ברור, השאלה מי החליט להקשיב להם...דווקא אני שמעתי שמי שמנע מישראל ליצור פצצות וכלים קרביים זה ארה''ב.
ברור, השאלה מי החליט להקשיב להם...דווקא אני שמעתי שמי שמנע מישראל ליצור פצצות וכלים קרביים זה ארה''ב.
מה העניין בפיזור הכרוזים האלו? הפחדה? הרתעה? הברחה למקום אחר? איומים כנגד?
בעזה מדווחים: צה"ל פיזר בח'אן יונס כרוז שבו הוא מאיים על מנהיגי חמאס: "מפקדי חמאס, הביטו סביבכם, אנחנו מגיעים"
חדשות 12 .
צריך לזכור שיש כ60 אלף מפונים מהצפון כבר 3 חודשים + חלק גדול מהצבא שנמצא שם ולא בעזהעד היום החטפנו להם הרבה יותר ממה שהחטיפו לנו
האינטרס המובהק הוא של האמריקאים ויש מי שמסייע להם..דווקא אני שמעתי שמי שמנע מישראל ליצור פצצות וכלים קרביים זה ארה''ב.
אולי כי מתוך לחץ - עושים טעויותמה העניין בפיזור הכרוזים האלו? הפחדה? הרתעה? הברחה למקום אחר? איומים כנגד?
חוש הומור רוסידרך אגב, אנחנו קוראים להם גם להפסיק את הרציחות הפוליטיות".
אתה חייב להודות שהם טובים בזהחוש הומור רוסי
למבוגרים שבינינוהאינטרס המובהק הוא של האמריקאים ויש מי שמסייע להם..
הפגיעה הקלה ב"עיניים של המדינה": חיזבאללה מפרסם תיעוד של הירי הרקטי הבוקר לעבר בסיס מירון. בסרטון שפורסם נראות רק היציאות של השיגורים בצד הלבנוני ללא הנפילות בצד הישראלי, מה שמוכיח את הבהרת דובר צה"ל על כישלון במתקפת ארגון הטרור .הם לא מכחישים פגיעות
רק נזקים רציניים.
כמה נכון,חיסול עסיסי שבא כתגובה לשבירת כללים ברורה הוא בוודאות לא נקרא הרתעה במיוחד שזה חוזר. חלילה.
זאת אומרת שישראל ידעה מהמערכת הזו וחיכתה כביכול לשעת הכושר כדי לתקוף אותה????דיווח ערבי: מה שהותקף בלבנון על ידי מטוסינו היא מערכת נ"מ מתקדמת, שתופעלה ככל הנראה על ידי אנשי משמרות המהפכה.
הלל ביטון רוזן
1. מאיפה הגעת למסקנה הזו? אולי תקפו ברגע שנחשפה?זאת אומרת שישראל ידעה מהמערכת הזו וחיכתה כביכול לשעת הכושר כדי לתקוף אותה????
ת'אמת?העזתים מתחרפנים מלנסות להבין את הסיטואציה -
מוסלמים בטקס הלוויה של אחמד אבו לטיף שנפל בעזה, מול ארון הקבורה העטוף בדגל ישראל.
צפה בקובץ המצורף 1558241
׳ערוץ 13׳: ישראל עדיין ממתינה לקבלת עדכון מהקטרים על עמדת חמאס, ההערכה בישראל: התשובה תגיע בקרוב.
נועם אמיר: כל עוד חמאס דורשים את הפסקת המלחמה אין עסקה על הפרק. כל כותרת, דיווח, ציוץ או קשקוש אחר לא רלוונטי.
יש כאן את כל האפשרויות, נותר לכם רק לבחור לאיזה להאמין....גורם מדיני לירון אברהם: הפרסומים הם פייק. ההפך הוא הנכון. יש הקשחת עמדות. חמאס עולים גבוה על העצים. זה לא אומר שלא יכולה להיות פריצת דרך בקרוב.
מתלבט האם להאמין. מה אומרים?...חה"כ גוטליב בטויטר: עדנה קרנבל מפרסמת שארה״ב יירטה שיחות בין בעלה של שקמה ברסלר לגדול המרצחים יחיא סינואר מס ימים לפני התופת.
ראש המוסד זימן את ברסלר לפגישה. זוכרים שרשמתי כאן על פגישה בין ברסלר לראש המוסד? זוכרים שמשרד רוה״מ הוציא הכחשה לדבריי ואני הבהרתי שאני עומדת מאחורי דבריי? המקורות שלי ברזל!
עמית סגל: לאחר שסייעה להפצת שמועות על האסון שלשום, כעת חברת ועדת החוץ והביטחון מסתמכת על אתר קונספירציות כדי להפיץ פייק בסגנון הפרוטוקולים של זקני ציון.
לדעתי זה שטויות. אפשר לשפוך כל רפש על מארגני המחאה, אבל עד שיתוף פעולה עם רוצחים. זה לא! לא מקבלת שיהודי מסוגל לשתף פעולה עם המחבלים בצורה כזאת.מתלבט האם להאמין. מה אומרים?...
מצד שני, יש פרשייה בטחונית חמורה כרגע עם צא״פ. המואשם בה עצור בבידוד.לדעתי זה שטויות. אפשר לשפוך כל רפש על מארגני המחאה, אבל עד שיתוף פעולה עם רוצחים. זה לא! לא מקבלת שיהודי מסוגל לשתף פעולה עם המחבלים בצורה כזאת.
יש מצב בו השתמשו בהם בלי ידיעתם על סוג הנזק שהם גורמים.לדעתי זה שטויות. אפשר לשפוך כל רפש על מארגני המחאה, אבל עד שיתוף פעולה עם רוצחים. זה לא! לא מקבלת שיהודי מסוגל לשתף פעולה עם המחבלים בצורה כזאת.
כותב את דעתי האישית בלבד על סמך הרבה מאד ראיונות ששמעתי על התקרית:"במקום לבצע הפצצות אוויריות רחבות היקף, היא מסתמכת על התקפות קרקעיות, ממוקדות יותר,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: