יוצא שאני צריך לקבל 2957זה המחשבון לחישובחישוב סכום דמי אבטלה - מחשבוני זכויות | ביטוח לאומי
www.btl.gov.il
ונכנס לי רק 2140
יוצא שאני צריך לקבל 2957זה המחשבון לחישובחישוב סכום דמי אבטלה - מחשבוני זכויות | ביטוח לאומי
www.btl.gov.il
דחיית תשלומים לביטוח לאומי על עובדי החלתיש חדש
בעניין תשלום המעסיק לביטוח לאומי על תקופת חל"ת קוורנה
היה דיבורים על ויתור מלא / או חצי /או דחיית תשלום
מה יצא מכל זה (רק מקור מידע רשמי)
לאעובדת שהוצאה לחל"ת אך לא זכאית לתשלום מביטוח לאומי(מתחת לגיל 20)
האם מקום העבודה צריך לשלם לה את חופשת פסח?
לאאם נרשמתי בלשכה והגשתי מסמכים בתחילת הרביעי, ועוד לא החזירו אותי מהחל"ת,
אני צריכה לעשות את כל התהליך שוב עבור החמישי, או שזה ממשיך אוטומטית?
תודה!
רק כל 4 שנים מתחדשת הזכאות לגמרי.מי שמובטל חוזר מקבל סכום נמוך יותר? בעלי חתם אבטלה לפני שנתיים 10 ימים בערך.
קיבל סכום נמוך מאד (500 ש"ח על חודש מרץ)
הגיוני שזו הסיבה?
צריך לבדוק לפי מה שכתבו שם, יש שם כל מיני חישובים מסובכים...הוא לא ניצל את כל הימים בפעם הקודמת.
צריך לבדוק לפי מה שכתבו שם, יש שם כל מיני חישובים מסובכים...
אבל קחי בחשבון מתי יצא במרץ לחל"ת-
אם יצא ב-15/3 ובחודש הראשון מורידים 5 ימים. לא נשאר הרבה... (וגם לא מקבלים שכר מלא)
ציטוט מביטוח לאומי-אפשר הסבר מקוצר למה אשת אברך לא יכולה לקבל הבטחת הכנסה?
תודה!(לדוג שמים בהכנסות הבעל את מלגת הכולל)
הכי טוב שתתקשרי ותשאלי....קיבל כבר את אפריל, היה כתוב שמקבל 62 ש"ח ליום.
לא הגיוני בעולם!! הוא מקבל משכורת הרבה הרבה יותר גבוהה.
הכי טוב שתתקשרי ותשאלי....
אולי עובד בעוד עבודה ומתקזז לו? אולי עצמאי?
על 5 ימים ראשונים הם לא משלמים יתכן שכאן נעוץ ההבדלא. הוצאתי לחל"ת לפני חודש ושבוע. וקיבלתי עכשיו רק 50 אחוז מהמשכורת ולפי החישוב של ביטוח לאומי אני אומר לקבל 75 אחוז, השאלה היא אם אני אמור לקבל עוד פעימה?
על 5 ימים ראשונים הם לא משלמים יתכן שכאן נעוץ ההבדל
זה לא ענין של פעימות, הם משלמים החל מ 30 יום, ואז את הימים שלא עבדת (במגבלה של ימים כמובן, עפ"י קריטריונים של גיל, תלויים וכד')
אם את חוזרת נניח מחר, הם יתנו לך על 12 יום מתוך חודש מאי (כי כבר עברת את ה 30 יום)
עדיף לעדכן אותם על חזרה (אם בטוח את חוזרת כמובן) כדי שלא ישלמו לך יותר ואז תצטרכי להחזיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: