תיכנסו לhttps://www.oref.org.il/heb/alerts-historyואנחנו על המזוודות צפונה... הרכב עם הצ'ימיגג עמוס לעייפה...
בינתיים אין המראות ונחיתות עד השעה 10 בבוקרמישהו יודע עוד משהו על טיסות?
(יש לי טיסה עם אייר אירופה עוד 10 שעות)
מומלץ להתעדכן דרך חברת התעופהמישהו יודע עוד משהו על טיסות?
רק מההתקפה האחרונה?ניר דבורי מעדכן: "עד כה הותקפו מאות מטרות בלבנון"…
לגמרי, לגמרי.כל אחד והרגשתו, רק על לשמוע אזעקות ולהלחץ אם זה עם ילדים, כבר לא הייתי לוקחת סיכון ומתעופפת...
מה זה אומר?גלנט הכריז על מצב מיוחד בעורף
מצב מיוחד בעורף הוא מצב חוקי בישראל, המוכרז בעת שאוכלוסייה אזרחית בעורף מצויה תחת מתקפה ממושכת, על מנת להקנות לשלטונות סמכויות שונות שיאפשרו לשמור על הסדר הציבורי ועל שלומם של האזרחים. הסדר זה נקבע כתיקון לחוק ההתגוננות האזרחית בשנת 1997, כחלק מהלקחים שהופקו בעקבות מלחמת המפרץ והמבצעים "דין וחשבון" ו"ענבי זעם", לאחר שהתברר כי כוחות הביטחון יכולים להשתמש בסמכויותיהם בעת התקפה, אך לא בזמן הפוגה.מה זה אומר?
נראה שהם שומרים על פרופורציות נמוכות - ולא מכריזים על מלחמה!חזבאללה מודיע: פתחנו במתקפה בתגובה על חיסול פואד שכר - ״לעבר העומק הציוני״ ולעבר ״יעד צבאי ישראלי ספציפי שיוכרז בהמשך״. חזבאללה אומר שהפעולות הצבאיות שלו עוד תימשכנה זמן מה.
דרמטי! בגוש דן אסורה התקהלות מעל 30 איש.
נסראללה כבר מת?!הסתיימה תקיפת המנע בלבנון באופן סופי,
מישהו יודע עוד משהו על טיסות?
ברשות שדות התעופה מאשרים: נתב"ג חוזר החל מעוד 5 דקות לפעול כשגרה, טיסות שהוסטו ממנו - יוכוונו חזרה אליו
התכוונתי יותר מזהזה בדיוק מה שכתבתי בשבוע שעבר,
שביבי אכן היה בקונספציה, קלט, השתנה - עד לניצחון המוחלט.
יש לעמוס קשרים גם אם איראן?יתכן ובעוד כמה דקות אצא טמבל כי המצב לא ברור, אבל בכל זאת: עד כה אין דיווח בלבנון על הרוגים. טווח הירי על ישראל לא הורחב.
האם אנחנו באירוע אמת או בגימיק של צהל וגלנט להוצאת קיטור של חיזבאללה בתיווך עמוס הוכשטיין כדי לסיים עם ה"תגובה" שלהם ולנסות לדחוף שוב לעסקה מופקרת בדרום?
אלחנן גרונר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: