מאפים הלחמניות הכי טריות בכיתה----

שנדי כהן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
טיפ מדהים שראיתי אצל חמותי שתחי'
הבצק שהיא מכינה הוא קצת דביק כזה, לא כיף לעבוד איתו בידיים כי הכל נדבק.
מה היא עושה?
משמנת כוס (ח"פ) מכניסה לתוכה בעזרת מצקת את הבצק. ומהכוס שופכת ישר לתבנית.
הפלוס הגדול כאן חוץ מהידיים הנקיות שהלחמניות בדיוק באותו הגודל כי זה מדוד לפי המצקת.
וגם- הכי נקי שיכול להיות, ללא מגע יד אדם
 

שרחיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
שאלה לי,
כל פעם שאני עושה לחמניות מהסוג הזה אני שמה לב לתופעה מוזרה.
אני בהתחלה מחלקת את הבצק לחתיכות ומניחה על השולחן, זה תופח במהירות
אבל ברגע שאני לוקחת כל חתיכה ומעצבת אותה ללחמניה זה נתקע. בקושי תופח בחוץ ובתנור.
הלחמניות נשארות מכונסות אל תוך עצמן, כאילו קשה להן לפרוץ החוצה...
(אם אני עושה לחמניות קשר שנחש שיצרתי עם מערוך זה יוצא מצוין)

חשבתי שהפעם עם המתכון והשלבים של @hbecker זה לא יקרה
אבל בכ"ז יצאו לחמניות נחמדות אבל לא כאלה אווריריות כמו אצלה.

מה זה יכול להיות?
אולי הדרך שבה אני מעצבת את הכדורים?
אני לוקחת כל חתיכה ומעגלת אותה פנימה עד שנוצר כדור יפה.

תודה!
 

הרז

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עזרה בדחיפות!!!!!
התחלתי להכין את הבצק לפי המתכון משום מה השמן לא מתערבב לי הוא נשא בנפרד
משהיא יודעת אולי מה הבעיה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לכל מי שהסתבכה עם השמן:
גם לי זה קרה בפעם הראשונה.
הפיתרון הוא להוסיף את השמן ממש בהתחלה.
לתת לחומרים להתערבב סיבוב אחד ולהוסיף את השמן לפני שנוצר בצק,
כי כשזה בצק כבר א"א להטמיע את השמן.
 

מ. י.

משתמש מקצוען
לכל מי שהסתבכה עם השמן:
גם לי זה קרה בפעם הראשונה.
הפיתרון הוא להוסיף את השמן ממש בהתחלה.
לתת לחומרים להתערבב סיבוב אחד ולהוסיף את השמן לפני שנוצר בצק,
כי כשזה בצק כבר א"א להטמיע את השמן.
אז מה הענין להמתין לסיבוב ולא לערבב עם כל החומרים בהתחלה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לכל מי שהסתבכה עם השמן:
גם לי זה קרה בפעם הראשונה.
הפיתרון הוא להוסיף את השמן ממש בהתחלה.
לתת לחומרים להתערבב סיבוב אחד ולהוסיף את השמן לפני שנוצר בצק,
כי כשזה בצק כבר א"א להטמיע את השמן.
לא צריך שיהיה כבר בצק בשביל לשים את השמן
צריך רק שהקמח יתחיל להידבק למים. שלא יהיה כמו בהכנסה הראשונית לקערה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לא צריך שיהיה כבר בצק בשביל לשים את השמן
צריך רק שהקמח יתחיל להידבק למים. שלא יהיה כמו בהכנסה הראשונית לקערה.
בדיוק מה שניסיתי להסביר וניסחת אותי טוב;)
זו בדיוק הטעות שנפלתי בה בפעם הראשונה,
וזו הטעות לדעתי שהיתה לכל מי שהתלוננה.
 

sariw

משתמש פעיל
לא צריך שיהיה כבר בצק בשביל לשים את השמן
צריך רק שהקמח יתחיל להידבק למים. שלא יהיה כמו בהכנסה הראשונית לקערה.
יש לך מושג אם בקמח כוסמין- היחס של החומרים נשאר זהה? או משתנה? צריך להוסיף עוד מים?
תודה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה