2025
להבנתי
להבנתי
הוא כבר נמצא בקופה מסויימתלמה עכשיו אומר לי שאני לא יכול להעביר?
מקווה בשבילך שאכן יהיה 3 חודשים..לא נעים לי להרוס לכל המתלוננים על אי המענה וכו'....
העברתי ביום שלישי שבוע שעבר,
ביום רביעי התקשרתי לאינפניטי, ענתה לי נציגה תוך 2 דק',
הסבירה מאד יפה ובסבלנות שתהליך לוקח 3 חודשים בערך עקב בירוקרטיה של הביטו"ל.
(כשאתה יודע מראש שזה יקח זמן, אתה לא בודק 10 פעמים ביום "אולי הם כבר העבירו..." ומתעצבן כל פעם מחדש שזה עוד לא קרה)
שבת שלום
מה הם מסבירים? ולמה זה לוקח כל כך הרבה זמן? יותר מניוד החשמל...יש מה לעשות כנגד זה?
הרי על העיכובים האלה אנחנו בסוף מפסידים.
ולפעמים ממש הרבה.
לנו לקח כחצי שנה. תחשבנו כפול מס' הילדים זה סכומים לא קטנים שנמנע מאיתנו ריווח אילו היינו עוברים לקופה מקבילה.
יש מה לעשות כנגד זה?
אחרי 3 שבועות מאז ששלחתי תלונה אליהם.
התשובה היא "קופתך עברה בהצלחה" פשוט הזוי...
מהירות שיא!!!אני העברתי לפני 3 חודשים, לפני שבוע התחיל להיכנס הסכום החודשי, אבל הצבירה עדיין לא, אעדכן בל"נ...
כי זה עם היתר עיסקא וזה בלי על החלק שמונח בפק"מ וכדו'לא יודעת לומר למה זה כשר וזה לא.
אבל חד משמעית ההלכה שלהם הוא בסיכון מוגבר.
אולי
@מקצועי בלבד או
השקעות R הון
יסבירו לנו.
גם לנו זה כותב ככה. מי יודע איך אפשר להיכנס?הוא כותב לי "
אין אפשרות להיכנס למערכת
פרטיך לא מעודכנים"
זה אומר שהם עדיין לא העבירו את הצבירה, או שהם גם לא מתכננים לעשות זה? הם לא אמורים להעביר את זה אוטומטית אם ההפקדה מהיום היא אליהם, (והעברתי את הילדה כבר לפני חמישה חודשים)?
ומצד שני בביטוח לאומי כתוב שהכסף מופקד אליהם, אז הפרטים שלי אמורים להיות מעודכנים בגלל ההפקדות הנוכחיות, תכל'ס התבלבלתי?
בסופו של דבר ענו לי במייל שהכסף אצלם, אז נכון שאני לא יכול להיכנס, אבל זה לא כזה מטריד אותי במיוחד שנראה לי שהם אמורים לשלוח דו"ח שנתי.גם לנו זה כותב ככה. מי יודע איך אפשר להיכנס?
מטריד שחברה מתנהלת ככה.בסופו של דבר ענו לי במייל שהכסף אצלם, אז נכון שאני לא יכול להיכנס, אבל זה לא כזה מטריד אותי במיוחד שנראה לי שהם אמורים לשלוח דו"ח שנתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: