הם משתמשים רק בחומוס מזן מקסיקני. בחנויות שמוכרות במשקל.עכשיו תגלו איך עושים ארבעס כמו בחנויות
לא ענק ולא גדול אלא דווקא מה שכתבתי.
הם משתמשים רק בחומוס מזן מקסיקני. בחנויות שמוכרות במשקל.עכשיו תגלו איך עושים ארבעס כמו בחנויות
אין צורך בקמח ? אני מוסיפה קמח.אולי אנחנו אחיות
יש היגיון בעיני בשיטה הזו כי אז השמן הרותח ׳סוגר׳ קצת את תפוחי האדמה והם יוצאים יותר מטוגנים.
הביצים מייצבות מספיק.אין צורך בקמח ? אני מוסיפה קמח.
מספיק לשלוש קצרות...
בינתייםמספיק לשלוש קצרות...
או 2 ארוכות
עדיף בA4 ככה יוצא יותר טוב, מנסיוןבמה עדיף לאפות? אנגליש קייק או A4?
והאם צריך להכפיל כמויות לתבנית גדולה וכמה?
מישהו?עכשיו תגלו איך עושים ארבעס כמו בחנויות
איזה גודל תבנית יוצא?לאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר
מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.
המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
אחת פחות מתבנית רגילהאיזה גודל תבנית יוצא?
עדיין אקטואלי?מישהו?
אבל אחרי שאת שמה את השמן הרותח ומערבבת הוא כבר לא רותח הוא נהיה פושראולי אנחנו אחיות
יש היגיון בעיני בשיטה הזו כי אז השמן הרותח ׳סוגר׳ קצת את תפוחי האדמה והם יוצאים יותר מטוגנים.
זה לא משנה. מה שחשוב הוא שבמגע הראשוני הוא היה רותח ועטף את התפו״א.אבל אחרי שאת שמה את השמן הרותח ומערבבת הוא כבר לא רותח הוא נהיה פושר
מישהו ניסה? בטוח כמון? אז זה יוצא מזרחי ולא הונגרי - פולני - ירושלמי ....עדיין אקטואלי?
כי אני עושה ממתכון של מישהו שמוכר כמעט בכל החנויות החרדיות. מומלץ להיצמד למתכון!!!!
להשרות חומוס עם-
מיים חמימים פי שלוש מכמות החומוס.
מלח.
סודה לשתיה.
אבקת אפיה.(שקיק על חצי קילו)
בקופסא אטומה לחלוטין לפחות 24 שעות.
לסנן ולשטוף היטב היטב.
להכניס לסיר גדול לא לחץ ועדיף גם לא טפלון. אישית מכינה בסיר רחב מעט גבוה פשוט.
לכסות במים בכמות כפולה מהגרגירים ולהוסיף-
כמון.
סוכר.
קצת מלח.
פלפל לבן.
להרתיח ולבשל על אש נמוכה מאד לפחות 8 שעות עד שרך מאדדדד.(כמו מחית.)
מידי פעם לערבב את כל התבלינים שצפים לבפנים.
לסנן במסננת גדולה ולקרר כשעדיין חמימים.
ולשאלה המתבקשת-אין כמויות מדויקות כי זה ממש ענין של טעם אישי. ניסוי וטעיה...
בהצלחה!!!!!
בכל זאת מה הכמויות שאת שמהעדיין אקטואלי?
כי אני עושה ממתכון של מישהו שמוכר כמעט בכל החנויות החרדיות. מומלץ להיצמד למתכון!!!!
להשרות חומוס עם-
מיים חמימים פי שלוש מכמות החומוס.
מלח.
סודה לשתיה.
אבקת אפיה.(שקיק על חצי קילו)
בקופסא אטומה לחלוטין לפחות 24 שעות.
לסנן ולשטוף היטב היטב.
להכניס לסיר גדול לא לחץ ועדיף גם לא טפלון. אישית מכינה בסיר רחב מעט גבוה פשוט.
לכסות במים בכמות כפולה מהגרגירים ולהוסיף-
כמון.
סוכר.
קצת מלח.
פלפל לבן.
להרתיח ולבשל על אש נמוכה מאד לפחות 8 שעות עד שרך מאדדדד.(כמו מחית.)
מידי פעם לערבב את כל התבלינים שצפים לבפנים.
לסנן במסננת גדולה ולקרר כשעדיין חמימים.
ולשאלה המתבקשת-אין כמויות מדויקות כי זה ממש ענין של טעם אישי. ניסוי וטעיה...
בהצלחה!!!!!
יוצא ירושלמי עסיסי בהחלטמישהו ניסה? בטוח כמון? אז זה יוצא מזרחי ולא הונגרי - פולני - ירושלמי ....
אין לי. באמת מצטערת...בכל זאת מה הכמויות שאת שמה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: