כתבו למעלה שהבחירה הראשונה היא ברירת מחדל עבור שאר הילדים!אין דבר כזה
ברירת מחדל היינו מה שהמדינה מחליטה (לפעמים בבנק ולפעמים בקופת גמל ללא סיכון) וזה לא מסלול הלכה...
אז צריך לבחור בעצמכם כדי שלא תכנסו ל'ברירת מחדל'
זה השאלה.
כתבו למעלה שהבחירה הראשונה היא ברירת מחדל עבור שאר הילדים!אין דבר כזה
ברירת מחדל היינו מה שהמדינה מחליטה (לפעמים בבנק ולפעמים בקופת גמל ללא סיכון) וזה לא מסלול הלכה...
אז צריך לבחור בעצמכם כדי שלא תכנסו ל'ברירת מחדל'
אז למה לשנות את ברירת המחדל? תבחרו את המסלול שאתם רוצים וזהו.כתבו למעלה שהבחירה הראשונה היא ברירת מחדל עבור שאר הילדים!
זה השאלה.
תודה על התשובהאז למה לשנות את ברירת המחדל? תבחרו את המסלול שאתם רוצים וזהו.
אחרי שכבר בחרתם לילד אחד, אז הילדים הנולדים אחריו מצטרפים כברירת מחדל למסלול שבחרתם. נכון, וזה החידוש שנעשה (בפועלם של החכים החרדים כדי להינצל מאיסורי ריבית) אבל ברירת המחדל למי שלא בחר כלום היא אקראית.
אני אישית במקרה כזה הייתי שמה באלטשולר, אבל זה לא דבר ברור, אם זה כסף שהוא קריטי בשבילכם, אז תשימי גם אותו בבנק, אבל אם לא, הייתי לוקחת את הסיכון הקטן.
אי אפשר לעבור מקופת גמל לבנק!
מצטערת שלא כתבתי זאת קודם, מה שכתבתי זה למקרה שהכסף לא נמצא בשום מקום כרגע.
מה שכן, שמים במסלול עם הסיכון הכי נמוך.
אם אני לא טועה, אמור להיות למור, מסלול הלכתי שהכסף לא מושקע, ולכן אין סיכון כלל.
לא.
עד כמה שאני יודעת, לכולם יש.
איזה נכסים הוא מחזיק?מסלול ההלכה במור בתחלה היה מסלול מזומן אך רשות שוק ההון ביטלה את האפשרות הזאת והוא מחזיק נכסים.
לכאורה לא, זה טופס שנועד לילד אחד.הורדתי את הטופס המצורף מאלטשולר שחם.
מספיק למלא רק את פרטי ההורה וזה מעביר את כל הילדים?
בעקבות חוזר חדש [מהימים האחרונים] של הממונה על שוק ההון ד"ר משה ברקת נעשו כעת שני שינויים משמעותיים בחיסכון לכל ילד. אחד שמקל מאוד על המעבר והניוד מקופה לקופה כאשר נקבע שהורה למספר ילדים יוכל לעדכן פרטים עבור כל הילדים בטופס אחד, וזאת בשונה מהמצב הקודם בו ההורה נדרש למלא טופס עבור כל אחד מילדיו , מה שהיוה להורים למשפחות ברכות ילדים חתיכת עבודה [מנסיון].
אז קדימה לעבור!!!
מצרפים את הילד לקופת גמל אחרת, והם כבר ידאגו להעברת הכסף.אפשר הסבר איך מעבירים מקופת גמל שנמצאים בה לקופה אחרת?
פה יש לך את כל המידע.מישהו יכול אולי לתת פירוט מסודר על כל הקופות גמל שיש להם מסלולים הלכתיים באיזה פיקוח הם?
ומה ההבדלים בין ההשגחות השונות?
וודאי!יש דרך לדעת כמה יש עכשיו בקופה של כל ילד?
בזמנו בחרתי אינטרגמל, ועכשיו אני רואה שאנחנו בחברת "מור". כנראה שלא מדויק...אינטרגמל נהפכה לקל גמל.
נכנסתי וזה מה שאני רואהוודאי!
תיכנס לאתר של החברה המנהלת שלך לאזור האישי, ושם תראה בדיוק.
ואפשר גם בטלפון.
יש אפשרות, תבדוק שם, עד שתמצא את המקום הנכון,נכנסתי וזה מה שאני רואה
צפה בקובץ המצורף 585346
יכול להיות שאין לי אפשרות לראות את היתרה הנוכחית?
בדוחות שהורדתי יש נתונים על ההפקדות בלבד, נכון לסוף 2018.
כי הם התאחדו.בזמנו בחרתי אינטרגמל, ועכשיו אני רואה שאנחנו בחברת "מור". כנראה שלא מדויק...
זה האפשרות היחידה.מה האפשרויות עם הכשר לסיכון מוגבר?
תבדקי, תמצאי.יש אפשרות, תבדוק שם, עד שתמצא את המקום הנכון,
באלטשולר פשוט לוחצים על שם הילד.
סליחה.תבדקי, תמצאי.
אולי מישהו יסביר במילים פשוטות לבורים שכמונו על ההבדל בין גלאט הון לבין תשואה כהלכה,פה יש לך את כל המידע.
https://www.hamichlol.org.il/המסלולים_הכשרים_בקרנות_הפנסיה_והחיסכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: