תודהמיקסר
1 כף
יחד עם הסוכר
זה 2 ו 3/4
תלוי בגדול בערך 18
תודהמיקסר
1 כף
יחד עם הסוכר
זה 2 ו 3/4
תלוי בגדול בערך 18
והרבה יותר מוצלח- אם את לשה טובאה, בטח אפשרי
וואו וואו וואוהכנתי חלות ולחמניות לפי המתכון שלך @hbecker
יצא מושלם!!
הכנתי מקמח מלא 80%, לא הוספתי עוד מים
(אחרי שנים שלא אפיתי..)צפה בקובץ המצורף 649393
החלות מאותו מתכון של הלחמניות?הכנתי חלות ולחמניות לפי המתכון שלך @hbecker
יצא מושלם!!
הכנתי מקמח מלא 80%, לא הוספתי עוד מים
(אחרי שנים שלא אפיתי..)צפה בקובץ המצורף 649393
בלת"קמתכון-
הדיוק בכמויות ממש חשוב
1 כף מלח
1 קילו קמח
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
600 מ"ל מים
3/4 כוס שמן
שמים בקערה מלח ומעל זה קמח, סוכר, שמרים ומים.
מתחילים ללוש לבצק.
אחרי שמתחיל להיווצר בצק מוסיפים את השמן. לשים עד לקבל בצק רך, נעים ולא דביק.
מניחים לכמה דקות ומערבלים שוב.
מעירים לקערה מרוחה בשמן ומורחים גם את פני הבצק במעט שמן. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת הנפח. לא יותר. התפחת יתר הורסת את המרקם.
יוצרים לחמניות ומניחים בתבנית.
מתפיחים 12 דקות, מושחים בביצה מהולה במים ומפזרים מה שרוצים. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
אופים להשחמה נאה מלמעלה ומלמטה ולא יותר. בערך 15 דקות
מניחים לקירור על רשת. דווקא רשת כי כך משתחרר האוויר החם ולא מרטיב את הלחמניות והורס להן את המרקם.
להקפאה-
מקפיאים כשהלחמניות עדיין לא ממש קרות. לא חמות אבל עדיין נעימות למגע. לא מוציאות אדים.
בשקית קשורה היטב וסגורה בנוסף בקליפס על הקשר.
הקפאה עמוקה עדיפה
את יכולהבלת"ק
האם ניתן להתפיח ללילה במקרר??
מרחת משהו מיוחד למעלה?הכנתי חלות ולחמניות לפי המתכון שלך @hbecker
יצא מושלם!!
הכנתי מקמח מלא 80%, לא הוספתי עוד מים
(אחרי שנים שלא אפיתי..)צפה בקובץ המצורף 649393
מרחת משהו מיוחד למעלה?
זה רק ביצה ושומשום?
אשמח לשמע איזה תוכנית? (ואיזה תנור)ביצה מהולה במים ושומשום.
לגבי האפיה, השתמשתי בתוכנית שהתנור 'ממליץ' לאפית חלות.
וכנ"ל ללחמניות, יש תוכנית שונה מהחלות שמומלצת ע"פ חוברת ההוראות שהגיע עם התנור..
ויצא מוצלח ביותר!
אלו הלחמניות (מעשה ידי הילדים), יצא בהיר יותר. לדעתי הייתי צריכה להשאיר עוד 2 דקות בתנור.
אבל מבחינת אפיה- הן יצאו אווריריות מאוד.
צפה בקובץ המצורף 649582
יש לי גם אלקטרא לוקסאלקטרלוקס - EOC5741AO
חלות - אפייה לחה עם מאוורר (190 מעלות 25 דקות)
לחמניות - בישול עם מאוורר טורבו (180 מעלות 20 דקות)
צפה בקובץ המצורף 649663צפה בקובץ המצורף 649658
צפה בקובץ המצורף 649664
לא....כזה תנור?
אם רוצים שיצא קצת יותר שחום- מוסיפים לביצה מעט סוכר, מערבבים ומורחים על החלהמרחת משהו מיוחד למעלה?
זה רק ביצה ושומשום?
אם רוצים שיצא קצת יותר שחום- מוסיפים לביצה מעט סוכר, מערבבים ומורחים על החלה
אבל מים שמתי פחות, בסביבות ה500 מ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: