קשה מאוד להסתדר. אני חושבת שעל זה כולם מסכימים.קשה מאוד להסתדר
אצלנו אומרים אם אין לך מה לומר על תעשה את זה פה@java עזבי,
זה נשמע מישהו שמאד היה רוצא שאשתו תצא לעבוד במשרה מלאה והיא לא מעוניינת..
או שאין לי הסבר אחר לנלהטות שלו נגד משרות מלאותתתת
נראה לי ממש קצת אברכים ישרדו בכולל בשעות האלה אחרי טיפול במשך היום בילדים הקטנים.הפתרון לדעתי הוא שיקומו כוללים רצינים שיתאימו את שעות הלימוד לדור שלנו שרוב הנשים עובדות במשרה מלאה ושילמדו בהם סדר ב' ב17:00-20:00
פירטתי לך על כל ציטוט לגופו (כמובן שצריך לראות בכל ציטוט את הקשר הדברים) אם יש ציטוט תשובה שלא הבנת עדיף שתשאלי על זה בפרטי מאשר להסיט את נושא האשכול לדיון בי האם אמרתי "בלתי אפשרי" או שאמרתי "קשה מאוד"לא הסברת איך אתה יכול לטעון שלא הגבת בנחרצות כשממול יש את הציטוטים.
מותר לחלוק על זה?האידליה היא שהאמא תשב בבית כל היום
אפשר לחילופין לסיים את סדר א' ב14 וללמוד סדר ב' ב17-19נראה לי ממש קצת אברכים ישרדו בכולל בשעות האלה אחרי טיפול במשך היום בילדים הקטנים.
לגדולי ישראל מותר היות וזה מה שמקובלנו מהםמותר לחלוק על זה?
לאאהפתרון לדעתי הוא שיקומו כוללים רצינים שיתאימו את שעות הלימוד לדור שלנו שרוב הנשים עובדות במשרה מלאה ושילמדו בהם סדר ב' ב17:00-20:00
זה בהנחהאפשר לחילופין לסיים את סדר א' ב14 וללמוד סדר ב' ב17-19
בירושלים אני מכיר מספר כוללים כנ"למה שכן שיחברו את סדר א וסדר ב' (עם הפסקה קצרה באמצע)
והבעלים יהיו בבית ב5 וחצי
לא מתאים למי שבונה על סידור לילדים ב1
כן מתאים לכאלו שלא חוזרים ממילא ויש איכשהו הפסקה של 3 שעות באמצע
כשהאשה בינתיים עובדת קשה בלי לנוח רגע.
במציאות של היום הרבה נשים תרגשנה פחות טוב ותתפקדנה פחות טוב אם לא תצאנה בכלל, גם בלי קשר לצד הכלכלי.האידליה היא שהאמא תשב בבית כל היום
כי האשה עובדת הרבה יותר שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וזה מה שפותח האשכול טוען(קראתי בריפרוף..), אם ירדתי לעומק דעתו,
שפעם אברך קיבל 2K ואישתו בערך 3-4K
היום האברך רק ירד (1000 בערך, תקנו אותי אם לא) והאישה מקבלת מינימום 6K (כמובן במשרה מלאה.. והנשים שאני מכירה מכניסות יותר.. פי 2 לפחות)
וואלה איזה משפחה עם שלוש ילדים זוג הורים משתכרים ב7000 ש"ח צאו מהסרטכי האשה עובדת הרבה יותר שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השכר עלה בעיקרון,כי האשה עובדת הרבה יותר שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אכן זה יוכל לעזור להרבה משפחות שהבעיה שלהן היא החצי שעה/שעה שבין זמן היציאה לכולל לבין זמן הגעת האשה הביתה.הפתרון לדעתי הוא שיקומו כוללים רצינים שיתאימו את שעות הלימוד לדור שלנו שרוב הנשים עובדות במשרה מלאה ושילמדו בהם סדר ב' ב17:00-20:00
כי את עובדת הוראה מזכירו ת השכר שלהם לא ענה אלא רק לפי המינמוך למורות יש חופשותאכן זה יוכל לעזור להרבה משפחות שהבעיה שלהן היא החצי שעה/שעה שבין זמן היציאה לכולל לבין זמן הגעת האשה הביתה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: