תמיד באבטלה מקזזים 5 ימים ראשוניםהאם נכון שהביטוח לאומי מקזזים חמישה ימים ראשונים מהחל'ת?
חשבתי שהפעם החריגתמיד באבטלה מקזזים 5 ימים ראשונים
לפי מה שבררתי אז היא יכולה להגיש,שאלה -
חברה שלי מועסקת אצל שתי מעסיקים, ועבדה עד עכשיו..... כולל פסח
כעת רוצים להוציא אותה [שבוע הבא] לחל''ת מעבודה אחת.
מה היא אמורה לעשות?
כלומראו לא לבזבז את הימים שבהם היא עובדת בעבודה השניה
מעולה.אני מקווה שהסברתי יותר טוב..
היה פה ניק בשם @משפחת לוי... שהביא ציטוט מאתר כל זכותמעולה.
תודה רבה שולחת לה כעת.
1. אפשר לקבל חל"ת עד מספר ימי האבטלה שלהם אתה זכאי. כל אחד לפי גילו מס' התלויים וכו'.לא קראתי את כל מאות התגובות, אז במחילה אם כבר שאלו את זה.
1. האם נכון שחל"ת זה רק לחודשיים? כלומר אם התחלתי מ15/3 יש לי עוד 10 ימים, וזהו?
2. הבנתי שעד חודשיים הפרשות המעסיק ממשיכות כרגיל, וכך אם למשל יפטרו אותי בתקופה הקרובה, אקבל אבטלה מהמדינה כמובטל חדש, ולא כאחד שכבר קיבל חודשיים אבטלה, זה נכון?
אני שלחתי את התביעה בלי המסמכים. ואח"כ נכנסתי באתר לשרות אישי ושלחי מסמכים לפקיד.למה אני לא מצליחה לצרף קבצים לתביעה לביטו"ל? כבר פעם חמישית שאני מנסה, כל פעם חשבתי שהאתר תקוע, אבל ממש לא מצליחה.
בקיצר, התייאשתי ואני רוצה לשלוח להם את התביעה בפקס. השאלה היא לאיזה פקס אני אמורה לשלוח.
יש למישהו מושג? בירושלים
אבל עדיין זה סכום גבוה הרבה יותר מהסכום אותו יש להעביר לביטוח לאומי בכל חודש !כן
על פי תקנות ב"ל כל עוד העובד בחל"ת , על המעסיק להפיק תלוש שכר מסוג חל"ת, לחשב ביטוח לאומי ולשלם את חלק המעסיק וגם את חלקו של העובד.
כשהעובד חוזר מנכים ממנו את הסכום בתלוש הראשון.
הנ"ל תוקן כדי לשמור על רצף ביטוחי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: