אם יש לי תלושים מהחודש הראשון
יש לי מצב לקבל משהו מתי שהוא?
בהנחה שזהו החודש הראשון לעבודתכם מתוך 18 החודשים האחרונים הרי שאין זכאות לקבלת אבטלה.אם יש לי תלושים מהחודש הראשון
זהו את יודעת מול מי ניתן לברר ?לדעתי פג תוקפן של חלק מן ההקלות כמו תקופת אכשרה מקוצרת.
ולכן כדאי לברר עם ביטוח לאומי.
לפתוח פניה מול ביטוח לאומי באיזור האישי או בטלפון.זהו את יודעת מול מי ניתן לברר ?
אוקי אנסהלפתוח פניה מול ביטוח לאומי באיזור האישי או בטלפון.
אבל זה תקין מה שכתוב לי באתר?לדעתי אין דרך לזרז וממילא התשלום מתבצע בסביבות ה-15 לחודש.
מה שכתוב לך כתוב לכולנו.אבל זה תקין מה שכתוב לי באתר?
ולמה לא קיבלתי מקדמה?
תודה!
עניתי לך בפירוט בנושא אחר שפתחתאוקי אנסה
אחותי גם הגישה בראשון לאפריל, והיא כן קיבלה מקדמה...מה שכתוב לך כתוב לכולנו.
מקדמה לא קבלת כי הגשת באפריל לא?!
לצערי המדיניות לא אחידה בין הסניפים ורובנו ממתינים לעדכון האבטלה של אפריל.אחותי גם הגישה בראשון לאפריל, והיא כן קיבלה מקדמה...
תודה!
מפיקים תלוש על 0, רק עם ביטוח לאומי מעסיקים(על שכר מינימום 348 ש"ח)מישהו יודע האם יש חובה על המעסיק להפיק תלושי חל"ת לחודש אפריל עבור כל אלו ששהים בחל"ת ומקבלים אבטלה?
דמי האבטלה עבור חודש אפריל ישולמו ב- 17.5.יש מישהו שכבר קיבל עדכון לגבי אבטלה של אפריל?
לכל חברה/תוכנה יש עידכון איך מפיקים בתוכנה עצמהמפיקים תלוש על 0, רק עם ביטוח לאומי מעסיקים(על שכר מינימום 348 ש"ח)
אכן, זה יוצא 0(מבטלים רכיבי שכר, ופנסיה)צריך להוציא תלוש בסוג משרה "חופשה ללא תשלום"
יש הבדל בסוג משרה בין משרה חודשית/שעתית לבין חופשה ללא תשלוםאכן, זה יוצא 0(מבטלים רכיבי שכר, ופנסיה)
כמובןיש הבדל בסוג משרה בין משרה חודשית/שעתית לבין חופשה ללא תשלום
חתמתי מה-15 לחודשתבדקי אולי חתמת רק מה 16 לחודש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: