הת"ת המרכזי
משתמש פעיל
ברור שהכוונה הייתה לשלב ג'נכון, אבל לא גמרנו עם עזה
ברור שהכוונה הייתה לשלב ג'נכון, אבל לא גמרנו עם עזה
זה לא מה שכתבו בהודעה שציטטתי.ברור שהכוונה הייתה לשלב ג'
יש מצב שלעוד מדינה יש עיר בשם חיפה?המיליציות הפרו-איראניות בעיראק טוענות שתקפו יחד עם החות’ים “מטרה חיונית” בחיפה
אולי הכוונה לרפיח? לביידן פתרונים...יש מצב שלעוד מדינה יש עיר בשם חיפה?
לפי חלק מהדיווחים לטענת חיזבאללה יעד התקיפה היה בסיס ההגנה האווירית של פיקוד צפון בביריהחיזבאללה נוטל אחריות לשיגור של עשרות רקטות לעבר פיקוד צפון בצפת
לפי הסגנון הערבי ובעיקר האירני זה יהיה ארוך עם עקיצות קטנות. הערכה שלי כפי שהבאתי אותה לפני חודשים היתה, שבוע עד עשרה ימים של לחימה קשה מאוד עם עשרות אלפי טילים, ככל שיחלוף הזמן האש תדעך בזכות חיל האוויר שישמיד אלפי מטרות בפרקי זמן קצרים.
אתה היחיד שחושב כךלפי הסגנון הערבי ובעיקר האירני זה יהיה ארוך עם עקיצות קטנות
לדוגמא הם ישלחו פעמים ביום לתל אביב כך שפעמים כולם יצטרכו לרוץ ולפחד אבל הם לא יבזבזו תחמושת
כמו"כ הם ישתדלו לשלוח נחילי כטבמים למקומות אסטרטגים וכל זה עם הרבה רעש של מרגמות
חמאס התנהג ככה בדרך כלל.אתה היחיד שחושב כך
גם חמאס לא התנהג ככה בהתחלה, ולחיזבללאה יש עוצמת אש פי 100 מחמאס
אתה חושב שהחמאס ידע שהוא עומד בפני השמדה?חמאס התנהג ככה בדרך כלל.
אבל הפעם הוא ידע שהוא עומד בפני השמדה....
אם זה לא הובן אני אסביראתה היחיד שחושב כך
גם חמאס לא התנהג ככה בהתחלה, ולחיזבללאה יש עוצמת אש פי 100 מחמאס
זיהוי מדוייק של מקום השיגור?יש לי שאלה שמציקה לי מתחילת המלחמה,
מתחילת המלחמה כמעט ולא היה ירי רקטי מהרצועה מחצות הלילה ואילך, היו כן מקרים כאלה - אבל בבודדים ובד"כ לצמודי גדר שהיו נקודות כינוס מפונות מאוכלוסיה.
תבדקו אותי - או שאתם זוכרים לבד - בשומר החומות היה, ולא פעם אחת, ירי רקטי נרחב לאזור המרכז גם באזור 2 בלילה! ואני מנסה להבין, מה ההיגיון? הרי אם אתה באמת רוצה לשבש חיים של מדינה - למה הם לא שלחו אפילו טיל בודד באמצע הלילה למרכז - שיעיר את כולם ויכניס מליון אזרחים למקלטים ולפאניקה? באמת, שימו לב שכמעט תמיד בערך מהשעה 12 בלילה כמעט ולא היו שיגורים! [חוץ מליל ה1.1.24 שאז היה אבל נראה לי באמת בערך ב12 ולא מאוחר].
ואל תספרו לי שהחמאס רצה קצת שקט בלילה כי פשוט לא היה לו כזה, ההפצצות נמשכו בלילות ואולי אפילו יותר.
(בהערת אגב - אף אחד לא מבטיח שזה יהיה דפוס הפעולה של חיזבאללה אם חלילה תפרוץ מלחמה בצפון)
בקיצור, לי אין הסבר חוץ מזה שהקב"ה מנהל את העולם והוא נתן לאנשים קצת מנוחה ושפיות להירגע בלילות.
זה אמיתי????גורמי בטחון אמריקניים מנסים לשכנע את חיזבללה כי בתגובה להסגת כוחותיהם הם יפעלו למנות נשיא בלבנון המזוהה עם חיזבללה
קשה לי להאמין שיש הבדל משמעותי, הרי יש כל הזמן מל"טים למעלה, וגם ביום יש שובל של עשן לטילים, ובמיוחד במטחים שיוצאים מאותו משגר. וחוצמיזה מה השתנה משומר חומות להיום? אולי אז הם למדו לקח שזה עוזר לזיהוי של המיקום? בכל אופן לא נראה שזה כזה משמעותיזיהוי מדוייק של מקום השיגור?
יש הבדל בין שתיים בלילה לבין תשע בערב (או שש בערב בחורף)??זיהוי מדוייק של מקום השיגור?
יש שמונים ומשהו יישובים שנכללים ב'התיישבות הצעירה', וזה בלי החוות ..חמישה יישובים כנגד חמש מדינות שהכירו במדינה פלסטינית לאחרונה.
סמוטריץ הוסיף כי על כל מדינה נוספת שתכיר, יתווסף יישוב חדש לרשימה.
האיכון טכנולוגי לגמרי, מכמי"ם סנסורים וכד'זיהוי מדוייק של מקום השיגור?
2 3 ש-כח...בעימות הנשיאותי: ביידן תוקף את חמאס בחריפות ואומר ש"צריך לחסל אותם, אנחנו נסייע לתפוס את ראשי החמאס".
זה ברור שלממשל בארצות הברית יש עכשיו מספיק כאב ראש ואין להם כח לא להתעסק בישראל ולא לייצר כאבי ראש נוספים, השאלה אם להימנע מכאבי ראש זה אומר לאשר לישראל הכל או לא לתת לה כלום (ואולי דווקא בגלל הסרטונים של נתניהו על כל עיכוב, זה יגרום להם שהכאב ראש היותר גדול יהיה לא להביא לישראל מה שהיא רוצה, ולכן הם יאשרו הכל יותר בקלות)?הזווית הפוליטית הישראלית של כשלון עימות ביידן.
לא יהיו בחירות הקיץ. (שקמה, אפשר לקפל).
שינוי הממשל בישראל והפלת נתניהו שהיו משימות העל של הדמוקרטים בחודשים האחרונים.
לא מעניינים כבר איש במפלגה הדמוקרטית בוושינגטון.
הצוות של ביידן בניהול בלינקן ואובמה שהפעיל מנוף לחצים חריג על ישראל, לשלם את המחיר לטובת הקמפיין, כשל.
מהבוקר ישראל היא הבעיה הכי פחות חשובה שלהם.
שלמה פילבר
יש איזה הסבר להודעה הזאת?דוברות מטולה : תושבים יקרים, אנו מבקשים לעדכן שהחל ממחר בבוקר לא תתאפשר כניסה למטולה עד יום ראשון כולל, בהמשך נוציא את הנחיות צה"ל לגבי נהלי הכניסה לישוב. שבת שלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: