עכשיו נשאלת השאלהלטענת הלבנונים נשמע שזה גם משבש את האספקת מים
אם אכן זה מכטב"ם ישראלי
מה הקטע של ישראל לתקוף מתקני מים? רמז ללבנון מה יקרה להם אם יורידו לנו תשתיות?
עכשיו נשאלת השאלהלטענת הלבנונים נשמע שזה גם משבש את האספקת מים
נפת צור נשמע קצת בעומקהעיירות זיבקין, ושיחין שבנפת צור
מזכיר לי את האימרה "שכל דבר נברא לצורך"סוף סוף הסבר הגיוני. הלוואי שזה באמת נכון.
ושיחין? יש פסיק...נפת צור נשמע קצת בעומק
אבל העיירה זיבקין נמצאת כ2.5 ק''מ מזרעית...
שהמציאות הפוכה.יש למישהו הסבר אחר, הגיוני ומניח את הדעת, לכל מה שקורה כאן?
הלחץ עבד: גלנט הנחה לבחון את הוספת הכיתוב הי"ד למצבת הקצין החרדי ישראל יודקין הי"ד
חייבים להעביר את זה בחוק.ההצעה לכתוב 'הי"ד' על מצבות החללים עברה בקריאה טרומית
ח״כ סימון מושיאשוילי יזם דיון דחוף היום במליאת הכנסת בנושא: הוספת כיתוב הי״ד על מצבות חללי צה״ל, 17 הח"כים שנכחו בהצבעה - כולם הצביעו בעד, שר הביטחון הגיב לדרישה בכנסת: "מועצה ציבורית תדון בהוספת הכיתוב הי"ד למצבת הקצין יודקין", בכנסת נחושים להשלים החקיקה
כנראה שהם לא היו נמנים על מי שמכונים- "בלתי מעורבים" וכנראה גם מי שכתב את זה...1.הצעד הזה – שילמנו מחירו בחיי אנשים, איבדנו בו את יקירינו, שאף אחד לא יגיד משהו אחר. אני איבדתי את יקירי, בעלה של אחותי, את בן דודי ואת משפחתו ואת דוד שלי ואת ילדיו, ואת חבריי. הלוואי שהצעד הזה לא היה קורה.
חשש חדירת מחבלים לחשמונאים
בהמשך לארוע בחשמונאים - ככול הנראה מדובר ברכב גנוב שפרץ את המחסום ליישוב. כוחות רבים במקום בסריקות. תושבים מתבקשים להישאר בבתיהם.
בתוך כל הכאוס מתו גם לא מעט כאלו שלא היו מעורבים באופן ישיר באירועי ה-7 באוקטובר.כנראה שהם לא היו נמנים על מי שמכונים- "בלתי מעורבים" וכנראה גם מי שכתב את זה...
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה...- לא?!
בשבועיים האחרונים שיש רגיעה בפעולות של חיזבאללהשהמציאות הפוכה.
חיזבאללה רק מנסה לצאת מזה.
(כמו שאפשר לראות שבשבוע האחרון הוריד את הרף, ולא חסרות הזדמנויות שהם מהצירים שהם מוכנים להפסקת אש אם תהיה ברצועה. ובפעם שהייתה, הם ניסו שתהיה גם בצפון אבל ישראל המשיכה לתקוף).
ישראל היא זו שמסלימה באופן עקבי - כי אנחנו רוצים מלחמה.
כמעט בכל פעם שהייתה הסלמה, קדם לזה תקיפה\חיסול משמעותיים.
יש המשך לדיווח הזה??? מהיכן יודעים? משהו???נועם אמיר:" ככל הנראה, חטופה הועברה עם רעלה לראשה, במסדרון נצרים"
לא ברור באיזה הקשר הוא אמר את זה.יש המשך לדיווח הזה??? מהיכן יודעים? משהו???
האנשים שרציםתיעוד | חבילת סיוע הומניטרי נחתה על אוהל עקורים ברצועה
בתיעוד שפורסם בימים האחרונים ברשתות החברתיות, נראה רגע של הצנחת סיוע הומניטרי כאשר אחת מהחבילות נוחתת היישר על אוהל של עקורים עזתיים | כך זה נראה • צפו (כל רגע)
שואל ברצינות?האנשים שרצים מתנפלים על ארגזי הסיוע או מושיטים יד לעזרה לבדוק אם יש נפגעים באוהל
יאיר קראוס: אז מה פשר השקט היחסי? ככה"נ הרצון של חיזבאללה לאפשר לתלמידי התיכון ביישובי דרום לבנון להיבחן בבחינות הבגרות ללא הפרעה שתפגע חלילה בציונים שלהם.
האנשים שרצים מתנפלים על ארגזי הסיוע או מושיטים יד לעזרה לבדוק אם יש נפגעים באוהל
בכל אופן אני שאלתי ברצינות, כי לא ידעתי אם לעשות אמוג'י צוחק או פשוט לענות לשאלהשואל/ת ברצינות?
אם באמת שאלת ברצינות לפי מבטי על הסרטון מיד ראיתי שהם עטים על הארגז לא כ"כ נראה שבאו לעזורבכל אופן אני שאלתי ברצינות, כי לא ידעתי אם לעשות אמוג'י צוחק או פשוט לענות לשאלה
זה מה שרציתי לענותאם באמת שאלת ברצינות לפי מבטי על הסרטון מיד ראיתי שהם עטים על הארגז לא כ"כ נראה שבאו לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: