D
Deleted 66182
אורח
ואז על זה את שאר העיסה עם כל החומרים?מה שלמדתי מאמא שלי:
היא שופכת את השמן בתבנית שבתוכה יאפה הקוגל ומחממת אותו בתנור,
שמילא מתחמם לקראת האפיה.
ואז על זה את שאר העיסה עם כל החומרים?מה שלמדתי מאמא שלי:
היא שופכת את השמן בתבנית שבתוכה יאפה הקוגל ומחממת אותו בתנור,
שמילא מתחמם לקראת האפיה.
לא.ואז על זה את שאר העיסה עם כל החומרים?
אההה עכשיו מובן למה שלנו יוצא כמו שיוצא...לא.
מהתנור שופכים לקערה עם התפו״א ומערבבים.
מוסיפים את שאר החומרים,
ומחזירים לתבנית.
הרווח:
לא צריך לנקות סיר או מחבת עם השמן
לא צריך לשמן את התבנית
לא מכינה.אולי יש לכם גם טיפים לקוגל אטריות
בגדול, את רוב הקוגלים-איטריות אפשר להקפיא.האם אפשר להקפיאו
קוגל אטריות שיוצא טעים נורא אבל מתפורר נורא...לא מכינה.
בגדול, את רוב הקוגלים-איטריות אפשר להקפיא.
ברור שאפשר להקפיא!אההה עכשיו מובן למה שלנו יוצא כמו שיוצא...
אולי יש לכם גם טיפים לקוגל אטריות ושאלת השאלות-האם אפשר להקפיאו?
יש לי מתכון טעים מאד לקוגעל אטריותאההה עכשיו מובן למה שלנו יוצא כמו שיוצא...
אולי יש לכם גם טיפים לקוגל אטריות ושאלת השאלות-האם אפשר להקפיאו?
כלומר? את לא שמה נייר כסף?לאפות שעה עם נייר אפייה ושעה נוספת ללא נייר אפייה על 180 יוצא טעים!!!
עוד כוס סוכר ? לא יוצא מיימי?כוס מים
כוס סוכר
במיקרוגלאיך אתם מרתיחים את השמן?
לא מיימי בכללעוד כוס סוכר ? לא יוצא מיימי?
מתכון אחד לאחדלאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר
מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.
המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
10 שניות בדיוק לאחר שמתחיל להווצר בועותיש לי מתכון טעים מאד לקוגעל אטריות
להשחים
כשזה כהה ממש אבל לא שרוף!
מכינה את המתכון הזה בדיוקקק כבר כמה פעמים...לאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר
מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.
המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
לא קשור לפטנט...יכול להיות שיש את זה גם לברוכי, אבל בגדול זה פטנט מוכר, לי יש מתכון כזה מלפני 15 שנה אולי.......
חמותי גם עושה ככה.
אולי אנחנו גיסות
קדימה לאיחוד משפחות !אולי אנחנו אחיות
יש היגיון בעיני בשיטה הזו כי אז השמן הרותח ׳סוגר׳ קצת את תפוחי האדמה והם יוצאים יותר מטוגנים.
אכן, קרדיט לברוכי!!!מתכון אחד לאחד
של ברוכי קופהייל
אז אם אולי לקחתם ממנה, תנו קרדיט!שיתופון: קוגל תפו"א מושלם!
מצחיק לעשות על זה פוסט, אבל אחרי שתנסו לגמרי תבינו, הקוגל תפו"א הכי טוב שאכלתם! אי אפשר להעביר חמשישי בלי הקוגל הזה!…www.bbruchy.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: