עשית לי את היום!!!!!דיברתי איתם
תודה!!
לדעת שעזרתי במשהו, זה עולם ומלואו!!!
עכשיו יש יותר מוטיבציה לעור לאחרים.
תודה על העדכון.
עשית לי את היום!!!!!דיברתי איתם
תודה!!
יותר מעזרתעשית לי את היום!!!!!
לדעת שעזרתי במשהו, זה עולם ומלואו!!!
עכשיו יש יותר מוטיבציה לעור לאחרים.
תודה על העדכון.
אולי כשהיא תבריא...קל נא רפא נא לפלונית בת פלונית
נשמח כשיהיה אפשר לעדכן את השם
תודה!רפואה שלמה!
מקפיצה לתפילה
חרדת כל אדם
כולנו מתייחסים בחרדה למחלה הארורה והאיומה... אבל הגיע הזמן לשרש את זה מקרבנו.חרדת כל אדם
תודה רבהכולנו מתייחסים בחרדה למחלה הארורה והאיומה... אבל הגיע הזמן לשרש את זה מקרבנו.
עפ"י משרד הבריאות, אחד מכל שלושה אנשים בישראל יחלה במחלה במהלך חייו!! אבל, רוב החולים מחלימים! ובכל יום ממציאים תרופות חדשות! בעשורים האחרונים יש ירידה מובהקת בשיעור המתים מהמחלה!
זה נורא ואיום אם נתייחס לכל חולה כאילו הוא בר מינן... במיוחד שהחרדה, הפסימיות והייאוש הורגים יותר מהמחלה!
ועוד דבר, הכי חשוב, אם לא ניבהל מהמחלה ולא נתעלם ממנה, נאמץ אורח חיים בריא שמונע את המחלה באחוזים גבוהים: נימנע מעישון, נאכל בריא, נעשה פעילות גופנית וגם, גילוי מוקדם!! סוגי הסרטן השכיחים ביותר בישראל ניתנים לגילוי מוקדם, מה שמעלה את אחוז ההחלמה מהם ל90%!! כל הרופאים ממליצים בגילאים מסוימים על בדיקות לגילוי מוקדם!
תחשבו על זה: רוב מקרי המוות מהמחלה ניתנים למניעה!! זה פשוט מטורף!
לא יאמן שיש בינינו אנשים שעדיין מעשנים, עם חיוך מטופש על פניהם... העישון הורג! חד משמעית!! אפשר להתפוצץ מלראות את זה
בשורות טובות לכולם
הנקודה העיקרית אם את שואלה אותיתודה רבה
מצד שני יש כאן חרדה הפוכה במובן מסויים של ניהול אורח חיים בריא - השונה משאר רוב האוכלוסיה
ואחרים יגידו שגם זה חרדה! ואני מדבר מהיכרות עם עם חרדתיים שכל כאב זה סוף העולםהנקודה העיקרית אם את שואלה אותי
היא הנקודה של גילוי מוקדם
מניסיון כואב
אנשים תהיו ערניים לגוף שלכם!
לא מרגישים טוב אז הולכים לרופא, אז עושים בדיקות!
אם הם כבר חרדתיים עדיף שילכו ויבדקו וירגעו (במידה וזה שום דבר) ומקסימום יגלו מוקדם דברים שכדאי לגלות מוקדםואחרים יגידו שגם זה חרדה! ואני מדבר מהיכרות עם עם חרדתיים שכל כאב זה סוף העולם
תלוי מה הדברכשכואב או כבר לא מרגישים טוב זה לא גילוי מוקדם.....
למי שעוד לא מודע-
אם יש מקרה במשפחה מומלץ לעשות בדיקת סקר גנטי
נראה לי מגיל 24 משהו כזה...
לאחרונה הרבה רבנים מהמגזר הכי הכי...... ממליציםאבל סקר גנטי? מעניין לדעת מה דעת ההלכה
לצערי גםכשכואב או כבר לא מרגישים טוב זה לא גילוי מוקדם.....
רפו"ש ובשורות טובות.לצערי גם
מניסיון
תודה רבה
מצד שני יש כאן חרדה הפוכה במובן מסויים של ניהול אורח חיים בריא - השונה משאר רוב האוכלוסיה
אוי, בני אדם אנחנו...ואחרים יגידו שגם זה חרדה! ואני מדבר מהיכרות עם עם חרדתיים שכל כאב זה סוף העולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: