אורי מלאכי
משתמש פעיל
השוקולד במילוי תות שלהםמה מהמוצרים שלהם לדעתך לא אכיל?
אני בדרך כלל לא מתקטנן עם הטעם לא לטעמי כ"כ אבל את זה פשוט לא יכולתי לאכול(וחבל שקנו לי את זה בזמן הריקול כי זכרו שאני אוהב את השוקלד עם התות של עלית)
השוקולד במילוי תות שלהםמה מהמוצרים שלהם לדעתך לא אכיל?
צודק אבל גם ברשתות החרדיות(יש ואושר עד ) לא ראיתי הרבה זמן כרמית בדרך כלל רק עלית ומותג הבית (או במקרה של אושר עד יאמי)ש בחנויות חילוניות מבחר גדול של שוקולד וחטיפי שוקולד מיבוא, אבל לא חלב ישראל.
כרמית
מותג הבית
כרמית זה מותג הבית של יש
מה, Google, מייקרוסופט וכדו' הם לא מונפול? בהצלחה למי שרוצה להשתמש בLinux, Firefox, ומנוע DuckDuckGo...
גם אני חשבתי פעם כך. עד שיום אחד הייתה לגוגל תקלה שהזיקה באופן חמור לאלפי או רבבות משתמשים שלהם, ומחקה להם ג'יגות של מידע יקר, וגם את הקשר שלהם עם לקוחות וכו'.אין שום בעיה עם מוצר טוב ששולט בשוק, כמו גוגל וכו' שהם פשוט יותר טובים ולכן הם יותר מצליחים.
רק תזכורת: זה חשבונות חינמיים, לא בטוח בכלל שזה לא היה קורה גם בשוק תחרותי.גם אני חשבתי פעם כך. עד שיום אחד הייתה לגוגל תקלה שהזיקה באופן חמור לאלפי או רבבות משתמשים שלהם, ומחקה להם ג'יגות של מידע יקר, וגם את הקשר שלהם עם לקוחות וכו'.
הם לא ראו צורך להתנצל, לפצות, להבטיח, וגם לא לנסות לפתור אותה. פשוט עברו לסדר היום.
זה לא היה קורה אם הם היו בשוק תחרותי. שיהיה ברור.
מדויק, חשבונות בתשלום (google one) מקבלים מענה אישי מגוגל לבעיה הזורק תזכורת: זה חשבונות חינמיים, לא בטוח בכלל שזה לא היה קורה גם בשוק תחרותי.
שום מענה ושום בטיח. ניסיתי. עצות כמו "תנסה עוד 30 יום". תודה רבה באמת.מדויק, חשבונות בתשלום (google one) מקבלים מענה אישי מגוגל לבעיה הזו
????הרווח של גוגל מכל החשבונות האלו - זה המונופול שלהם, בשוק תחרותי - היה עולה כסף להחזיק מייל/דרייב של 15 ג'יגה.
אני קיבלתי מהם פתרון וגם משתמשים נוספים דיווחו על כךשום מענה ושום בטיח. ניסיתי. עצות כמו "תנסה עוד 30 יום". תודה רבה באמת.
הם לא פותרים את התקלה ולא מנסים אפילו.
כל חברה והאינטרס שלה.????
יש המון חברות שמספקות דוא"ל חינמי. למרות שהם לא חולמות להיות מונופול.
קיבלת שיחה קולית של אימות?אני קיבלתי מהם פתרון וגם משתמשים נוספים דיווחו על כך
אז למה אתה מחליט שהאינטרס שלהם זה להיות מונופול. לא שמעתי בחיים כזה דבר. האינטרס אולי שישתמשו במנוע החיפוש שלהם. או שישלמו כשיגיעו ל15 ג'יגה.כל חברה והאינטרס שלה.
לדוג' 'יאהו' - יש להם אינטרס - הם מקבלים כסף על הפרסומות, וזה גם נועד לגרום לך לגלוש בחדשות שלהם.
מה זאת אומרתאנו שבויים,
עוד יותר ממה שאחנו חושבים;
מי מוכן להעלות על דעתו אפשרות שקוקה קולה אינו הטעים ביותר ?
זה של כרמיתבלת"ק
ב יש' מוכרים שוקלד חלבי ב2.9
ולדעתי הוא מעולה ממש
כןקיבלת שיחה קולית של אימות?
לא שמענו אינה ראיה.אז למה אתה מחליט שהאינטרס שלהם זה להיות מונופול. לא שמעתי בחיים כזה דבר.
לא קשור למייל, זה קשור לדפדפן, שני עולמות נפרדים.האינטרס אולי שישתמשו במנוע החיפוש שלהם.
אולי.או שישלמו כשיגיעו ל15 ג'יגה.
אם לא היו כלל מתחרים - נכון, אבל יש הבדל בין שוק ללא מתחרים כלל, לשוק מונופלי.הפוך: אם לא היה בכלל מתחרים, אז גם החשבונות היו בתשלום. בגלל יאהו והוטמייל וכו', הם לא יכולים לגבות כסף.
עכשיו רואהזה של כרמית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: