דקירות פנימיות כאלה וכורפו"ש ובשורות טובות.
סורי על החטטנות , אבל מלחיץ אותי מה הכוונה לא להרגיש טוב?
לא יודעת
כל אחד מכיר את הגוף שלו
לא לצריך לרוץ על כל כאב ראש למרפאה
אבל דברים שונים מגדר הרגיל כדאי לבדוק
דקירות פנימיות כאלה וכורפו"ש ובשורות טובות.
סורי על החטטנות , אבל מלחיץ אותי מה הכוונה לא להרגיש טוב?
אי אפשר לגלות את המחלה לפי בדיקת דםבלי קשר מומלץ לעשות בדיקת דם אחת לחצי שנה
יש סוגים שכןאי אפשר לגלות את המחלה לפי בדיקת דם
כולנו מתייחסים בחרדה למחלה הארורה והאיומה... אבל הגיע הזמן לשרש את זה מקרבנו.
עפ"י משרד הבריאות, אחד מכל שלושה אנשים בישראל יחלה במחלה במהלך חייו!! אבל, רוב החולים מחלימים! ובכל יום ממציאים תרופות חדשות! בעשורים האחרונים יש ירידה מובהקת בשיעור המתים מהמחלה!
זה נורא ואיום אם נתייחס לכל חולה כאילו הוא בר מינן... במיוחד שהחרדה, הפסימיות והייאוש הורגים יותר מהמחלה!
ועוד דבר, הכי חשוב, אם לא ניבהל מהמחלה ולא נתעלם ממנה, נאמץ אורח חיים בריא שמונע את המחלה באחוזים גבוהים: נימנע מעישון, נאכל בריא, נעשה פעילות גופנית וגם, גילוי מוקדם!! סוגי הסרטן השכיחים ביותר בישראל ניתנים לגילוי מוקדם, מה שמעלה את אחוז ההחלמה מהם ל90%!! כל הרופאים ממליצים בגילאים מסוימים על בדיקות לגילוי מוקדם!
תחשבו על זה: רוב מקרי המוות מהמחלה ניתנים למניעה!! זה פשוט מטורף!
לא יאמן שיש בינינו אנשים שעדיין מעשנים, עם חיוך מטופש על פניהם... העישון הורג! חד משמעית!! אפשר להתפוצץ מלראות את זה
בשורות טובות לכולם
כלומר שיכולות להיות בדיקות דם תקינות ועדיין הבירור הרפואי לא הושלם?אי אפשר לגלות את המחלה לפי בדיקת דם
אם לא מרגישים טוב והבדיקות דם תקינות ממשיכים לעוד בדיקותכלומר שיכולות להיות בדיקות דם תקינות ועדיין הבירור הרפואי לא הושלם?
נכוןרופאה אמרה לי שכשרואים כבר בבדיקת דם זה כבר לא מוקדם!
איך אפשר ליצור איתך קשר?@nhfk
אשמח לעזור - אני גרה בביתר עילית, אפשר ליצור איתי קשר ואוכל לסייע עם הכוונה בתחום הזה, גם מהניסיון האישי שלנו, וגם מהידע שאספתי (ואוספת) בשנים שאחרי ההחלמה.
בשו"ט! ורפואה שלמה ומהירה בעז"ה.
כן, אפשר לגלות את הגידול בסיטי או MRI.כלומר שיכולות להיות בדיקות דם תקינות ועדיין הבירור הרפואי לא הושלם?
כן אבל הרבה פעמים המדדים יוצאים לא תקינים בבדיקות דם ואז שולחים לסיטי לאמתכן, אפשר לגלות את הגידול בסיטי או MRI.
בבדיקות דם כפי הידוע לי אין אפשרות לגלות גידולים (אולי יש סוג מסויים של סרטן שאפשר לגלות ע"י בדיקת דם) וגם לא ע"י צילום פשוט כמו שיש בטרם...
מאיפה הנתון ההזוי הזה??עפ"י משרד הבריאות, אחד מכל שלושה אנשים בישראל יחלה במחלה במהלך חייו!!
מאיפה הנתון ההזוי הזה??
לא מרגישים טוב אז הולכים לרופא, אז עושים בדיקות!
זה לא קשור לא לזה ולא לזה יש כל מיני סיבות - ל2 אחיינים שלי (לא מאותה משפחה) היה את זה לאחד מהם אמרו שזה מצבע מאכל כחול ומספריי ומקלקר לבן שמגרדים ונהיה כדורים, אף אחד לא באמת יודע ממה זה, מה שכן צריך לעשות השתדלות לחיות בצורה בריאה ונכונה לא קשור רק למחלה הזו יש עוד הרבה מחלות שקורות מהתנהלות לא נכונה...לא יאמן שיש בינינו אנשים שעדיין מעשנים, עם חיוך מטופש על פניהם... העישון הורג! חד משמעית!! אפשר להתפוצץ מלראות את זה
בדיקת דם היא בד"כ הכי אמינה, תלוי איפה יש אותה...אי אפשר לגלות את המחלה לפי בדיקת דם
נכון אבל הרבה פעמים לא מרגישים טובזה לא קשור לא לזה ולא לזה יש כל מיני סיבות - ל2 אחיינים שלי (לא מאותה משפחה) היה את זה לאחד מהם אמרו שזה מצבע מאכל כחול ומספריי ומקלקר לבן שמגרדים ונהיה כדורים, אף אחד לא באמת יודע ממה זה, מה שכן צריך לעשות השתדלות לחיות בצורה בריאה ונכונה לא קשור רק למחלה הזו יש עוד הרבה מחלות שקורות מהתנהלות לא נכונה...
לגבי בדיקות אחד מהאחיינים שלי הרגיש טוב לגמרי ועשה בדיקות דם שגרתיות שהקפיצו אותו לביה"ח ה' ישמור...
שיהיה רפואה שלימה לכולם...
לא מרגישים טוב אז הולכים לרופא, אז עושים בדיקות!
מה???זה לא קשור לא לזה ולא לזה יש כל מיני סיבות - ל2 אחיינים שלי (לא מאותה משפחה) היה את זה לאחד מהם אמרו שזה מצבע מאכל כחול ומספריי ומקלקר לבן שמגרדים ונהיה כדורים, אף אחד לא באמת יודע ממה זה, מה שכן צריך לעשות השתדלות לחיות בצורה בריאה ונכונה לא קשור רק למחלה הזו יש עוד הרבה מחלות שקורות מהתנהלות לא נכונה...
לגבי בדיקות אחד מהאחיינים שלי הרגיש טוב לגמרי ועשה בדיקות דם שגרתיות שהקפיצו אותו לביה"ח ה' ישמור...
שיהיה רפואה שלימה לכולם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: