אף אחד מעולם לא טען שהיירוטים הם הצלחה של 100%לשיטתם - איך לא הצליחו ליירט באיזור נתב"ג מקום סופר רגיש?
אף אחד מעולם לא טען שהיירוטים הם הצלחה של 100%לשיטתם - איך לא הצליחו ליירט באיזור נתב"ג מקום סופר רגיש?
כאן זו פשלה יותר רצינית, במקומות רגישים הם לא לוקחים סיכונים ומשגרים כמה מיירטים (בשומר חומות ראיתי 'ענן' של 15 או 20 מיירטים משוגר מכיפת ברזל שנמצאת ליד נתב"ג)אף אחד מעולם לא טען שהיירוטים הם הצלחה של 100%
אף אחד מעולם לא טען שהיירוטים הם הצלחה של 100%
בדיוק.כאן זו פשלה יותר רצינית, במקומות רגישים הם לא לוקחים סיכונים ומשגרים כמה מיירטים (בשומר חומות ראיתי 'ענן' של 15 או 20 מיירטים משוגר מכיפת ברזל שנמצאת ליד נתב"ג)
מכל מלמדי השכלתיבית המשפט של משמרות המהפכה באיראן הורה על הוצאה להורג של ארבעה בני אדם שהורשעו בריגול בעבור ישראל. כך דיווחה סוכנות הידיעות האיראנית "פארס", כשברקע מתנהלים בבתי המשפט בישראל דיונים בפרשות הישראלים שריגלו בעבור איראן.
שלושת המוקדי כוח של ישראל נועדו לעזור לחיזבאללה לממש את מקור הכוח מס' 2 שלהם...נעים קאסם: לחזבאללה יש 3 מוקדי כוח:
1. האמונה הדתית של לוחמי חזבאללה. 2. לוחמי חזבאללה מחכים לעולם הבא. הם כולם רואים בעצמם אנשי ״מות הקדושים״. הם לא פוחדים מהמוות. ממתינים למות הקדושים. 3. היכולות הצבאיות - הכשרה ואמל״ח.
גם לישראל יש שלושה מוקדי כוח:
1. רצח עם, כיבוש, הרג אזרחים. 2. כוח אווירי יוצא דופן. עליונות אווירית. שליטה בטלקומוניקציה. 3. יש לו חמש אוגדות על הגבול.
אני מקוה שאתם לא מתכוונים שישראל תוציא יהודים להורג...מכל מלמדי השכלתי
יהודים שנתנו מיקומים של חדר האוכל בבסיס של גולני וגרמו למותם של יהודים, כן.אני מקוה שאתם לא מתכוונים שישראל תוציא יהודים להורג...
אני לא מתווכח עם הדעת תורה שלך, אבל לפי הידוע לי על פי תורה אין להם עונש מוות.יהודים שנתנו מיקומים של חדר האוכל בבסיס של גולני וגרמו למותם של יהודים, כן.
ברור שלא, חלילה. אין עונש מוות היום בכלל. וצריך עדים, והתראה, וזה רק גרמא. ודאי שאין פה עונש מוות וחלילה להרוג יהודיאני לא מתווכח עם הדעת תורה שלך, אבל לפי הידוע לי על פי תורה אין להם עונש מוות.
ב. לא בטוח שהם ידעו מה הם עושים. ג. החדר אוכל בבסיס גולני היה ידוע לכל ברשת בסרט התדמית של הצבא על המקום.
מה? יש עדיין עמדות חיזבאללה בגבול הצפון?רובי הרמשלג ברשת ב': ירי ארטילרי בלתי פוסק בגבול הצפון לעבר עמדות חיזבאללה הנותרות בתגובה על הרקטות באביבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: