מי ביקש תמיכה פרטנית???????אין תמיכה פרטנית.
ביקשו שכשתהיה בעיה מערכתית שלהם, שפשוט יקחו עליה אחריות.
מי ביקש תמיכה פרטנית???????אין תמיכה פרטנית.
בעי' שדורשת מענה פרטני אנושי לנתקלים בה.מי ביקש תמיכה פרטנית???????
ביקשו שכשתהיה בעיה מערכתית שלהם, שפשוט יקחו עליה אחריות.
לא. יש להם תקלה מערכתית באימות הקולי שלהם.בעי' שדורשת מענה פרטני אנושי לנתקלים בה.
חשוב גם להדכיר, שהציבור החרדי הוא שמורה טבעית קטנטנה בגלובוס שלא יכול לקבל SMS, או אישור פנימי בנייד.
זו לא תקלה, הם פשוט ביטלו את זהלא. יש להם תקלה מערכתית באימות הקולי שלהם.
הטענה שלהם היא שנדרש SMS לפתיחת חשבון ולכן גם אימות חשבון חייב להתבצע באמצעות SMSאולי אנחנו שמורה. אם הם לא היו נותנים מלכתחילה אופציה כזו - זה היה עניין אחר לגמרי.
כל עוד הם איפשרו את האופציה הזו, ועכשיו המידע שלנו חסום באשמתם - זה תקלה חמורה בדרגה 1 +, לא משנה שמורה או לא.
מה??????זו לא תקלה, הם פשוט ביטלו את זה
או איך שהם הגדירו "הפסקנו את התמיכה בשירות הזה והוא לא קיים יותר"
הטענה שלהם היא שנדרש SMS לפתיחת חשבון ולכן גם אימות חשבון חייב להתבצע באמצעות SMS
הוכחתי להם שהחשבון שלי נפתח באמצעות מספר טלפון והם איפשרו לי אימות בשיחה קולית
אם יש לך אפשרות להוכיח שפתחת את החשבון באמצעות שיחה קולית כדאי שתציין את ההוכחה הזו בפני הנציג של גוגלבזמן פתיחת החשבון הם נתנו אפשרות לפתוח אותו עם אימות קולי בלבד. הם לא יכולים להפסיק את זה עכשיו בלי להודיע מראש, כשהמשמעות היא שהחשבון ננעל.
הוא לא נתן לי את ההזדמנות. ולמה אני צריך להציג הוכחות, כאילו אני מול מוכר סיני גנב באלי אקספרס, ולא מול תאגיד אינטרנט מהגדולים בעולם.אם יש לך אפשרות להוכיח שפתחת את החשבון באמצעות שיחה קולית כדאי שתציין את ההוכחה הזו בפני הנציג של גוגל
כי אתה מקבל מהם חינם, אז אתה צריך את טובתם.הוא לא נתן לי את ההזדמנות. ולמה אני צריך להציג הוכחות, כאילו אני מול מוכר סיני גנב באלי אקספרס, ולא מול תאגיד אינטרנט מהגדולים בעולם.
ואז הוא שואל את הגבאי אם אפשר להכנס לשירותים, והגבאי אומר לו כן, הוא נכנס לשירותים, דקה אחר כך הגבאי עובר ונועל עליו את השירותים, וחוזר אחרי יומיים.כי אתה מקבל מהם חינם, אז אתה צריך את טובתם.
ובהקצנה: בדיוק כמו מי שמגיע להתפלל באיצקוביץ', ובאמת לא מבין למה הגבאי לא קולט שצריך לשמוע בקולו.
אם תסתכל במבט רחב, של העולם בצורתו כיום [בהבנה שכיום מישהו בלי SMS זה או חייזר, או חרדי], זה יותר דומה:ואז הוא שואל את הגבאי אם אפשר להכנס לשירותים, והגבאי אומר לו כן, הוא נכנס לשירותים, דקה אחר כך הגבאי עובר ונועל עליו את השירותים, וחוזר אחרי יומיים.
וזה לגיטימי, כי זה בחינם. הבנתי.
??????????אם תסתכל במבט רחב, של העולם בצורתו כיום [בהבנה שכיום מישהו בלי SMS זה או חייזר, או חרדי], זה יותר דומה:
והוא נתקע בשירותים בטעות, והוא לא מבין איך אין איש שירות שיחלץ אותו בחינם.
גוגל טוענים שרק מי שפתח באמצעות SMS לא יכול לקבל שיחה קוליתאתה לא קולט את ההבדל התהומי בין לא לספק אפשרות של אימות דו שלבי עם אימות קולי, לבין לאפשר כביכול אימות קולי, בצורה הברורה ביותר בלי לרמוז שיש איזשהי בעייתיות בנושא, ואז לא לספק אותו למרות שהבטחת, ובכך בעצם לחסום את כל החשבון.
אחרי שתקלוט אותו, תבין על מה אני מדבר.
אגב שיהיה ברור שיש לגוגל אחריות נזיקית בנושא. חבל שאין עו"ד שמרים את הכפפה.
אנחנו מנהלים דיון מעגלי לשווא.??????????
גוגל הם אלו שהציעו לי שכדאי לי לעשות אימות דו שלבי, והציעו לי בעצמם אחת משני האפשרויות: אימות קולי או בSMS.
אתה נכווית בזה?אתה לא קולט את ההבדל התהומי בין לא לספק אפשרות של אימות דו שלבי עם אימות קולי, לבין לאפשר כביכול אימות קולי, בצורה הברורה ביותר בלי לרמוז שיש איזשהי בעייתיות בנושא, ואז לא לספק אותו למרות שהבטחת, ובכך בעצם לחסום את כל החשבון.
ולדעתי [אני לא 'ברור' מה השופט יאמר, אני יכול רק לכתוב את דעתי הענייה] חוץ מדמי הוצאות משפט, לא ייצא מזה כלום.אגב שיהיה ברור שיש לגוגל אחריות נזיקית בנושא. חבל שאין עו"ד שמרים את הכפפה.
איך דברת עם נציג בכלל?גוגל טוענים שרק מי שפתח באמצעות SMS לא יכול לקבל שיחה קולית
לא כתבת מה היתה תגובת הנציג של גוגל על הטענה הזו, במקרה שלי קיבלתי אפשרות לאימות בשיחה קולית
אנחנו מתקשים??????????אגב, @אפרסמון2 כעת עולה דמיון יותר טוב:
יש היום אתרים שדורשים אימות אנושי, שזה או זיהוי תמונות, או או זיהוי אותיות וספרות, או זיהוי קלט קולי.
מה יקרה לדעתך אם אתר כל שהוא יפסיק את הזיהוי קלט קולי, וישאיר רק את הזיהוי תמונה/ספרות.
יכול לבוא מישהו שמתקשה לעשות כזה זיהוי, ולתבוע את הבנק/חברה?
כבד ראי' בלשון העם - מישהו שמתקשה לעשות זיהוי ע"פ תמונה.אנחנו מתקשים??????????
במה אנחנו מתקשים...
אם מישהו יבחר איזה אימות כלשהו ממה שהאתר הציע, ובסוף עקב תקלה באתר האימות הזה לא עובד והוא לא יכול להכנס למידע שהוא שמר שם - ודאי שזו עילה קלאסית לתביעה.
כמובן שיכול להיות שיש איזשהו סעיף בתוך התקנון שיגן עליהם מכל תביעה שהיא בכל צורה. אבל הקייס לכשעצמו ברור.
לא הבנתי מילה, אבל פעם נוספת.כבד ראי' בלשון העם - מישהו שמתקשה לעשות זיהוי ע"פ תמונה.
נו נו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: