אני חושב שזה הורס לינון את הרייטינג שלוכנראה
אם כבר : בעקבות ירי חיזבאללה לצפון הארץ צה"ל עדכן מחדש את הקווים האדומים" או משהו אחר
אני חושב שזה הורס לינון את הרייטינג שלוכנראה
אם תעקוב אחרי הפוסטים שלו, זה לא סגנון חריג.אני חושב שזה הורס לינון את הרייטינג שלו
דיברתי על החלק של שוואהרבה מאוד יהודים, כבר הבינו את זה ב 07/10.....
גם ראשי מערכת הבטחון אלו מ'אנחנו נראה להם', 'אנחנו.........', 'אנחנו.........' בדרך להבין זאת (לצערינו בדרך הקשה)
ולמרות שיהיה להם קשה להודות זאת בגלוי, אבל נקווה לפחות שנתחיל לשמוע איך שמזכירים שם שמים על פיהם
ואז בס"ד נראה תפנית למעלה מדרך הטבע בכל החזיתות, אכי"ר
הכול דיבורים בטח מי שאמר את זה הוא בכלל לא בלבנון,לבנון: "נוציא 20 אלף חמושים לרחובות נגד חזבאללה"
כמיל שמעון, נוצרי מארוני, העומד בראש מפלגת הלאומיים החופשיים (נכדו של נשיא לבנון בשנות ה 50) מאיים על חזבאללה: בשעת השין, נוציא 20 אלף חמושים לרחובות, חוץ מחיילי צבא לבנון.
שמעון מפרט: הם יהיו סונים, דרוזים ונוצרים
יש בלבנון חוץ מהשיעים של חיזבאללה גם נוצרים וסוניםהכול דיבורים בטח מי שאמר את זה הוא בכלל לא בלבנון,
לא הבנתי מה זה חוץ מחיילי לבנון וכי חיילי לבנון ילחמו בחיזבאללה ?
קונספציהכולם מתעצבנים על ישראל, למה לא יוצאים להתקפה בלבנון.
צריך לזכור דבר אחד,
מכל ההתנהלות של חיזבאללה רואים שהם מנסים בכל הכוח להוביל להסלמה.
והכלל ידוע: אתה לא יכול לספק לאויב את מה שהוא רוצה.
אם הם רוצים הסלמה, יש להם סיבה טובה לזה, כנראה.
יכול להיות שהם רוצים לגמור עם זה עכשיו, כשביידן על ההגה ולא טראמפ.
ויכול להיות שיש להם הבטחות מאירן לעזרה והשתתפות בלחימה.
ויכול להיות עוד 1000 סיבות למה הם רוצים את זה דווקא עכשיו.
ואם הם רוצים, זה אומר שאנחנו חייבים להימנע מזה.
מתי נטפל בהם? כשאנחנו נרצה, ולא כשהם ירצו.
מאמין שיש כמה נתונים קטנים שאנחנו לא יודעים אותם, והם גורמים למקבלי ההחלטות להעדיף לזרום עם המצב כרגע ולא להסלים אותו, אלא אם כן לא תהיה ברירה.
אתה לא עונה לי על השאלה : למה נראה לך שחיילי לבנון ילחמו בחיזבאללה ???יש בלבנון חוץ מהשיעים של חיזבאללה גם נוצרים וסונים
עד לפני כמה עשרות שנים בודדות היה שם מלחמת אחים שנגמרה בהסכם שלום כלשהו
כך שזה לא כ"כ מופקע...
לא בטוח.קונספציה
לא בהכרח!קונספציה
צריך לזכור שזה תגובה על תקיפת בכיר מאוד בחיזבאללה.כולם מתעצבנים על ישראל, למה לא יוצאים להתקפה בלבנון.
צריך לזכור דבר אחד,
מכל ההתנהלות של חיזבאללה רואים שהם מנסים בכל הכוח להוביל להסלמה.
והכלל ידוע: אתה לא יכול לספק לאויב את מה שהוא רוצה.
אם הם רוצים הסלמה, יש להם סיבה טובה לזה, כנראה.
יכול להיות שהם רוצים לגמור עם זה עכשיו, כשביידן על ההגה ולא טראמפ.
ויכול להיות שיש להם הבטחות מאירן לעזרה והשתתפות בלחימה.
ויכול להיות עוד 1000 סיבות למה הם רוצים את זה דווקא עכשיו.
ואם הם רוצים, זה אומר שאנחנו חייבים להימנע מזה.
מתי נטפל בהם? כשאנחנו נרצה, ולא כשהם ירצו.
מאמין שיש כמה נתונים קטנים שאנחנו לא יודעים אותם, והם גורמים למקבלי ההחלטות להעדיף לזרום עם המצב כרגע ולא להסלים אותו, אלא אם כן לא תהיה ברירה.
אני חושש שהמצב הוא כרגע שישראל בפחד גדול ממלחמה כי היא מבינה שאיראן תצטרף למלחמה ולישראל אולי אין את היכולת לנצח מלחמה כזו.מאמין שיש כמה נתונים קטנים שאנחנו לא יודעים אותם, והם גורמים למקבלי ההחלטות להעדיף לזרום עם המצב כרגע ולא להסלים אותו, אלא אם כן לא תהיה ברירה.
אמן לו יהי כדבריך, אבל אני חושש מאד ש-ישראל שותקת שתיקה אסטרטגית לקראת מתקפת פתע על לבנון.
המצב הוא כרגע שישראל בפחד גדול ממלחמה כי היא מבינה שאיראן תצטרף למלחמה ולישראל אולי אין את היכולת לנצח מלחמה כזו.
גם אני חושב כך,אני חושש שהמצב הוא כרגע שישראל בפחד גדול ממלחמה כי היא מבינה שאיראן תצטרף למלחמה ולישראל אולי אין את היכולת לנצח מלחמה כזו.
ואם טראמפ הגואל לא יבוא? מה תעשה אז?גם אני חושב כך,
ואני לא בטוח שאין לישראל כח לנצח אותה, אלא שהיא חייבת את ארצות הברית איתה, ובשביל זה צריך לחכות לטראמפ
ישראל תחכה לבחירות הבאות ...ואם טראמפ הגואל לא יבוא? מה תעשה אז?
נהיה בבעיה.ואם טראמפ הגואל לא יבוא? מה תעשה אז?
אין שום היגיון להמתין שנה כשהצפון מופגז.נהיה בבעיה.
אבל כל זמן שהאפשרות הזו היא הריאלית, יש הרבה היגיון להמתין לה
אם @טראמפ 2024 אומר את זה,אין שום היגיון להמתין שנה כשהצפון מופגז.
בזמן הזה נותנים לחיזבאללה להתאמן על רטוב, ולשפר את היכולות שלו.
אסור לשכוח שיש מאות אלפים מחוץ לבתיהם, וככל שמעגל האש יגדל גם אנשים ממקומות שאינם בקו העימות ינטשו את הצפון, זה אסון אסטרטגי, כך חיזבאללה בשיתוף הגיס החמישי יכבשו את הצפון בלי פלישה קרקעית ובלי מחירים כבדים מידי.
שנית, מי אמר שבעוד שנה חיזבאללה עדיין יתקוף את ישראל, ומה נעשה אז? התמיכה הבינ"ל לא תהיה בכלל.
שלא לדבר על זה שכל התמיכה הבינ"ל נעלמת אחרי שבוע.
לגבי מתקפת פתע כרגע במצב הנוכחי דין התמיכה בין לאומית עכשיו היא כדין עוד שנה או לפני שנה וזה עצוב.שנית, מי אמר שבעוד שנה חיזבאללה עדיין יתקוף את ישראל, ומה נעשה אז? התמיכה הבינ"ל לא תהיה בכלל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: