רק עכשיו קיבלתי יכולת תגובה כאן בקהילה
ויש לי מילה אחת לומר:
תמשיכי!
ויש לי מילה אחת לומר:
תמשיכי!
תודה רבה, כיף לשמוע!רק עכשיו קיבלתי יכולת תגובה כאן בקהילה
ויש לי מילה אחת לומר:
תמשיכי!
תודה רבה!מעולה.
זורם, בנוי אמין וכתוב היטב.
מה שכן:
בשל הנושא הטעון, קשה (לי לפחות) למצוא תגובות לעצם הכתיבה.
אני חושבת שחשוב מאוד לכתוב את הסיפור הזה, הוא מעבד מקום של אובדן (מנותק מעט, אבל אובדן) ששווה עיבוד בהחלט, ולעניות דעתי הסיפור הזה מביא תועלת בהתפרסמו.
אם זאת, הציפיה לקבל תגובות על כל פרק, במיוחד כשמדובר בסיפור שעיקרו רגשי - היא לא לגמרי מציאותית.
הקוראים כאן, בהחלט. כשיהיה להם מה לומר - הם יאמרו אותו.
אבל כשאין מה לומר, עדיף שהסיפור ידבר ולא הצופים.
זו, לפחות, דעתי.
ועל פיה אני הולכת, באופן אישי.
אם תהינה לי הארות - אעיר.
בינתיים נהנית מהצד.
תודה על הסיפור הזה.
תודה על התגובה!ווואווו
כתיבה נוגעת
הייתי מחליף במילה אחרת בכ"ז ילד, בן כמה?היא קמה במוד
12הייתי מחליף במילה אחרת בכ"ז ילד, בן כמה?
א"אהסיפור יפה ומאוד מחבר
אבל איך אפשר לצאת מהפלונטר של כתיבה ברמה מצד אחד ששייכת לילד מצד שני?
זה אמור להתחבר לילד12
המילה הזאת היא סוג של סלנג, התחבר לי טוב..
תיקנתיזה אמור להתחבר לילד
אם זו המטרה שלך, הצלחת בגדול. לא חושבת שאפשר לומר ששכחנו, אבל כן מרגישה שהסיפור עוזר להתחבר הרבה יותר, אפילו מתקרב לרגע למה שהרגשנו בשבועות הראשונים. לתת פרצוף ושם ורגשות למה שכבר נהיה לצערנו קצת כמו זיכרון, איזשהו סמל כללי ולא אנשים פרטיים שכל אחד חווה את זה בצורה האישית שלו.נראה לי היומן הזה מזכיר לכולנו את המצב שכבר די שכחנו..
כי לרובנו אין חטופים או נרצחים במשפחה..
בפרט זה, ממש נותן קול להתמודדות האישית של כל אחד - של שון ושל אמא שלו. כל כך רחוק מידיעה חדשותית קרה ומנותקת שזה היה יכול להיות.אני לא יודע אם כתבתי או לא, אבל בן דוד שני של אמא שלי היה חטוף בעזה והודיעו לנו שהוא נרצח.
אני כבר לא מרגיש כאב לא יודע מה איתך.
אמא שלי בכתה בטירוף כל הלילה ואתמול.
והיום בבוקר היא קמה במוד להכין אוכל ואמרה שהיא תכין אוכל לכל הקומה במלון- המלון החדש שעברנו אליו כי שיעמם לנו בקודם...ויש כאן מטבח פיצי..קטן קטן..
מעולה.
זורם, בנוי אמין וכתוב היטב.
מה שכן:
בשל הנושא הטעון, קשה (לי לפחות) למצוא תגובות לעצם הכתיבה.
אני חושבת שחשוב מאוד לכתוב את הסיפור הזה, הוא מעבד מקום של אובדן (מנותק מעט, אבל אובדן) ששווה עיבוד בהחלט, ולעניות דעתי הסיפור הזה מביא תועלת בהתפרסמו.
אם זאת, הציפיה לקבל תגובות על כל פרק, במיוחד כשמדובר בסיפור שעיקרו רגשי - היא לא לגמרי מציאותית.
הקוראים כאן, בהחלט. כשיהיה להם מה לומר - הם יאמרו אותו.
אבל כשאין מה לומר, עדיף שהסיפור ידבר ולא הצופים.
זו, לפחות, דעתי.
ועל פיה אני הולכת, באופן אישי.
אם תהינה לי הארות - אעיר.
בינתיים נהנית מהצד.
תודה על הסיפור הזה.
תודה רבה על התגובה המפורטת!אם זו המטרה שלך, הצלחת בגדול. לא חושבת שאפשר לומר ששכחנו, אבל כן מרגישה שהסיפור עוזר להתחבר הרבה יותר, אפילו מתקרב לרגע למה שהרגשנו בשבועות הראשונים. לתת פרצוף ושם ורגשות למה שכבר נהיה לצערנו קצת כמו זיכרון, איזשהו סמל כללי ולא אנשים פרטיים שכל אחד חווה את זה בצורה האישית שלו.
בפרט זה, ממש נותן קול להתמודדות האישית של כל אחד - של שון ושל אמא שלו. כל כך רחוק מידיעה חדשותית קרה ומנותקת שזה היה יכול להיות.
ייתכן שאחרי שתגמרי את הסיפור (בעז"ה שהוא יספר על הגאולה השלמה!) יהיה אפשר לעבור על כל הפרקים ולאחד אותם יותר מבחינת משלב הכתיבה של הילד, וגם כל מיני פרטים שאפשר לדייק. אבל לעת עתה מצטרפת לזה:
תודה על השיתוף!
יש מצב שיותר הגיוני לכתוב את השמות של החברים? זה לא סתם אנשים שהוא לא מכיר, אלו חברים שלו שלכל אחד יש שם וזיכרונות... נשמע לי יותר סביר שהוא יכתוב לפחות עוד כמה שמות חוץ מנועם, בפרט שהוא אומר שרק עכשיו הוא מרגיש כמה הם חסרים לו.ועוד כמה חברים שלי ב7.10 נרצחו
הם במלון.החלטת אם הם חזרו הביתה כבר או שעדיין נמצאים במלון?
חשבתי על זה שכתבתי שבן אדם שחסרים לו אנשים או שהוא כל הזמן ידבר עליהם או שהוא ימנע מלכתוב את שמם.יש מצב שיותר הגיוני לכתוב את השמות של החברים? זה לא סתם אנשים שהוא לא מכיר, אלו חברים שלו שלכל אחד יש שם וזיכרונות... נשמע לי יותר סביר שהוא יכתוב לפחות עוד כמה שמות חוץ מנועם, בפרט שהוא אומר שרק עכשיו הוא מרגיש כמה הם חסרים לו.
עצוב שזה סיפור חיים של הרבה ילדים כיוםעצוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: