לא מתרגש מהתמונה הזו יותר מידי, תבואו לשכונה שלי תראו שם גם כמה סוכות של משפחות שלומפריות שעדיין לא פינו את הסוכה מהחג...קריית שמונה סוכה עדיין עומדת 291 ימים מה7/10
צפה בקובץ המצורף 1717089
לא מתרגש מהתמונה הזו יותר מידי, תבואו לשכונה שלי תראו שם גם כמה סוכות של משפחות שלומפריות שעדיין לא פינו את הסוכה מהחג...קריית שמונה סוכה עדיין עומדת 291 ימים מה7/10
צפה בקובץ המצורף 1717089
אתה יכול להעלות תמונה של סוכה אצלכם בשכונה מתחת לבניין???לא מתרגש מהתמונה הזו יותר מידי, תבואו לשכונה שלי תראו שם גם כמה סוכות של משפחות שלומפריות שעדיין לא פינו את הסוכה מהחג...
האמת שכן.אתה יכול להעלות תמונה של סוכה אצלכם בשכונה מתחת לבניין???
אני מכירה במרכז הארץאתה יכול להעלות תמונה של סוכה אצלכם בשכונה מתחת לבניין???
תעבור בבקשה על ההודעות שהיו לפני כמה שבועות - עם ביטול טיסות והמלצות של 6 מדינות לעזוב את לבנון,מרגיש מההודעות האחרונות שיש משהו שמתפתח קצת יותר מ"הרגיל", זה נכון?
באיזור פורים הייתי בעוטף.לא מתרגש מהתמונה הזו יותר מידי, תבואו לשכונה שלי תראו שם גם כמה סוכות של משפחות שלומפריות שעדיין לא פינו את הסוכה מהחג...
לא הבנתימיכל דלק התפוצץ בתוך נמל חודידה במערב תימן, וקיים חשש שהאש תתפשט למיכל הגז שנמצא באזור הסכנה.
כנראה בער ועכשיו התפוצץ מלחץ.לא הבנתי
מה היה עם המיכל הזה עד עכשיו?
נו,מי אמר שהצבא נותן את הטון ולא נגרר??? @מישהו12
להביא את הציטוט של האדם הזה ולומר שהתסיסה התחילה זה כמו שבלבנון יביאו ציטוט של מנסור עבאס מדבר נגד המלחמה...התסיסה הפנימית בלבנון החלה:
סאמי ג’מייל, חבר מפלגת אלכתאיב הנוצרית בלבנון רוצה שקט ושלום בדרום לבנון:
“אני רוצה שתושבי דרום לבנון יחיו בשקט ושלום ל 50 שנה.
הדרך לכך היא שמדינת לבנון תשית את ריבונותה על דרום לבנון.
האם יש לי זכות לדעה על הדרך שבה צריך להגן על העם שלי בדרום לבנון ? או שהדעה היחידה המקובלת במדינה הזו היא של חזבאללה לפיה תושבי דרום לבנון צריכים לחיות במצב מלחמה עוד אלף שנה קדימה?
זאת מפני שהם אינם מכירים במדינת ישראל ומחשיבים את הנשק שלהם ל”קדוש”. הם הופכים את דרום לבנון לזירת קרב שלא תסתיים לעולם.
מותר לנו לחלום שנוכל לחיות בשלום במדינה שלנו? “
לא בדיוק.להביא את הציטוט של האדם הזה ולומר שהתסיסה התחילה זה כמו שבלבנון יביאו ציטוט של מנסור עבאס מדבר נגד המלחמה...
השלב הבאבהודעת דובר צה״ל ניתן לראות כי הצבא מתחמק מהמבוכה שחיזבאללה שם אותו. אדיר לחקים חדשות 14
סך הכל 99%ע”פ נתוני המשרד 39.4% מההרוגים הם גברים בגילי 18-59.
18.9% הן נשים.
32.2% הם ילדים עד גיל 18.
8.5% הם בני 60 ומעלה.
מלחמה תפרוץ בצפון. זה כמעט ודאי. השאלה היא רק מתי.אם אפשר לעורר נקודה קטנה למחשבה.
היום פורסם באשכול עדכונים בלבד ידיעה על כך שהצבא הודיע לממשלה על רצונו ומוכנותו להיכנס באופן מידי למלחמה קרקעית בלבנון.
אני הגבתי ושאלתי מה המקור לידיעה זו? לאחר כמה דקות התגובה שלי נמחקה. בדקתי בכללי הפורום וראיתי שכתבו שם לא לשאול על מקור לדיווח.
אני בהחלט מבין מדוע כתבו זאת. האשכול הזה ברגע יכול להפוך לבלאגן אחד גדול, וחובה לשמור על כללים נוקשים.
אבל יש גם צד שני במשוואה הזו, ואני באופן אישי דוגמה טובה לצד השני.
אני לא מתעניין בחדשות באופן כללי. כל העניין שלי בחדשות הוא כמשקיע שנים רבות בשוק ההון ובסכומים גדולים מאוד.
בתקופה הזו בה כל המשחק בשוק ההון תלוי במצב הבטחוני, ובהימור מתי ואם תפרוץ מלחמה כוללת בצפון.
עד לא מזמן לצערי הייתי מחובר בוואטסאפ לחדשות, וברוך השם הצלחתי להיגמל מהחדשות בוואטסאפ בזכות הפורום בפרוג שחוסך ממני את הצורך בחדשות בוואטסאפ. וכאן המקום להודות למנהלים ולכותבים על כך.
אתם יודעים מה עושה ידיעה כזו? הלב נופל והפחד מגיע למקומות שאתם לא מתארים. אמיתי לגמרי. אני חשוף במט"ח לסכומים דמיוניים. כל שינוי אמיתי בצפון יכול להעיף את הדולר לשמיים.
ולכן אם אפשר לבקש, להשתדל לא להביא דברים שהם סתם פייק. וגם באופן כללי להביא מקור לידיעות, וכך יש אפשרות לדעת האם המידע מבוסס או לא.
תודה רבה וסליחה על האריכות.
מעבר למה שהעירו מעלי, חדשות ברשת חברתית, בין וואצאפ בין פרוג, הם לא אמינות בעליל.אם אפשר לעורר נקודה קטנה למחשבה.
היום פורסם באשכול עדכונים בלבד ידיעה על כך שהצבא הודיע לממשלה על רצונו ומוכנותו להיכנס באופן מידי למלחמה קרקעית בלבנון.
אני הגבתי ושאלתי מה המקור לידיעה זו? לאחר כמה דקות התגובה שלי נמחקה. בדקתי בכללי הפורום וראיתי שכתבו שם לא לשאול על מקור לדיווח.
אני בהחלט מבין מדוע כתבו זאת. האשכול הזה ברגע יכול להפוך לבלאגן אחד גדול, וחובה לשמור על כללים נוקשים.
אבל יש גם צד שני במשוואה הזו, ואני באופן אישי דוגמה טובה לצד השני.
אני לא מתעניין בחדשות באופן כללי. כל העניין שלי בחדשות הוא כמשקיע שנים רבות בשוק ההון ובסכומים גדולים מאוד.
בתקופה הזו בה כל המשחק בשוק ההון תלוי במצב הבטחוני, ובהימור מתי ואם תפרוץ מלחמה כוללת בצפון.
עד לא מזמן לצערי הייתי מחובר בוואטסאפ לחדשות, וברוך השם הצלחתי להיגמל מהחדשות בוואטסאפ בזכות הפורום בפרוג שחוסך ממני את הצורך בחדשות בוואטסאפ. וכאן המקום להודות למנהלים ולכותבים על כך.
אתם יודעים מה עושה ידיעה כזו? הלב נופל והפחד מגיע למקומות שאתם לא מתארים. אמיתי לגמרי. אני חשוף במט"ח לסכומים דמיוניים. כל שינוי אמיתי בצפון יכול להעיף את הדולר לשמיים.
ולכן אם אפשר לבקש, להשתדל לא להביא דברים שהם סתם פייק. וגם באופן כללי להביא מקור לידיעות, וכך יש אפשרות לדעת האם המידע מבוסס או לא.
תודה רבה וסליחה על האריכות.
מעניין שהחות'ים לא מראים סרטונים שהנמל פעיל זה הרי יגרום לתמונת כישלון של ישראלמה שווי הדלק שישראל השמידה בנמל התימני? לפי הערכות, הדלק שהושמד במאגרים שבנמל היו בשווי של כ-60 מיליון דולר. בסך הכל נפגעו 18 מאגרי דלק מתוך 28 שיש בנמל. יצוין כי שני העגורנים שצה"ל פגע בהם בנמל לא היו בשימוש מאז שנת 2015 (דורון פסקין)
הצעה: להדפיס את הציטוט הנ״ל בכל מהדורה מחודשת של מילון אבן שושן, תחת הכותרת הראשית בערך: ׳בורות׳.ראש האופוזיציה יאיר לפיד: שמענו את נתניהו מדבר על השבעה באוקטובר כאילו אין לו מושג מי היה ראש הממשלה ומי היה אחראי לאסון. לנתניהו היתה הזדמנות להודיע שהוא מקבל את העסקה ומחזיר את החטופים לפני שכולם ימותו במנהרות. הוא לא עשה את זה. עדיף היה לכולנו שהיה נשאר בבית ומטפל בחטופים בעזה ובמפונים בצפון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: