@hbecker לא פעם ראשונה שאני מכינה ותמיד יש לי את אותה בעיה.
אני שמה את כל החומרים לפי הסדר עד שמתחיל להווצר בצק , שמה רבע כוס שמן ראשונה היא נבלעת בבצק , רבע כוס שמן שניה הבצק נהיה נוזלי , רבע כוס שמן אחרונה הבצק ממש נוזלי וחייבת להוסיף עוד המווןןן קמח.
בסופו של דבר התוצאה היא חלות מעולות אבל איך אפשר למנוע מלכתחילה שלא אצטרך להוסיף קמח.
אני משתמשת ברבע כוס של 59 מ"ל (משהו מאמריקה) . את הקמח שופכת משקית מנופה של קילו אז לא מודדת ,רק הסוכר מודדת גם ברבע כוס הנ"ל ואת המים מודדת בבקבוק 600 מל.
ועוד שאלה דחופה לעכשיו הבצק עומד לי כבר חצי שעה מכוסה בנילון להתפחה ונזכרתי ששכחתי לשים חומץ , יש מה לעשות? או להכין לחמניות וזהו?
אני שמה את כל החומרים לפי הסדר עד שמתחיל להווצר בצק , שמה רבע כוס שמן ראשונה היא נבלעת בבצק , רבע כוס שמן שניה הבצק נהיה נוזלי , רבע כוס שמן אחרונה הבצק ממש נוזלי וחייבת להוסיף עוד המווןןן קמח.
בסופו של דבר התוצאה היא חלות מעולות אבל איך אפשר למנוע מלכתחילה שלא אצטרך להוסיף קמח.
אני משתמשת ברבע כוס של 59 מ"ל (משהו מאמריקה) . את הקמח שופכת משקית מנופה של קילו אז לא מודדת ,רק הסוכר מודדת גם ברבע כוס הנ"ל ואת המים מודדת בבקבוק 600 מל.
ועוד שאלה דחופה לעכשיו הבצק עומד לי כבר חצי שעה מכוסה בנילון להתפחה ונזכרתי ששכחתי לשים חומץ , יש מה לעשות? או להכין לחמניות וזהו?