תודה אל העדכון. ממש משמח!! המון בריאות והצלחהבמקרה נתקלתי באשכול הזה
אז חוזרת לעדכן
הבריאה ברוך השם
לאחר שהייתה חולה בדרגה 4
תודה לכולם על העזרה, התפילות והקבלות.
בשורות טובות
תודה אל העדכון. ממש משמח!! המון בריאות והצלחהבמקרה נתקלתי באשכול הזה
אז חוזרת לעדכן
הבריאה ברוך השם
לאחר שהייתה חולה בדרגה 4
תודה לכולם על העזרה, התפילות והקבלות.
בשורות טובות
אם יש לך את המסקנות בצורה מרוכזת עדיף עם מקורות כלליים, זה מאד יהיה לי לתועלת אישית, גם לחברה טובה שעוברת..... וגם לעבודה שאני כותבת.
עצוב כמה שזה אמיתי (מנסיון מר)...(אכזרי לכתוב את זה עכשיו, אבל לטובת הצופים באשכול- לפעמים ההתמודדות עם השגרה שלאחר המחלה, קשה מההתמודדות עם המחלה עצמה.)
לויתי חולה קרוב מדרגה ראשונה ולצורך כך הסתובבתי די הרבה במחלקות האונקולוגיה בביה"ל הדסה, לשמחתי הרבה רובם היו בני דודים, אמנם היו די הרבה חרדים ודתיים אך לא נראה לי שהם היו יותר מהאחוז שלהם באיזור זה (מדובר באיזור ירושלים...).הציבור החרדי מכיר יותר מעגלים נרחבים של אנשים ולכן זה נותן לפעמים תחושה כזו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: