סטודיו לגרפיקה
משתמש מקצוען
הלוואי - בערביתמה זה
?
עריכה: עכשיו ראיתי שהפירוש המדויק הוא: "אם ירצה ד'"
הלוואי - בערביתמה זה
?
גורמים בכירים בישראל מעריכים: חיזבאללה יגיב בימים הקרובים לחיסול בכיר הארגון.
מישהו ספר כמה פעמים קראנו כותרות בסגנון הזה בחודש האחרון?מפקד משמרות המהפכה אומר היום כי יהיו "חדשות טובות" על התגמול של איראן נגד ישראל. (עמיחי שטיין)
לדעתי הוא דווקא צודק. חמאס היו בטוחים שמתקפה כמו שהייתה בשמחת תורה תפיל את הממשלה, והם חששו מאד להפיל את ממשלת לפיד, שחילקה מתנות לחיזבאללה, ואם הייתה מחזיקה מעמד, בטח גם חמאס והרש"פ היו מקבלים משהו.
זה בדיוק מה שכתבתי בשבוע שעבר,כולם אמרו חמאס מורתע
ואז הייתה הפתעה וחמאס כן פרץ במלחמה
אז חשבתי איפה הייתה הטעות
ואז כשאני שומע את הפרשנים שמהיום הראשון למלחמה אומרים שצריך להיכנע
אני מבין שחמאס בנה עליהם
ואגב אם היו שומעים להם חמאס היה פרייאר אם הוא לא היה יוצא למלחמה שבה הוא מנצח
אני מקווה שבאמת הוא טעה וההנהגה תעמוד חזק כנגד האויבים מבית ומחוץ
אם ירצה האלמה זה
?
זה די שגרתי, מניסיון, לא קשור בהכרח לתקיפה - אם אכן קרתה.נכון לשעה זו, אתר הכנסת אינו פעיל ומציג הודעת תחזוקה.
במיוחד בפגרהזה די שגרתי,
התקדם עם זה משהו?פעילות ערה של חיל האוויר הישראלי בצפון הארץ. זאת לאחר שדווח כי ההתנגדות האיסלמית בעיראק ירתה לכיוון חיפה. ככל הנראה כטב"מים שאמורים לחצות מגבול סוריה את המרחב האווירי של ישראל. יוסי אליעזר
כעת יורטו מספר כלי טיס בשמי סוריה
בהמשך לדיווח על פי מקורות ערביים: עד 3 כטבמים יורטו בשטח סוריה. הארוע לפני סיום. יוסי אליעזרהתקדם עם זה משהו?
העיראקים באמת שיגרו משהו?
רועי קייס: המיליציות הפרו איראניות בעיראק טוענות בהודעה שפורסמה לפני זמן קצר כי הן שיגרו כטב"מ לעבר "יעד חיוני בחיפה".
כל אחד והרגשתו, רק על לשמוע אזעקות ולהלחץ אם זה עם ילדים, כבר לא הייתי לוקחת סיכון ומתעופפת...אנחנו בנופש בצפת, לברוח באוטובוס ראשון?
לדעתי הם ינסו להגיע בעיקר לקריות וחיפה...אנחנו בנופש בצפת, לברוח באוטובוס ראשון?
אני במקומכם- ןדאי שהייתי חוזרת למרכז, בקור רוח ובזריזות. בשורות טובותאנחנו בנופש בצפת, לברוח באוטובוס ראשון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: