קומץ מפגינים חוסמים את איילון דרום.
בשעה שתים כבר תגמר ההפגנות ואז כולם ידברו רק על הבחירותהם יעשו מסך משותף...
חוצ"מ תוצאות הבחירות היא בכל תחילת שעה- אז הם ידברו ואח"כ יעברו לברבר על מסכנותו של גלנט והשמאל...
הפוך, אם עד עכשיו דיכטר חיכה לרגע אבל לא כ"כ חשב שזה רלוונטי בכל זאת מלחמה וזה, עכשיו הוא יודע שזה אפשרי והוא יחכה לרגע שכץ יפוטר ועד אז יפרוס לנתניהו שטיח אדום לפני כל צעד שיעשהעם אבי דיכטר שחיכה לרגע שגלנט יפוטר בשביל להתקדם. עד עכשיו הוא התחנף לביבי בשביל זה. עכשיו כבר לא בטוח.
יפה. כלומר החשש הראשון שלי דווקא דוחה את החשש השני.הפוך, אם עד עכשיו דיכטר חיכה לרגע אבל לא כ"כ חשב שזה רלוונטי בכל זאת מלחמה וזה, עכשיו הוא יודע שזה אפשרי והוא יחכה לרגע שכץ יפוטר ועד אז יפרוס לנתניהו שטיח אדום לפני כל צעד שיעשה
ובפרט שבהפגנות קפלן דורשים בחירות כלליות באמצע המלחמה ולהחליף ראש ממשלה ושר ביטחון וכל השרים ויו"ר וועדות.אפשר לתמוך בפיטורי גלנט או להתנגד להם, אבל הטיעון שהמהלך פסול כי "ביבי מפטר שר ביטחון בזמן מלחמה" לוקה בבורות, בצביעות או בשניהם יחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: