פרווה המתכון המנצח לקוגעל תפוחי אדמה של הקידושים, סכנת התמכרות!!!!!

לא מאוחר

משתמש מקצוען
לבשל חבילת אטריות לקוגעל
בסיר לשים 3/4 כוס שמן
כוס ורבע סוכר
להשחים
כשזה כהה ממש אבל לא שרוף!
לשפוך על האטריות המבושלות
להוסיף כפית פלפל שחור
5 ביצים
כפית מלח
כוס מים
כוס סוכר
לערבב ולטעום
את הביצים מומלץ לשים אחרי הכל, ממש לפני שמערבבים, כדי שלא ייהפך לחביתה מהחום של האטריות
 

.....

משתמש מקצוען
המתכון שלנו!!!!!!!!!!
6 תפוחי אדמה
2 בצלים גדולים
קצת סוכר
שמן
פלפל ומלח שופכים
5 ביצים

קוצצים את הבצל לממש קצוף. עם פומפיה מגרדים את התפוחי אדמה
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים.
שמים בתבניות אינגלישקייק קצת שמן ואז שופכים את הבלילה.
אופים בתנור 180 מעלות עם טורבו.

בתאבון!
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
הכנתי עכשיו, הטעם מושלםםם!!!
אבל הקוגעל לא קיבל צבע שחום ויפה, מה יכול להיות?

שמתי על 180 מעלות מכוסה שעה ואח"כ עוד שעה ללא כיסוי, יצא בהיר למעלה אז השארתי עוד קצת..
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
חיפשתי במתכון את הבצל...
לא יודעת למה זה נשמע לי חובה. אולי הרגל משנים
על כזו כמות של פשטידה אני שמה בצל גדול.
 

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי עכשיו, הטעם מושלםםם!!!
אבל הקוגעל לא קיבל צבע שחום ויפה, מה יכול להיות?

שמתי על 180 מעלות מכוסה שעה ואח"כ עוד שעה ללא כיסוי, יצא בהיר למעלה אז השארתי עוד קצת..
אל תכסי פעם הבאה
בלי כיסוי נותן את כל הקריספיות מלמעלה
ולגבי הבצל אצלנו לא שמים בכלל זה נותן מתיקות שהורסת
אבל זה עניין של טעם
יש לנו עסק משפחתי מאפיה
ושם עושים עם בצל ונחטףףףףף
ורוב המשפחה המורחבת לא אוהבת
וניסו פעם פעמיים להוריד
ואנשים כמעט לא קנו!
אז כמובן שהחזירו....
 

משפטנית פח

משתמש מקצוען
הכנתי השבת.
יצא מאד טעים אבל היה לזה טעם מתוק מוזר קצת.
יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות? עשיתי לפי ההוראות לא שמתי בצל וכמובן לא סוכר...
וגם קצת נזולי מידי
אשמח להסבר מה אני צריכה לשנות לפעמים הבאות
תודה רבה!
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חייבת לשתף,

הכנתי את ההקוגל לפי המתכון שהעלית

וכולם התלהבו מאוד!!!

ולא שהקוגלים שלי לא היו טעימים עד עכשיו

הם כן . אבל השדרוג והמתכון המדויק , עשו את זה

אגב , לכל מי שמחפשת לקר תהליכים בהכנת הקוגל תפוח"א

לטחון את התפוח"א במעבד מזון , בסכין .. (כן כן !) ולהוסיף לקערה את כל המרכיבים האחרים

וישר לתבנית

חסכון של עוד כלי לערבוב העיסה
 

סימי לב!

משתמש רשום
אני מחפשת מתכון של קוגל תפו"א עם בשר, ניראלי שקוראים לזה יאפצ'ק משהו כזה.
אשמח מאוד!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כז

א לְדָוִד יְהוָה אוֹרִי וְיִשְׁעִי מִמִּי אִירָא יְהוָה מָעוֹז חַיַּי מִמִּי אֶפְחָד:ב בִּקְרֹב עָלַי מְרֵעִים לֶאֱכֹל אֶת בְּשָׂרִי צָרַי וְאֹיְבַי לִי הֵמָּה כָשְׁלוּ וְנָפָלוּ:ג אִם תַּחֲנֶה עָלַי מַחֲנֶה לֹא יִירָא לִבִּי אִם תָּקוּם עָלַי מִלְחָמָה בְּזֹאת אֲנִי בוֹטֵחַ:ד אַחַת שָׁאַלְתִּי מֵאֵת יְהוָה אוֹתָהּ אֲבַקֵּשׁ שִׁבְתִּי בְּבֵית יְהוָה כָּל יְמֵי חַיַּי לַחֲזוֹת בְּנֹעַם יְהוָה וּלְבַקֵּר בְּהֵיכָלוֹ:ה כִּי יִצְפְּנֵנִי בְּסֻכֹּה בְּיוֹם רָעָה יַסְתִּרֵנִי בְּסֵתֶר אָהֳלוֹ בְּצוּר יְרוֹמְמֵנִי:ו וְעַתָּה יָרוּם רֹאשִׁי עַל אֹיְבַי סְבִיבוֹתַי וְאֶזְבְּחָה בְאָהֳלוֹ זִבְחֵי תְרוּעָה אָשִׁירָה וַאֲזַמְּרָה לַיהוָה:ז שְׁמַע יְהוָה קוֹלִי אֶקְרָא וְחָנֵּנִי וַעֲנֵנִי:ח לְךָ אָמַר לִבִּי בַּקְּשׁוּ פָנָי אֶת פָּנֶיךָ יְהוָה אֲבַקֵּשׁ:ט אַל תַּסְתֵּר פָּנֶיךָ מִמֶּנִּי אַל תַּט בְּאַף עַבְדֶּךָ עֶזְרָתִי הָיִיתָ אַל תִּטְּשֵׁנִי וְאַל תַּעַזְבֵנִי אֱלֹהֵי יִשְׁעִי:י כִּי אָבִי וְאִמִּי עֲזָבוּנִי וַיהוָה יַאַסְפֵנִי:יא הוֹרֵנִי יְהוָה דַּרְכֶּךָ וּנְחֵנִי בְּאֹרַח מִישׁוֹר לְמַעַן שׁוֹרְרָי:יב אַל תִּתְּנֵנִי בְּנֶפֶשׁ צָרָי כִּי קָמוּ בִי עֵדֵי שֶׁקֶר וִיפֵחַ חָמָס:יג לוּלֵא הֶאֱמַנְתִּי לִרְאוֹת בְּטוּב יְהוָה בְּאֶרֶץ חַיִּים:יד קַוֵּה אֶל יְהוָה חֲזַק וְיַאֲמֵץ לִבֶּךָ וְקַוֵּה אֶל יְהוָה:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

מנדלה במטבח • אתגר 53

לוח מודעות

למעלה