עכשיו אני מבינה את החילונים שטוענים שאנחנו פרזיטים...הטענה שנטענה פה זה שעבודת האשה במשרה מלאה (לא דווקא בהיטק) יוצרת קשיים עם שעות הלימוד בכולל
עכשיו אני מבינה את החילונים שטוענים שאנחנו פרזיטים...הטענה שנטענה פה זה שעבודת האשה במשרה מלאה (לא דווקא בהיטק) יוצרת קשיים עם שעות הלימוד בכולל
?עכשיו אני מבינה את החילונים שטוענים שאנחנו פרזיטים...
!
תקראי את ההודעה הפותחת באשכול!
תקרא את הטענה שלך,
שאישה לא תלך לעבוד במשרה מלאה כי זה פוגע בשעות של הכולל של בעלה,
לא נראה לי שעל זה נפתח האשכול,
ואם על זה נפתח האשכול אני מבינה את מה שאומרים עלינו אחינו הטועים...
אז כן לשלב כולל רציני יום שלם ומשרה מלאה לאשה זה מאוד קשה (אחרי שיש כמה ילדים)האם היום לדרוש מאדם באשר הוא אדם בעל משפחה ללמוד בכולל יום שלם זה דבר מציאותי והגיוני, או שהחלום שכל עם ישראל או הרוב המכריע ישב וילמד הולך ומתרחק מאיתנו??
זה שהעבודה של מחנכת אף פעם לא נגמרת לא אומר שהיא גם מתוגמלת על זה בהתאם.וצאו מזה שכיום מורה מקבלת 6-7K אולי מורה מקצועית. וגם אז הן יודעות לשלב מס' דברים ומגיעות למשכורת יפה.
מחנכת כיתה עוברת את 12-13K בעיקר מכיון שהעבודה שלהם אף פעם לא נגמרת ולא תחומה בשעות.
יש הבדל עצום בין: ׳קשה ולכן נשים מתאמצות ומצליחות׳ כמו שאנחנו טוענות,אז כן לשלב כולל רציני יום שלם ומשרה מלאה לאשה זה מאוד קשה (אחרי שיש כמה ילדים)
אשמח להפנייהקשה ולכן מי שעובדת במשרה מלאה בטוח שזה פוגע בתורה של בעלה׳ כמו שאתה טוען.
ב"ה כן ירבו, ויש גם הרבה סיפורים אחרים וראיתי אין ספור בשנותי כאברך והכולל שסיפרתי עליו באחת ההודעות הקודמותהכוללים גדושים באברכי משי מתמידים שנשותיהן עובדות במשרה מלאה
מהתחלה לא התיחסתי ספציפית להייטק (אם כי בהייטק אכן נדיר משרות חלקיות)(ואם שינינו טרמינולוגיה מ׳הייטק׳ זה כבר בכלל הישג...)
ובדרך כלל בשביל משכורת יפה האשה עובדת משרה מלאה והבעל לא יכול ללמוד בכולל רציני אחה"צ
העמותה לא צריכה לעשות סיבוב על המורה בשביל שהמשכורת תהיה נמוכה.אין לי טעם להתיווכח על מציאות שראיתי בעיניים יותר מפעם אחת.
אם יש חריגות, תבדיק האם באמת מדובר במשרד החינוך או שזו עמותה שעשתה סיבוב יפה.
נדיר מאד. חישוב זריז בסימולטור של משרד החינוך למחנכת (כיתה א- שזה הגמול הכי גבוה) עם וותק של 7 שנים בדרגה 3 (שזו כנראה הדרגה שהגיעה אליה) מראה סכום יפה למשרה מלאה, גבוה בהרבה ממה שמקבלים בחינוך העצמאי, אבל לא 12K.ו. יש לי חברה שעברה לצפון, בת 27 עובדת כמחנכת במשרד החינוך ומקבלת לפחות 12K ולפעמים יותר. מספיק טוב?!
ואומנם את המורות של בני ברק אני לא מכירה הרבה (בקושי 2/3) אבל אני מתארת לעצמי שהן לא עובדות של 5K.
עם כל הכבוד.
מהתחלה לא התיחסתי ספציפית להייטק (אם כי בהייטק אכן נדיר משרות חלקיות)
זו בהחלט התייחסות ספציפית להייטק.נדיר במקומות ההיטקיסטים
גם אם זה לא היה נאמר במפורש היה אפשר להבין את זה מרוח הדברים,אשמח להפנייה
(נשמע שזו הברירה היחידה)זה חדש מהקורונה, ושום כולל רציני לא יאפשר שאברך יתחיל פעמיים בשבוע בחמש
(סיבה ותוצאה. הנשים עובדות במשרה מלאה ולכן הבעל לא יכול ללמוד)לומד אחה"צ במסגרת משוחררת שלומדים בה הרבה אברכים שנשותיהם עובדות משרה מלאה ולכן לא יכולים ללמוד בכולל רגיל.
(יותר נחרץ מזה לא יכול להיות)זה או לקצץ בעבודה או בכולל
זה היה התייחסות ספציפית לעבודה של 8 שעות (ברוב המשרות המלאות חוץ מהייטק מקובל 8 שעות)זו בהחלט התייחסות ספציפית להייטק.
זו הוצאת דברי מהקשרםגם אם זה לא היה נאמר במפורש היה אפשר להבין את זה מרוח הדברים,
אבל אם אתה מתעקש - הנה כמה ציטוטים שמראים על נחרצותך:
(נשמע שזו הברירה היחידה)
אכן כן, בכולל המדובר לומדים עשרות אברכים שבבוקר לומדים בכולל רציני ובצהריים לא מצאו פתרון ולכן צריכים ללמוד במסגרת יותר משוחררת(סיבה ותוצאה. הנשים עובדות במשרה מלאה ולכן הבעל לא יכול ללמוד)
אדרבה תסבירי לי את איך אפשר לעבוד במשרה מלאה, ושהבעל יהיה בכולל בסדר ב' כבר ב16:00, כשיש לזוג 4 ילדים בגילאי 0-7(יותר נחרץ מזה לא יכול להיות)
אפשר, אבל זה קשה מאוד מכל הבחינות.אדרבה תסבירי לי את איך אפשר לעבוד במשרה מלאה, ושהבעל יהיה בכולל בסדר ב' כבר ב16:00, כשיש לזוג 4 ילדים בגילאי 0-7
ההיפך הגמור.זו הוצאת דברי מהקשרם
ביחס לפתרון שהעלת שבהייטק מקובל בהרבה מהמקומות לעבודשלוש פעמים בשבוע מהבית אמרתי שזה לא פתרון כי שום כולל רציני לא יסכים שאברך יבוא פעמיים בשבוע בחמש
נתתי כבר כמה אופציות.אדרבה תסבירי לי את איך אפשר לעבוד במשרה מלאה, ושהבעל יהיה בכולל בסדר ב' כבר ב16:00, כשיש לזוג 4 ילדים בגילאי 0-7
רק שהיה ברור שוב, זה לא הדברים שטענת בתחילה.@java נראה לי שאנחנו יכולים לחתום על הפסקת אש
העקרון מובן ולא נראה לי שאנחנו חולקים עליו
לשלב משרה מלאה וכולל רציני יום שלם זה אתגר
הרבה פעמים הזוג ימצא פתרונות
כשיש יותר ילדים וכשגרים רחוק מהמשפחה יותר קשה למצוא פתרונות
הרבה אברכים ב"ה מצאו פתרונות ומסתדרים, הרבה אחרים (מהכרות קרובה ומשמיעה מכלי ראשון) לא מסתדרים
תחשבי את האחוזים מתוך אלו שיש להם רק ילדים קטנים. נניח כמו בדוגמא שהוא הביא 4 ילדים בגילאי 0-7.לפחות 70% מפורום מתכנתות שאני חברה בו הן נשים שהבעל נמצא בסדר ב׳ ב4 ועובדות 8-9 שעות.
וככל שהמאמץ יותר גדול יש גם יותר נפילות. לא מדברת עלייך אישית ח"ו .וכן, לפעמים זה גורם לנו לרדוף אחרי עצמינו בסחרור. חן חן על ההערכה
זה לא משנה לעצם הדיון.תחשבי את האחוזים מתוך אלו שיש להם רק ילדים קטנים. נניח כמו בדוגמא שהוא הביא 4 ילדים בגילאי 0-7.
וככל שהמאמץ יותר גדול יש גם יותר נפילות. לא מדברת עלייך אישית ח"ו .
אני כתבתי:ההיפך הגמור.
דברי הם אלו שהוצאו מהקשרם (ואני לא מבינה למה אני ממשיכה לדון בכלל)
הסברתי שעם עבודה היברידית אפשר יותר לתמרן, לעבוד יותר בימים מסוימים, לעבוד חלק מהשבוע בערבים, ואתה זה שקפצת לפיתרון היחיד האפשרי מבחינתך - שבאופן קבוע הבעל יאחר פעמיים בשבוע.
את הגבת על זה:מאוד קשה לשלב את שתיהם (צריך שהעבודה והכולל יהיו ממש קרובים לבית)
לא חושב שלהסיק מזה שהבאת פתרון לגבי 3 ימים בשבוע זה הוצאת הדברים מהקשרםיש נשים (ברוב המקומות, הכי הייטקיסטים שיש) שעובדות היברידית - רוב השבוע מהבית.
זה אופציה שאפשרית לפעמים (אולי תמיד, אני לא מהתחום) בהייטק, נציגת שרות לקוחות או מורה בממ"ד שעובדות משרה מלאה לא יכולות "להשלים בערב"אני אישית מעדיפה את אופציית ה׳להשלים בערב׳ שמשולבת עם עבודה היברידית. (ואגב השלמת שעות בערב זה דבר שאני ונשים אחרות היו עושות כבר הרבה לפני הקורונה)
לא יודע למה אני מתווכח איתך על זה אבל את יכולה לקרוא שוב את ההודעה שלי מהראשונותרק שהיה ברור שוב, זה לא הדברים שטענת בתחילה.
אני שמחה לראות שאתה משנה ניסוח, אבל לא היתה לי כל סיבה להגיב אם מלכתחילה הניסוח היה כזה.
בכל אופן מההתנצחות הזאת אכפת רק לשתינו אז לתועלת העניין עדיף שנדבר קונקרטיתמאוד קשה לשלב את שתיהם
בפעם השלישית (יהיה נחמד להמשיך לספור כמה פעמים עוד אצטרך לכתוב) :לא חושב שלהסיק מזה שהבאת פתרון לגבי 3 ימים בשבוע זה הוצאת הדברים מהקשרם
לכן כתבתי שלכל אחת יש את הפתרונות שלה.זה אופציה שאפשרית לפעמים (אולי תמיד, אני לא מהתחום) בהייטק, נציגת שרות לקוחות או מורה בממ"ד שעובדות משרה מלאה לא יכולות "להשלים בערב"
הוא רק רוצה להבהיראבל אני בטוחה שפתרון יש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: