זעירא דחברייא
משתמש פעיל
האם יש ידיעה שאוכל לא בריא מקרב את המחלה וכיו''ב
אין על דרכי מרים בעולם .דרכי מרים - 0774147777.
עזרו לי מאוד מאוד בנסיעות לטיפולים וארגנו יום תפילה/כיף בצפון וטיול לחו"ל, הם באו המון לבקר אותי ועזרו לי עם תרופות.
אנשים מיוחדים ממש!!
בשורות טובות!!
תנסו להיות אופטימיים עד כמה שאפשר... בעז"ה תצאו מזה!
אה, ומה השם לתפילה (אם אפשר)?
ברור שיש.האם יש ידיעה שאוכל לא בריא מקרב את המחלה וכיו''ב
צירפתי תמונה מהאתר של משרד הבריאות.האם יש ידיעה שאוכל לא בריא מקרב את המחלה וכיו''ב
אף אחד לא אמר, לא רמז, ואפילו לא לא חשב להאשים מישהו במחלה של עצמו!!צריך לשמור על הבריאות מהרבה סיבות
אבל- להגיד למישהו חולה שאורח חיים לא בריא הביא עליו את המחלה
או שמי שישמור על עצמו יש לו שביב ביטוח שזה לא יגיע אליו
זה קישקוש!!!
מכירה המון מקרים שמוכיחים הפוך
בעצם אין כמעט התאמה בין אורח חיים וכמות חולים
למעט סוגים ספציפיים
ולשמור על אורח חיים בריא- מומלץ מאלף סיבות אחרות...
תודה@nhfk כ"כ מזדהה איתך. חוויה נוראית ללוות אדם מתמודד במחלה, בפרט כשזה סוד
אם מדובר במטופלת מאזור המרכז, אשמח לעזור בידע לגבי ארגונים, תמיכה, בי"ח תל השומר- בפרטי.
היום ב"ה רבים מתרפאים מסרטן.
גם מהסוגים האלימים ביותר שלו. אל תאבדו תקווה!
(אכזרי לכתוב את זה עכשיו, אבל לטובת הצופים באשכול- לפעמים ההתמודדות עם השגרה שלאחר המחלה, קשה מההתמודדות עם המחלה עצמה.)
מישהו אמר שלשמור על אורח חיים מונע לגמרי מחלות?צריך לשמור על הבריאות מהרבה סיבות
אבל- להגיד למישהו חולה שאורח חיים לא בריא הביא עליו את המחלה
או שמי שישמור על עצמו יש לו שביב ביטוח שזה לא יגיע אליו
זה קישקוש!!!
אני יעביר את המידעאם צריכים סיוע בתרופות יקרות או בסיוע מול ועדות חריגים של הקופת חולים (לאישור תרופה או טיפול מסוים)
יש את עמותת חברים לרפואה שעוזרת מאוד מאוד!
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
קבלות
docs.google.com
בתל השומר- יש את רחשי לבאולי בתור מחלים אתם יודעים על עמותות שעוזרות לחולים : משמחות/מתנות/קצת נופש וכד'?
חוץ מהידועות כמו עזר מציון, רפואה ושמחה, לב מלכה.
יעזר לנו מאד.
הציבור החרדי מכיר יותר מעגלים נרחבים של אנשים ולכן זה נותן לפעמים תחושה כזו.ציטטו בעבר מהרב מרדכי ארנון הנ''ל שאחוז החולים במחלה בציבור החרדי הינו מעל ומעבר לשיעור חלקו באוכלוסייה.
האם יש לאי מי מידע האם זה נכון ?!
זה לא איזה מקור שקראתי או משהו,מה המקור?
וכמה אחוז סיכון? כמו עישון?
ואיך האגודה למלחמה בסרטן וגופים נוספים לא ממליצים להימנע מזה?
חומר משמרברור שיש.
אני יודעת במאה אחוז על חומר משמר
(מסומן ברכיבים עם האות E והמספר 200 ומעלה)
שהוא יכול לגרום לסרטן במעיים ,
לדלקות במעי הדק - יש גם מקרים של קרוהן ח"ו
לכן מומלץ למעט בו ככל האפשר.
אכן אין זה מן ההשתדלות להגזים בנושאי בריאות. איך אמרו חז"ל? מי שחושש יותר מדי מעין הרע חשוף יותר לנזקים שלו...לצערי אני מכיר הרבה שחלו ועדיין חולים.
וכולם לא היו מעשנים,
שמרו על כושר גופני, אוכל בריא, (יש כאלו שהגזימו עם הבריאות.)
וגם בזמן המחלה הרבה המעיטו בסוכרים ועוד מפני שזה מזין את התאים הסרטניים ואחרי זה התברר שכמעט כל דבר מזין אותם גם דברים שאי אפשר להימנע מהם, ברזל ועוד, וכמה רופאים אמרו שזה לא משמעותי להתמודדות עם המחלה להימנע מזה.
ומניסיוני ראיתי שמי שצ'יפר את עצמו בגלידות וכל הדברים שמוסיפים מצב רוח, היה לו הרבה יותר קל בהתמודדות.
ומי ששמר הדוק לא היה שיפור משמעותי בכלל.
כמובן שצריך איזון...
מסכים לחלוטין.שנקל אחרון שלי בנושא..
רגש שלא מטפלים בו ומדחיקים אותו יתקע ממש פיזית באחד האיברים בגוף ויפריע למטבוליזם
מטבוליזם של איבר שנפגע מרגש שלא טופל עלול לייצר מחלות קשות!
לכן, חשוב מאוד למוסס פחדים ולחיות בשמחה ובטחון בהשם
מונע מחלות ממש!
הרמב"ם כבר אמר "נפש בריאה בגוף בריא" זאת לא קלישאה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: