למי שלא יודע הוא מתגורר בשכונה זאת למיטב ידיעתי....לדעתי גרינברג יעשה הכל כדי לאשר את זה
כי אני בטוחה שהוא ירצה לשמר את סגנון השכונה שלו כמשהו דתי.....ולא כמשהו שיהיה בכלל אופציה להתחרדות
למי שלא יודע הוא מתגורר בשכונה זאת למיטב ידיעתי....לדעתי גרינברג יעשה הכל כדי לאשר את זה
כי אני בטוחה שהוא ירצה לשמר את סגנון השכונה שלו כמשהו דתי.....ולא כמשהו שיהיה בכלל אופציה להתחרדות
אפשר לחשוב שריבוי קומות קשור בהכרח לאוכלוסיה.לדעתי גרינברג יעשה הכל כדי לאשר את זה
יש לך משהו קונקרטי?עוד דיון
אתה רוצה לעזור, לתמוך??
קוראי הפורום מוזמנים!
לא דיברתי על ריבוי הקומות אלא על סגנון הפרויקט .......אפשר לחשוב שריבוי קומות קשור בהכרח לאוכלוסיה.
משקפיים כולה בבניה נמוכה מאוד, ויפה יותר מכל שכונה אחרת, למרות שחרדיים קלאסיים לא גרים שם בכלל.
ריבוי קומות מוכיח על תאוות בצע, תכונה שמשום מה מאפיינת מאוד יזמים עם שאיפות גבוהות, וחמדה בלתי מוסתרת לממון.
מעוניין?יש לך משהו קונקרטי?
ומה אמור לאפיין את הפרוייקט הזה כדתי ולא חרדי?לא דיברתי על ריבוי הקומות אלא על סגנון הפרויקט .......
עוד דיון מיום חמישי הקרוב 34-12 קומות ברמה ד' 3,
מתוכם יותר מ10 קומות מגורים, כניסה נוספת מרחוב זכריה להבאת אוכלוסיות מגוונות יותר מנוגד לתקנת העיר בית שמש
צפה בקובץ המצורף 1694826
צפה בקובץ המצורף 1694825
לאצפה בקובץ המצורף 1694844
כלומר, הכניסה לדירת המגורים הגבוהה ביותר תהיה בקומה 9.
כי זה לא קיים (אני התכוונתי מעל קומת הכניסה העליונה!)למה לא?
בבניין הגבוה (46 קומות) יש מתוכן יותר מ10 קומות לדיור רגיל מעל קומת הכניסה, בנוסף לדיור מיוחד (דיור רגיל), ובנוסף למלונאות באותו מבנהתסביר.
איך הגעת מ-35 ל-46?בבניין בגבוה (46 קומות)
אתה התחלת לחשב את הקומות מלמטה!איך הגעת מ-35 ל-46?
אתה התחלת לחשב את הקומות מלמטה!
כנציג ציבור למען הדיור החרדי וכבעל השפעה מעשי ופוליטי, הנך מוזמן לייצג את תושבי אר"י בוועדה ולעורר קול זעקה:ביום חמישי הקרוב מתוכננת ישיבה של הוועדה בבית שמש. מדברים שם על מגדלים, גם בתוך שכונות חרדיות מובהקות. אילו הייתי תושב בית שמש הייתי מפגין ודואג שזה לא יקרה.
@עו"ד נתן רוזנבלט אשמח מאוד לדעת מה מקור ההדגשות בצהוב ליד הסעיפים השונים.ביום חמישי הקרוב מתוכננת ישיבה של הוועדה בבית שמש. מדברים שם על מגדלים, גם בתוך שכונות חרדיות מובהקות. אילו הייתי תושב בית שמש הייתי מפגין ודואג שזה לא יקרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: