זרקור מקומי הזדמנות אחרונה להציל את בית שמש

האברך ממיר

משתמש מקצוען
לדעתי גרינברג יעשה הכל כדי לאשר את זה
כי אני בטוחה שהוא ירצה לשמר את סגנון השכונה שלו כמשהו דתי.....ולא כמשהו שיהיה בכלל אופציה להתחרדות
אפשר לחשוב שריבוי קומות קשור בהכרח לאוכלוסיה.
משקפיים כולה בבניה נמוכה מאוד, ויפה יותר מכל שכונה אחרת, למרות שחרדיים קלאסיים לא גרים שם בכלל.
ריבוי קומות מוכיח על תאוות בצע, תכונה שמשום מה מאפיינת מאוד יזמים עם שאיפות גבוהות, וחמדה בלתי מוסתרת לממון.

מישמשית

משתמש מקצוען
אפשר לחשוב שריבוי קומות קשור בהכרח לאוכלוסיה.
משקפיים כולה בבניה נמוכה מאוד, ויפה יותר מכל שכונה אחרת, למרות שחרדיים קלאסיים לא גרים שם בכלל.
ריבוי קומות מוכיח על תאוות בצע, תכונה שמשום מה מאפיינת מאוד יזמים עם שאיפות גבוהות, וחמדה בלתי מוסתרת לממון.
לא דיברתי על ריבוי הקומות אלא על סגנון הפרויקט .......
והאמת שאני גם מבינה את זה
בכל אופן כיום זו שכונה דתית ואף חילונית וזכותם לבנות שם לפי הבנתם

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עוד דיון מיום חמישי הקרוב 34-12 קומות ברמה ד' 3,
מתוכם יותר מ10 קומות מגורים, כניסה נוספת מרחוב זכריה להבאת אוכלוסיות מגוונות יותר מנוגד לתקנת העיר בית שמש
1719833539605.png

1719833434420.png

האברך ממיר

משתמש מקצוען
עוד דיון מיום חמישי הקרוב 34-12 קומות ברמה ד' 3,
מתוכם יותר מ10 קומות מגורים, כניסה נוספת מרחוב זכריה להבאת אוכלוסיות מגוונות יותר מנוגד לתקנת העיר בית שמש
צפה בקובץ המצורף 1694826
צפה בקובץ המצורף 1694825
1719833914258.png

כלומר, הכניסה לדירת המגורים הגבוהה ביותר תהיה בקומה 9.

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עוד דיון מיום חמישי הקרוב! ושוב שכונת המשקפיים זה כבר רובו למסחר אך גם מגורים
1719833834607.png

יעקב הרמתי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
בבניין הגבוה (46 קומות) יש מתוכן יותר מ10 קומות לדיור רגיל מעל קומת הכניסה, בנוסף לדיור מיוחד (דיור רגיל), ובנוסף למלונאות באותו מבנה
וגם במבנים ליד מדובר בבניינים שהם 12 קומו ומתוכן 10 מעל קומת הכניסה העליונה

נערך לאחרונה ב:

עו"ד נתן רוזנבלט

משתמש מקצוען
ביום חמישי הקרוב מתוכננת ישיבה של הוועדה בבית שמש. מדברים שם על מגדלים, גם בתוך שכונות חרדיות מובהקות. אילו הייתי תושב בית שמש הייתי מפגין ודואג שזה לא יקרה.

קבצים מצורפים

• סדר יום יום חמישי 04072024 מסומן.pdf
    KB 205.7 · צפיות: 52

כתום צהוב לבן

משתמש מקצוען
ביום חמישי הקרוב מתוכננת ישיבה של הוועדה בבית שמש. מדברים שם על מגדלים, גם בתוך שכונות חרדיות מובהקות. אילו הייתי תושב בית שמש הייתי מפגין ודואג שזה לא יקרה.
כנציג ציבור למען הדיור החרדי וכבעל השפעה מעשי ופוליטי, הנך מוזמן לייצג את תושבי אר"י בוועדה ולעורר קול זעקה:
האם לא מספיק ממה שסובלים מבג"צ שאין לנו שום השפעה במישור הפרלמטי
האם ניתן את הלחי השנייה ע"י היימישע עסקנים לחלן את בית שמש???

האברך ממיר

משתמש מקצוען
@עו"ד נתן רוזנבלט אשמח מאוד לדעת מה מקור ההדגשות בצהוב ליד הסעיפים השונים.
מעניין אותי מאוד מקור הנתונים שהובאו שם.
מצורף סדר היום המלא.

קבצים מצורפים

• d4b45758-62d7-435a-8ed0-8dda8386dd21.pdf
    1.8 MB · צפיות: 23

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה