חיצי הצפון הנספח השבועי • שבוע 57

האם איראן תתקוף את ישראל לפני הבחירות בארה''ב

• כן

• לא

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

ניק 27551

משתמש פעיל
אף אחד מעולם לא טען שהיירוטים הם הצלחה של 100%
כאן זו פשלה יותר רצינית, במקומות רגישים הם לא לוקחים סיכונים ומשגרים כמה מיירטים (בשומר חומות ראיתי 'ענן' של 15 או 20 מיירטים משוגר מכיפת ברזל שנמצאת ליד נתב"ג)

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אף אחד מעולם לא טען שהיירוטים הם הצלחה של 100%
כאן זו פשלה יותר רצינית, במקומות רגישים הם לא לוקחים סיכונים ומשגרים כמה מיירטים (בשומר חומות ראיתי 'ענן' של 15 או 20 מיירטים משוגר מכיפת ברזל שנמצאת ליד נתב"ג)
בדיוק.
אמנם כאן רואים בדיוק ש "אם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר".
אפי' ברמת דוד נפל ליד הבסיס.

ד. פריד

משתמש מקצוען
בית המשפט של משמרות המהפכה באיראן הורה על הוצאה להורג של ארבעה בני אדם שהורשעו בריגול בעבור ישראל. כך דיווחה סוכנות הידיעות האיראנית "פארס", כשברקע מתנהלים בבתי המשפט בישראל דיונים בפרשות הישראלים שריגלו בעבור איראן.
מכל מלמדי השכלתי

ד. פריד

משתמש מקצוען
נעים קאסם: לחזבאללה יש 3 מוקדי כוח:
1. האמונה הדתית של לוחמי חזבאללה. 2. לוחמי חזבאללה מחכים לעולם הבא. הם כולם רואים בעצמם אנשי ״מות הקדושים״. הם לא פוחדים מהמוות. ממתינים למות הקדושים. 3. היכולות הצבאיות - הכשרה ואמל״ח.
גם לישראל יש שלושה מוקדי כוח:
1. רצח עם, כיבוש, הרג אזרחים. 2. כוח אווירי יוצא דופן. עליונות אווירית. שליטה בטלקומוניקציה. 3. יש לו חמש אוגדות על הגבול.
שלושת המוקדי כוח של ישראל נועדו לעזור לחיזבאללה לממש את מקור הכוח מס' 2 שלהם...
בקרוב אצל כולם אי"ה.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יהודים שנתנו מיקומים של חדר האוכל בבסיס של גולני וגרמו למותם של יהודים, כן.
אני לא מתווכח עם הדעת תורה שלך, אבל לפי הידוע לי על פי תורה אין להם עונש מוות.
ב. לא בטוח שהם ידעו מה הם עושים. ג. החדר אוכל בבסיס גולני היה ידוע לכל ברשת בסרט התדמית של הצבא על המקום.

ניהול 1

משתמש מקצוען
אני לא מתווכח עם הדעת תורה שלך, אבל לפי הידוע לי על פי תורה אין להם עונש מוות.
ב. לא בטוח שהם ידעו מה הם עושים. ג. החדר אוכל בבסיס גולני היה ידוע לכל ברשת בסרט התדמית של הצבא על המקום.
ברור שלא, חלילה. אין עונש מוות היום בכלל. וצריך עדים, והתראה, וזה רק גרמא. ודאי שאין פה עונש מוות וחלילה להרוג יהודי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה