אבו צאלח סתם מדברר את האיראנים לדעת.זה דיווח מ"אבו צלאח"
כל יום הוא מביא דיווחים כאלו,
וזה בדיוק מה שהוא שואל כל הזמן-
למה לא עושים עם זה כלום?!
ק-ו-נ-ס-פ-צ-י-ה...
אבו צאלח סתם מדברר את האיראנים לדעת.זה דיווח מ"אבו צלאח"
כל יום הוא מביא דיווחים כאלו,
וזה בדיוק מה שהוא שואל כל הזמן-
למה לא עושים עם זה כלום?!
ק-ו-נ-ס-פ-צ-י-ה...
טוב,
הפעם זה נראה נכון במפות המעקב, לא?
לא שאני יודע אם זה מסמל משהו...
וסתם אני לא מבין, כשסוגרים שמים צריך להפיץ נוטאם, זה לא בא סתם ככה..
איפה הנוטאם?
בכל התקופה האחרונה, תמיד במפות רואים שאין אפילו מטוס אחד בסוריה (בדקתי את זה בכל השבועות האחרונים) אבל לא נראה לי שזה אומר שבאמת אין שם מטוסים, כי אפשר לראות שגם בלוב וסודאן וגם באוקראינה אין סימן למטוס אחד...שבוע שעבר כשאמרו ששמי איראן נסגרו בדקתי במפות המעקב. ובשמי סוריה לא היתה אפי' טיסה אחת. כנראה אין שם טיסות אף פעם במדינה הזו
באוקראינה באמת אין מטוסים....וגם באוקראינה אין סימן למטוס אחד...
וודאי שישבאוקראינה באמת אין מטוסים....
גם אני שמעתייש סיכוי ששומעים בירושלים בומים מעזה
או שאולי מרוב הפחדות התחלתי לדמיין
גם אני שמעתי
כל הטיסות האלו בגובה נמוך, זה לא מסכן את המטוסים להיחשף בקלות לאש נ"מ?דיווחים בלבנון על טיסות כטב"מים ישראלים בגובה נמוך בדרום לבנון
כל הטיסות האלו בגובה נמוך, זה לא מסכן את המטוסים להיחשף בקלות לאש נ"מ?
אז מאיפה?מי אמר שזה מעזה?
יש סיכוי ששומעים בירושלים בומים מעזה
מי אמר שזה מעזה?
אם כבר זה משכם, זה הרבה יותר קרוב, והיה שם מטען שהתפוצץ...אז מאיפה?
מאל חודיידה?
נראה לי שכבר נגמר למטוסים הדלק מרוב טיסות מעל ביירותדיווחים בלבנון- על כלי טייס רבים מעל שמי בירות
יש עימותים קשים ביותר בקבר יוסף בשכם.יש סיכוי ששומעים בירושלים בומים מעזה
נפלו מהמיטה...ואגב, מישהו יודע מה הסיפור של כל האזעקות בצפון עכשיו באמצע הלילה? הם התחילו לנקום על משהו או סתם נדודי שינה?
הפשט הפשוט - ע"י שמחה המותרת בימים אלו, היינו שמחה של מצווהעם כל הכבוד למאור ושמש עם ישראל קיבל להלכה בפסיקה את דעת השולחן ערוך שנפסק בו שממעטים בשמחה,
ו(לפחות האשכנזים) את המשנה ברורה, שפירש את השולחן ערוך (א) ממעטין בשמחה – עיין במגן אברהם, דרצונו לומר שאין שמחין בו כלל, כמו שכתבו התוספות פרק קמא דמגילה: כמדומני רץ ברשת סותר את ההלכה שאין שמחים בו "כלל"
הם רוצים לרוקן את מערכת כיפת ברזל לפני המתקפה האמתיתזה לא נגמר בצפון,
עוד התראות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: