הנורמלית האחרונה
משתמש מקצוען
נקווה שהם יהיו אחראים גם על הטיסות שלהם...לפי הדיווח, איראן תיהיה אחראית להגנה על הנהגת חמאס והמשרדים בבגדד.
נקווה שהם יהיו אחראים גם על הטיסות שלהם...לפי הדיווח, איראן תיהיה אחראית להגנה על הנהגת חמאס והמשרדים בבגדד.
מלחמה כוללת - הכוונה לרבות איראן וגרורותיה חות'ים עירק וכו'?מפקד צבא ארה"ב: "נתקשה להגן על ישראל במלחמה כוללת מול חיזבאללה כפי שסייענו מול איראן".
לפי מה שהבנתי, הכוונה היא על מלחמה בהיקף מלא מול חיזבאללה.מלחמה כוללת - הכוונה לרבות איראן וגרורותיה חות'ים עירק וכו'?
ומדוע ארה"ב מקשיחה עמדות?
מפקד צבא ארה"ב: "נתקשה להגן על ישראל במלחמה כוללת מול חיזבאללה כפי שסייענו מול איראן".
כמובן שהתקשורת הישראלית המחלישה לקחה את הידיעה והפכה אותה לכותרת מדכדכת העיקר שהציבור וההנהגה יהיו מורתעים מלחימה בלבנון כי ארה’’ב לא תרצה להיות שם בשביל ישראל.מלחמה כוללת - הכוונה לרבות איראן וגרורותיה חות'ים עירק וכו'?
ומדוע ארה"ב מקשיחה עמדות?
נכון, אבל מה בוער לו לומר את זה בציבור, כל אחד עם טיפת הבנה מבין שיש הבדל בין ליירט טילים מאיראן לטילים שבאים מטווח קרוב, אז אולי הוא בא לנסות להרתיע את ממשלת ישראל על ידי להפחיד את העם היושב בה.....כמובן שהתקשורת הישראלית המחלישה לקחה את הידיעה והפכה אותה לכותרת מדכדכת העיקר שהציבור וההנהגה יהיו מורתעים מלחימה בלבנון כי ארה’’ב לא תרצה להיות שם בשביל ישראל.
מהי האמת?
מפ’ צבא ארה’’ב הסביר שבניגוד לליל ה14 באפריל במתקפת הטילים האיראנית שבה ארה’’ב יכלה טכנית ל’’עזור’’ ביירוט הטילים בגלל המרחק והזמן הרב שהיה להתכונן, במקרה של מלחמה עם חיזבאללה שאז רוב הטילים הם בטווח זמן קצר ומיידי, שם לא תהיה לארה’’ב את היכולת הזו וישראל תצטרך להתמודד לבד.
14+8+8= 40רשת אלג’זירה: 41 הרוגים בעיר עזה לבדה מאז שעות הלילה.
##
ע”פ כלי תקשורת פלסטינים זה מתחלק למספר תקיפות. אלה התקיפות העיקריות :
14 הרוגים בבית משפחת הניה במחנה הפליטים שאטי
8 הרוגים בתקיפת בית הספר אסמאא’ במחנה הפליטים שאטי.
8 הרוגים בתקיפת בית הספר עבד אלפתאח חמוד בשכונת דרג’.
אבו עלי אקספרס.
???משרד החוץ של קירגיזסטן
שבין הרי דיג'אן???
מה זה? פרסומת למדינה על חשבון המלחמה פה?
לא.שבין הרי דיג'אן
בגבול הודו ואפגניסטן.
שוכן כפר אחד,
נידח מבודד,
מגיעים אליו רק במטוס מיוחד.
רק תיזהר לא לשים מודעות עם צנזורה...הי פרוגיסטים אהובים!
מידי פעם אני אקפיץ בעדכונים תוכן שיווקי, מבצעים, קופונים, ודברים שווים!
אין צורך לדרג אותי נמוך, אפשר להתעלם, ואפשר פשוט להירשם ולהרוויח.
ניפגש
וגם לא לפרסם את אותו עדכון פעמיים...רק תיזהר לא לשים מודעות עם צנזורה...
14+8+8=40???14+8+8= 40
מי הוא ההרוג ה41?
טראמפ, הבן אדם הכי לא צפוי, מסוגל לעשות את זה גם לישראל, לא?דיווח ברויטרס: עוזריו של טראמפ לענייני ביטחון לאומי העבירו לו הצעה לסיום המלחמה באוקראינה. על פי הדיווח, ההצעה קובעת כי ארה"ב, אם טראמפ ייבחר לנשיא, תבהיר לאוקראינה כי היא תעצור לחלוטין את כל משלוחי הנשק אליה – אלא אם היא תיכנס לשיחות עם רוסיה למשא ומתן לסיום המלחמה
זה לא אמור להיות אשכול לעידכונים בלבד ?הי פרוגיסטים אהובים!
ניפגש
חח... לא ממש הקשיבו לך.אין צורך לדרג אותי נמוך
הרגע הזה שנגמרים המילים.הפרקליטות הצבאית הורתה שלא לחסל אזרחים עזתים שהשתתפו בטבח שבעה באוקטובר. הסיבה לכך: הם לא מוגדרים כמחבלי חמאס, כך חשף עמית סגל בחדשות 12.
על פי הדיווח, בפרשנות של הפרקליטות הצבאית לדיני לוחמה, נטען כי אפשר להרוג במלחמה במכוון רק מי שמשתייך לכוח הלוחם. חיסול ממוקד הוא צעד מניעתי ולא עונש, ולכן, מכיוון שה"אזרח" לא חלק מהכוח הלוחם, אי אפשר להרוג אותו כנקמה.
נקודה למחשבה:הי פרוגיסטים אהובים!
ניפגש
זה אמיתי?מה עומד מאחורי התרעות השווא בקיבוצי העוטף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: