אם כבר בענין הכוסמין
יוצא אוורירי ברמות הזויות, כי כידוע כוסמין לרב יוצא דחוסס
אני גם מפזרת למעלה קצת זעתר מעורבב בטיפהלה שמן וזה מעדןן
והנה המתכון: (חבל שלא צילמתי, אולי בפעם הבאה שאכין(שתגמר הנגלה)
לשים בקערה:
כף מלח
קילו קמח כוסמין
1/3 כוס סוכר
בצלחת מרקיה ח"פ לשים: 2 כפות שמרים
מעל- לשפוך רבע כוס מים פושרים
זה מתחיל ל'הקציף' כזה ואז לשפוך את זה מעל הסוכר וכו' שבקערה א'
לשפוך 2 וחצי כוסות מים פושרים
להוסיף 3/4 כוס שמן וללוש היטב (אני עשיתי ביד, כמובן אפשר גם במיקסר)
התפחה עשיתי בתנור שזה אומר אפיה למשך 20 דק' על 50 מעלות,
ולאחמ"כ עוד איזה 20 דק בערך - על חום 175 מעלות
בהצלחה ובתאבון!!
ועוד משו חשב:
את לחמניות לעשות בתנועות של קיפול, ז"א לא כדור כמו כדור שוקולד. אלא לתלוש חתיכה ואז לקפל כזה למטה שרק מלמעלה יראה חצי עיגול יפה כך שלמטה נוצרת בועת אויר בתוך הקיפולים והיא גורמת ללחמניות לצאת מנופחות ואוריריות (ההבדל בין זה לבין האופן הרגיל ממש תהומי)
יש לי מתכון תותח מהשווגער שלילא הוספתי ויצא מעולה.
גם ב100 וגם ב80 (כוסמין)
יוצא אוורירי ברמות הזויות, כי כידוע כוסמין לרב יוצא דחוסס
אני גם מפזרת למעלה קצת זעתר מעורבב בטיפהלה שמן וזה מעדןן
והנה המתכון: (חבל שלא צילמתי, אולי בפעם הבאה שאכין(שתגמר הנגלה)
לשים בקערה:
כף מלח
קילו קמח כוסמין
1/3 כוס סוכר
בצלחת מרקיה ח"פ לשים: 2 כפות שמרים
מעל- לשפוך רבע כוס מים פושרים
זה מתחיל ל'הקציף' כזה ואז לשפוך את זה מעל הסוכר וכו' שבקערה א'
לשפוך 2 וחצי כוסות מים פושרים
להוסיף 3/4 כוס שמן וללוש היטב (אני עשיתי ביד, כמובן אפשר גם במיקסר)
התפחה עשיתי בתנור שזה אומר אפיה למשך 20 דק' על 50 מעלות,
ולאחמ"כ עוד איזה 20 דק בערך - על חום 175 מעלות
בהצלחה ובתאבון!!
ועוד משו חשב:
את לחמניות לעשות בתנועות של קיפול, ז"א לא כדור כמו כדור שוקולד. אלא לתלוש חתיכה ואז לקפל כזה למטה שרק מלמעלה יראה חצי עיגול יפה כך שלמטה נוצרת בועת אויר בתוך הקיפולים והיא גורמת ללחמניות לצאת מנופחות ואוריריות (ההבדל בין זה לבין האופן הרגיל ממש תהומי)
נערך לאחרונה ב: