פרווה המתכון המנצח לקוגעל תפוחי אדמה של הקידושים, סכנת התמכרות!!!!!

D

Deleted 66182

אורח
מה שלמדתי מאמא שלי:
היא שופכת את השמן בתבנית שבתוכה יאפה הקוגל ומחממת אותו בתנור,
שמילא מתחמם לקראת האפיה.
ואז על זה את שאר העיסה עם כל החומרים?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ואז על זה את שאר העיסה עם כל החומרים?
לא.
מהתנור שופכים לקערה עם התפו״א ומערבבים.
מוסיפים את שאר החומרים,
ומחזירים לתבנית.
הרווח:
לא צריך לנקות סיר או מחבת עם השמן
לא צריך לשמן את התבנית
 
D

Deleted 66182

אורח
לא.
מהתנור שופכים לקערה עם התפו״א ומערבבים.
מוסיפים את שאר החומרים,
ומחזירים לתבנית.
הרווח:
לא צריך לנקות סיר או מחבת עם השמן
לא צריך לשמן את התבנית
אההה עכשיו מובן למה שלנו יוצא כמו שיוצא...
אולי יש לכם גם טיפים לקוגל אטריות ושאלת השאלות-האם אפשר להקפיאו?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

באתי לחלום

משתמש מקצוען
אההה עכשיו מובן למה שלנו יוצא כמו שיוצא...
אולי יש לכם גם טיפים לקוגל אטריות ושאלת השאלות-האם אפשר להקפיאו?
יש לי מתכון טעים מאד לקוגעל אטריות
זה לא באמת מתכון מסודר זה פשוט לטעום לפני זה הרעיון...

לבשל חבילת אטריות לקוגעל
בסיר לשים 3/4 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
להשחים
כשזה כהה ממש אבל לא שרוף!
לשפוך על האטריות המבושלות
להוסיף כפית פלפל שחור
5 ביצים
כפית מלח
כוס מים
כוס סוכר
לערבב ולטעום
אני ברוב המקרים מוסיפה עוד חומרים סוכר/ פלפל וכדו' כדי שייצא עז.
לאפות שעה עם נייר אפייה ושעה נוספת ללא נייר אפייה על 180 יוצא טעים!!!
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען
עוד כוס סוכר ? לא יוצא מיימי?
לא מיימי בכלל
ועוד פעם הכמויות מאד משתנות בהתאם לטעם
יש כאלה שאוהבים יותר מתוק ויש כאלה שפחות
לגבי נייר אפייה אני חושבת שאופה יותר טוב מנייר כסף
ואני גם יכולה אח"כ להשאיר יותר בתנור
 

פרידא

משתמש מקצוען
לאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר

מצרכים:

6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.

המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
מתכון אחד לאחד
של ברוכי קופהייל
אז אם אולי לקחתם ממנה, תנו קרדיט!
 

אלישבע לוי :)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר

מצרכים:

6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.

המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
מכינה את המתכון הזה בדיוקקק כבר כמה פעמים...
במקור הוא של ברוכי קופטייל.
חבל לנסות משהו אחר - זה הקוגל המושלם!!!!
וכן.. תכפילו כמויות :)
 

יבר

משתמש מקצוען

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אהבתי שזה הפך לשל ברוכי
מתכון של שנים נראה לי שעוד לפני שנולדה
ואגב הכמויות ממש לא חייב בחיים אני לא סופרת תפוחי אדמה
ולקערה ענקית אני שמה לא יותר משש ביצים המרקם יותר טוב עם לא מעמיסים ביצים.
 

באתי לחלום

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה