הכנתי עכשיו מקמח מלא ולא הורדתי את כמות השמן כךשהייתי צריכה להוסיף עוד לפחות כוס קמח כדי שלא יהיה דביק.מעדכנת לחובבות הקמח מלא
(פעם ראשונה בחיי שהכנתי קמח מלא בלבד, איזה כיף לעבור לאט לאט לתזונה מאוזנת)
הכנתי ויצא פשוט מדהיייים
אוורירי וטעים!!!
על אותו בסיס בצק
קילו קמח של נפלאות מאה אחוז מלא
בשמן מעט פחות -
שמתי קצת יותר מחצי כוס שמן
אוהבת לעשות את הלחמניות עגולות שלמות בלי ביצה, ככה לאפות , חום הכי גבוה בתנור.
כשיוצא מכסה במגבת,
זה פשוט יצא מושללללם!
נראה לכן שיצא תקין?