מאפים הלחמניות הכי טריות בכיתה----

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@hbecker תודה!
שאלתי בתחילת החג באא"ר
והמתכון מעולה(עשיתי עם 100% קמח מלא)
התברר שזה המתכון של אמא שלי גם:)

תגידי עכשיו אפשר לעשות בצק ולהשאיר במקרר ללילה?
אשמח לתשובה ממי שיודעת
אפשר
מכוסה. לפני התפחה
יתפח במקרר.
לפני הקליעה רק צריך לחכות שהבצק כבר לא יהיה קר
 

שי1

משתמש מקצוען
עשיתי לשבת פעם ראשונה חלות מהבצק הזה.
יצא מצוין בטעם בנראות פחות.
הכנתי לפי ההדרכה ש @דרור(ית) העלתה.
אבל יצאו לי לא כ"כ מרשימות.
כמה חלות בינוניות יוצא מקילו?
יצאו לי צרות כאלו חשבתי שיטפחו יותר.
 

דרור(ית)

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עשיתי לשבת פעם ראשונה חלות מהבצק הזה.
יצא מצוין בטעם בנראות פחות.
הכנתי לפי ההדרכה ש @דרור(ית) העלתה.
אבל יצאו לי לא כ"כ מרשימות.
כמה חלות בינוניות יוצא מקילו?
יצאו לי צרות כאלו חשבתי שיטפחו יותר.
לגבי ניראות, אני לא יודעת למה, @hbecker תדע לתחקר אותך טוב ממני
לגבי גודל, התבנית מתמלאת מ-4 חלות בגודל של רבע מתבנית.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גמני הכנתי. יצא מעולהההה
העני, תודה
upload_2019-10-20_12-30-25.png
 

בשמחות

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה על המתכון והשיתוף
ניסיתי להכין את הבצק
אך הקמח יצא רטוב מאוד (600 מ"ל מים) ונדבק לידים וגם לקערת המיקסר ואי אפשר היה בכלל לעבוד איתו
הייתי צריכה להוסיף קמח והלחמניות לא יצאו אווריריות
פספסתי משהוא?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה רבה על המתכון והשיתוף
ניסיתי להכין את הבצק
אך הקמח יצא רטוב מאוד (600 מ"ל מים) ונדבק לידים וגם לקערת המיקסר ואי אפשר היה בכלל לעבוד איתו
הייתי צריכה להוסיף קמח והלחמניות לא יצאו אווריריות
פספסתי משהוא?
מוזר שיצא לך כל כך דביק
בחיים לא קרה לי

בכל מקרה יכולת להוסיף קמח.
אני חושבת שהיה יוצא טוב גם עם עוד קמח
 

בשמחות

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אחרי 2 כוסות ח"פ וקצת כבר בדרך כלל הבצק שלי מתחיל להיות רטוב מידי וכאן במתכון יש 3 כוסות
ואפילו קצת יותר (כי כוס ח"פ זה לא 200)
אולי זה קשור לסוג הקמח?
באיזה קמח את משתמשת?
תודה רבה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אחרי 2 כוסות ח"פ וקצת כבר בדרך כלל הבצק שלי מתחיל להיות רטוב מידי וכאן במתכון יש 3 כוסות
ואפילו קצת יותר (כי כוס ח"פ זה לא 200)
אולי זה קשור לסוג הקמח?
באיזה קמח את משתמשת?
תודה רבה
קמח לבן מנופה
 

בשמחות

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
גם אני משתמשת בלבן מנופה
והשתמשתי בבקבוק של תינוק בשביל המים מדדתי 600
ויצא רטוב מאוד ואי אפשר היה לעבוד איתו
אני לא יודעת איפה הבעיה
בכל אופן תודה על העזרה והשיתןף
 

super tiger

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני משתמשת בלבן מנופה
והשתמשתי בבקבוק של תינוק בשביל המים מדדתי 600
ויצא רטוב מאוד ואי אפשר היה לעבוד איתו
אני לא יודעת איפה הבעיה
בכל אופן תודה על העזרה והשיתןף
היי אני גם עשיתי את המתכון ושמתי בערך 450 מ"ל מים ויצא בצק מעולה ואלסטי.
אין לי מושג ממה נובע השוני אבל בכל המתכונים שאני מכינה אני שמה תמיד חצי מכמות המים ואז מוסיפה עוד לאט לאט עד שאני רואה בעצמי שהבצק יוצא טוב...

ממליצה לך לנסות
 

שי1

משתמש מקצוען
אני הכנתי מ80% קמח שקנינו במשנת יוסף.
הבצק יצא מצוין.
 

פרקטית

משתמש מקצוען
אפיתי כבר מהמתכון אולי 6 נגלות גם בגרסת לחמניות גם בגרסת חלות.
מקמח לבן/ כוסמין של נפלאות.
בכוסמין יצא מוצלח יותר.

ובזכותכן (ובזכות השכנה שלי שעלתה להסביר לי) הכנתי חלות בקליעה של 6- יצא מהמם!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה