גם לעבר אתרים אזרחיים או רק צבאיים?3. סבירות לא מבוטלת שהפעם המתקפה תהיה גדולה יותר עם יותר מטרות אוויריות שישוגרו לישראל, ולעבר אתרים ויעדים רבים יותר.
נדבר עם חמינאי שישתדל לא לפגוע באתרים אזרחיים ויתמקד רק בצבאי...גם לעבר אתרים אזרחיים או רק צבאיים?
אני לא מבין איך זה קורה שלא מפציצים אותם שם???דרום סוריה משאיות טילי קרקע קרקע בליסטיים עושות את דרכן לדרום סוריה. שיירות נשק נעות ללא הפסקה ובאין מפריע מאיראן דרך עיראק לסוריה.
אולי זה לא נכון, אני מאמין שכמו שהיה מי שידע לדווח את זה, גם במערכת הביטחון יודעים זאת....אני לא מבין איך זה קורה שלא מפציצים אותם שם???
לכאורה צבאיים.גם לעבר אתרים אזרחיים או רק צבאיים?
@צור1נכון אתה לא מקומי?
זה כמו שיגידו שזרקו למרכז פעם להרצליה ופעם לראשון (ובין גן יבנה לצומת ראם זה יותר רחוק מראשון להרצליה)
זה דיווח מ"אבו צלאח"אני לא מבין איך זה קורה שלא מפציצים אותם שם???
אני הייתי נזהר עם האמירה שהאיראנים לא רוצים הסלמה.לכאורה צבאיים.
צריך לשים לב:
- האירניים מאד לא רוצים הסלמה הם מדגישים את זה שוב ושוב (הם רק רוצים לנקום חזק)
- הדרך היחידה שלהם אולי לנקום בלי הסלמה זה לא לפגוע בכלל באזרחי
דרך אגב
- כל פעם שאומרים שהם יירו יותר עמוק אוטומטית כולם חושבים שזה אומר אזרחי, אבל באמת לא אמור להיות קשר
אבו צאלח היחיד שמתייחס לעניין?זה דיווח מ"אבו צלאח"
כל יום הוא מביא דיווחים כאלו,
וזה בדיוק מה שהוא שואל כל הזמן-
למה לא עושים עם זה כלום?!
ק-ו-נ-ס-פ-צ-י-ה...
"מנהיגי איראן נשבעו להגיב. ביום שבת אמרה איראן לדיפלומטים ערבים שלא אכפת לה אם התגובה תגרום למלחמה, כך דווח ה'וול סטריט ג'ורנל"לכאורה צבאיים.
צריך לשים לב:
- האירניים מאד לא רוצים הסלמה הם מדגישים את זה שוב ושוב (הם רק רוצים לנקום חזק)
- הדרך היחידה שלהם אולי לנקום בלי הסלמה זה לא לפגוע בכלל באזרחי
דרך אגב
- כל פעם שאומרים שהם יירו יותר עמוק אוטומטית כולם חושבים שזה אומר אזרחי, אבל באמת לא אמור להיות קשר
ביידן נהיה איראני?מקור בכיר במועצה העליונה לביטחון לאומי של איראן חושף : נשיא ארה”ב ביידן שולח מסר מרגיע לאיראן : ” הזהרו ממלכודת נתניהו, הוא מתכנן מלחמה גדולה בתמיכת השדולה הציונית בארה”ב. הממשל שלנו יעשה הכל להפיל את ממשלתו טרם סיום כהונתי “
ברור שהם יעשו שרירים ויהיו הבריון שלא אכפת לו מכלום"מנהיגי איראן נשבעו להגיב. ביום שבת אמרה איראן לדיפלומטים ערבים שלא אכפת לה אם התגובה תגרום למלחמה, כך דווח ה'וול סטריט ג'ורנל"
או שזה דמיונותזה דיווח מ"אבו צלאח"
כל יום הוא מביא דיווחים כאלו,
וזה בדיוק מה שהוא שואל כל הזמן-
למה לא עושים עם זה כלום?!
ק-ו-נ-ס-פ-צ-י-ה...
יתכן גם שזה קשקוש של האיראנים כדי לסכסך בין ישראל לארה"בביידן נהיה איראני?
אבו צאלח היחיד שמדבר על זהאבו צאלח היחיד שמתייחס לעניין?
מה עם אבו עלי אקספרס, לא מדבר על זה?
בקיצור,התקשורת הממלכתית באיראן מפרסמת: "אולי הלילה זה יקרה". במקביל לדיווח בתקשורת הזרה, באיראן מדווחים על תנועות צבאיות חריגות של משמרות המהפכה בטהרן.
לא שאני יודע מה רמת האמינות של הדיווחים שלו,או שזה דמיונות
הוא מביא תמונות של משאיות שערוץ עלום כל שהוא טוען שיש בהם נשק
גם הוא לא יכול לדעת האם זה נכון או לא.
מסיבה כל שהיא הוא מקפיד להסתיר את המקורות שלו ככה שאי אפשר לדעת האם הוא ממציא או מעתיק מערוץ פלוני שאמין ברמה כזו או אחרת
ואולי לא................התקשורת הממלכתית באיראן מפרסמת: "אולי הלילה זה יקרה".
נראה לי יותר שהלילה וודאי שלא, כי אם כן לא היו כותבים את זהבקיצור,
גם הם לא יודעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: